KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

232 Milyon TL'lik 12 yatırımın açılışı yapıldı

Genç ilçesinde yapımı tamamlanan 232 milyon 700 bin TL'lik 12 yatırımın açılışı yapıldı.

232 Milyon TL`lik 12 yatırımın açılışı yapıldı
10 MART 2019 PAZAR 19:36
14
2310
7
AA aa

Genç ilçesinde 2018 yılında tamamlanan 12 yatırım için toplu açılış töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, siyasiler ve kurum temsilcileri katıldı. Açılış töreni İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur-an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, “Yaklaşık 233 milyon liralık bir yatırım bedeli ile Gençli kardeşlerimizin huzurundayız. Bu bereket ve bolluk günleri için Cenabı Allah'a şükrediyoruz. Bunlar ilçelere kimlik kazandıran yatırımlardır. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Bingöl'ümüze ve Genç İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Programda konuşan Vali Kadir Ekinci ise, “Bugün Genç ilçemize 232,7 milyon lira bedelli 12 yatırımı buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vali Ekinci, şunları söyledi: “Dostluk, kardeşlik, barış, bolluk ve bereket günleri nasip ettiği için rabbimize hamd ediyorum. Hemen her alanda yeni hamleler ile büyüyen, insanına yarınlar için umut yükleyen, dostlarına güven düşmanlarına endişe veren ve Türkiye'miz ile gurur duyuyoruz. Ülkemizde ard arda hizmete sokulan devasa yatırımlarla kalkınma hamlesinin hız kesmeden devam ettiğini gururla izliyoruz. Bölgemizde ve dünyada yaşanan tüm istikrarsızlık ve olumsuzluklara rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında devam eden yatırım hamlelerinden Bingöl olarak bizler de eğitimden sağlığa, ulaştırmadan tarıma payımıza düşeni almaya devam ediyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hükümetimizin ve bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'ın büyük destekleriyle son yıllarda ilimizde hemen her alanda büyük yatırımlar gerçekleşmiş, fiziki anlamda büyük mesafeler kat edilmiştir. Kendilerine tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu pekiştirdiğimiz sürece aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığına inanıyorum. Daha önce Genç ilçemizi ziyaret edip vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla buluştuğumuzda şunları ifade etmiştim: Bizler, ‘yaradandan ötürü yaradılanı seviyoruz'. İnsanımıza olan düşkünlüğümüzün ardında sağlam inançlarımız, ‘halka hizmet hakka hizmettir' bilinci vardır. Bu inançla Bingöl'deyiz. Tüm yatırımlarda esas amacımız vatandaşımızın yüzünde oluşacak tebessümü görmektir. 

Gönüllere dokunmayı hedefleyen, insanımızın refah ve huzurunu, yarınlara güvenle bakmasını merkeze alan ‘insan odaklı politikalar'la vatandaşımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor, birlikte çözüm önerileri geliştiriyor ve kamunun imkanlarını en kısa ve en hızlı şekilde vatandaşımıza hizmet olarak yönlendiriyoruz. Sizlerden isteğimiz aramızdaki irtibatın daima korunması ve geliştirilmesidir. Önemli olan birlik ve beraberliğimizdir. Sorunları yalnızca idarenin tespiti ve çözmesi değildir. Aslolan sorunların alandan gelmesi ve gönül birliğini, el birliğini ve güç birliğini oluşturmaktır. Amacımız gönül köprüleri kurmaktır. Ve köprüler üzerinden milletimizin refah ve mutluluğunu sağlamaktır. İnşallah el birliği ile bunu geliştireceğiz. Rabbim bundan sonraki süreçlerde de bu tarz güzel açılışları yapmayı nasip etsin inşallah. Rabbim yolumuzu açık etsin. Genç'li kardeşlerimize huzur ve mutluluklar diliyorum. Vatandaş memnuniyeti bizler için esastır. Bütün çabamız ve gayretimiz vatandaşımızın rahatı, huzuru ve mutluluğu içindir. Bizler yarınlara ümitle bakıyoruz. Açılışını yaptığımız her yatırım bu inanç ve heyecanımızı pekiştiriyor. Ülkemizin sahip olduğu insan potansiyeli ile tarih ve toplum şuuru bizlere daima daha fazla hizmet ve daha fazla üretim aşkı ilham ediyor. Bugün toplu açılışını yapacağımız 12 yatırımın Genç İlçemize, Bingöl'ümüze, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diler, yatırımlarda emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.”

Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ise şunları söyledi: “Bugüne kadar yatırımlar konusunda toplum tarafından takdir edilen çalışmalar ortaya koyduk. 17 yıllık süre içinde vatandaşımıza çok ciddi hizmetler ulaştırıldı. Allah hizmetlerimizi arttırmayı nasip etsin.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41267)
11 Mart 2019 Pazartesi 17:04
Siz kimsiniz ki ben halk olarak sizi taktir edeyim 30 km lik yolu 249 trilyona hale edenleri mi taktir edecem Bakalım Divan-ı Kubrada sizi taktir eden olacak mı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41246)
11 Mart 2019 Pazartesi 11:18
sayın bakanım harcanıyorsun acıyorum sana birtane düzgün yok yanınızda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41244)
11 Mart 2019 Pazartesi 10:43
'232,7 milyon lira bedelli 12 yatırım' haber başlığı atılmış ancak, yatırımların ne olduğu haberde yer almıyor. Muhabir arkadaşlar biraz özen...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41241)
11 Mart 2019 Pazartesi 10:24
Bu millete fabrika lazim is as lazim öyle kurdeleyle olmuyor beyler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41222)
11 Mart 2019 Pazartesi 06:10
Sayenizde,GENÇ İlçemiz,PARİS Gibi Olmuş, Sadece ; Biraz İnekler Çöp Vidonlarına kafasını Sokup Poşetleri Sağa-Sola Atınca Çevreyi Kirletiyorlar.!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41210)
11 Mart 2019 Pazartesi 01:18
Genç halkın tek bir cadesi var oda sağlı solu kahve sabah akşam ful başı boş bir sağa bir sola 232 milyon nerde gezin cadeyi 100 bin lira yatırımınız yok köylere havaya suya yatırım yapıtınızsa o başka
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41167)
10 Mart 2019 Pazar 20:37
Keşke açılışı yapılan yerleride söyleselerdi.
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
12.05.2024
16:22
Bingöl`de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın