KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

24 Haziran Yeni Türkiye'nin Başlangıcı Olacak

Korkutata; Millet olarak bu başlangıcı en güçlü şekilde destekleyip, anti propagandalara itibar etmeden yeni süreç için yakılan meşaleyi el birliğiyle zirveye taşıyarak yarınlarımızı aydınlatmaya katkı sunmalıyız dedi.

24 Haziran Yeni Türkiye`nin Başlangıcı Olacak
03 MAYIS 2018 PERŞEMBE 22:30
60
12544
33
AA aa

Türkiye 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gidiyor. Bu kapsamda Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Bingöl Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, temayül yoklaması öncesi hem il, ilçe ve belde teşkilatlarını ziyaret ediyor, hem de vatandaşlarla buluşup seçimin önemine dikkat çekerek AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklenmesi gerektiğini sebepleriyle anlatarak destek istiyor.

“SALDIRILARA RAĞMEN BÜYÜME ARTARAK SÜRECEKTİR”

16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde kabuğunu kıran, her alanda büyüme ve güçlenme gösteren Türkiye'nin, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirten Korkutata, bu istikrarlı büyümenin artarak devamı için 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

90 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca kangrenleşen ve bir türlü çözülemeyen birçok sorunun AK Parti iktidarı döneminde çözüldüğünü ve bunun dış mihraklarca kabul edilemediğini aktaran Korkutata; “Bu yüzden her fırsatta iç karışıklığı tetikliyorlar, her fırsatta taşeron örgütlerle ülkeyi kaosa sürüklemeye kalkışıyorlar. Eski Türkiye'nin devamını isteyen Batı, güçlü bir Türkiye'yi kendileri için risk kabul ediyor. Zayıf, kendilerine muhtaç, emir eri gibi hareket edecek bir Türkiye istiyorlar ve Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderin varlığından son derece rahatsızlar. Bu yüzden de ülke içinde ve ülke dışında her türlü saldırıyı gerçekleştiriyorlar, dünya arenasında türlü komplolarla Türkiye'nin elini zayıflatmaya ve yalnızlaştırmaya çabalıyorlar. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, kimlerle işbirliği yaparlarsa yapsınlar, bu asil milletin desteğiyle bugünlere gelmiş olan Ak Parti ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'da da sandıktan güçlü şekilde çıkacak ve ‘Yeni ve Güçlü Türkiye' misyonunu sürdürecektir. Tüm saldırılara rağmen, milletimizin desteğiyle istikrar sürecek, Türkiye büyümeye devam edecektir” diye konuştu.

“BİNGÖL, TÜM DİNAMİKLERİYLE HAREKETE GEÇECEKTİR”

Sosyal, kültürel, ekonomik ve daha birçok alanda büyüyen Türkiye'de, Bingöl'ün de bunlardan nasiplendiğini anlatan Zeki Korkutata, bunun yeni dönemde daha da yoğunlaşacağını dile getirdi.

Bugüne kadar önemli kazanımlar elde eden Bingöl'de, yeni süreçle birlikte ihtiyaç duyulan birçok hizmetin hayata geçirileceğini ve ekonomik alandaki dinamiklerle Bingöl'ün üretim kültürüne kavuşacağını anlatan Korkutata, şöyle devam etti;

“Gelişen bir üniversitemiz var. Bingöl Balı'nın hak ettiği noktaya ulaşması için önemli çalışmalar başlatılmış vaziyette. İnşallah balımız markalaşacak, ülke piyasasını aşarak dünya piyasasında yer bulacaktır. Sütaş yatırımı hayata geçiyor. Bununla birlikte istihdam artacak, hayvancılık yeniden canlanacak, özellikle köylerimiz üretime dönecektir. Termal Turizmin geliştirilmesi de bölgemizde bizi öne çıkaracaktır. Organize Sanayi Bölgemiz geliştirilmesi, hizmet sektörlerinin desteklenip yeni yatırımların hayata geçirilmesi, yeni istihdam ve yatırım alanlarının oluşturulması ve özel sektörün güçlendirilerek sürece entegre edilmesiyle ekonomik kalkınmayı sürdüreceğimize inanıyoruz. Bunu halkımızla birlikte başaracağımıza inanıyoruz. İstişareye dayalı, kucaklayıcı ve bütünleştirici bir anlayışla hizmet etmeye talibiz. Çalışma hayatım boyunca edindiğim bilgi ve tecrübeleri, ülkemizin ve ilimizin geleceği için sarf edeceğimi belirtmek istiyorum.”

“ÜLKENİN GELECEĞİNİ BATI'YA TESLİM ETMEYELİM”

Son dönemlerde her türlü komplo ve iftirayla gündemi saptırma gayretinde olan Avrupa ülkelerinin, terörün her türlüsüne açık destek vermekten de kaçınmadığına dikkat çeken Korkutata, “Recep Tayyip Erdoğan gitsin, Türkiye'nin sonu ne olursa olsun” diyenlere fırsat tanımamak, ülkesinin yok olmasını basit bir söylemmiş gibi bir ifade edip ülkeye düşmanlığını kamufle etmeye çalışanlara en iyi dersin sandıkta verilmesi çağrısında bulundu.

15 Temmuz'da darbecilere dersini veren halkın 24 Haziran'da da gerekli cevabı sandıkta vereceğine inandığını dile getiren Korkutata; “Türkiye'nin kaybetmesini isteyenlerle, milletimizin seçimi olacak. Yalanlarla dolu iftira kampanyalarına itibar etmeden, kirli ittifaklara karşı, aziz milletimizin tek yürek olup sandıkta gerekli cevabı vermesini bekliyoruz. Ve inanıyoruz ki, ülkesini sevenler, millet sevdalılarına yeniden görev tevdi ederek güçlü yarınlara ışık tutacaktır. İman etmişiz ki, zafer inananlarındır” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25893)
09 Mayıs 2018 Çarşamba 21:10
korkutata lar popülaritesini bitirdi git işine gücüne bak kardeşim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25862)
08 Mayıs 2018 Salı 03:34
Bingol vekillerinden neden bu kadar beklenti icine girilir anlamam; kim mecliste olursa olsun; yapacaklari sey cay kahve ismarlamak... iki donem kalkinma bakanimiz vardi; o birsey yapamamis; otesi yok.. en liyakatli kimse o olmali; en tecrubeli ve genc, dinamik olan kisi de zeki bey gibi duruyor. (bana gore; lutfen saldirmayin)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25861)
08 Mayıs 2018 Salı 03:30
Birinci sira garanti zeki beye verilir... siyasette elestiri Satasma her zaman olur; nitekim yuzde 48 Erdogan karsiti insan var; zeki bey'in durumu da farksiz degil; gerisini vekilken gorecegiz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25838)
07 Mayıs 2018 Pazartesi 12:24
Zeki korkutata bingöllün umudusun hayırlıolsun şimdiden
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25822)
07 Mayıs 2018 Pazartesi 00:25
MHP Yİ IRKÇI-KAFATASÇI OLDUĞUNU SÖYLERKEN, ACABA ŞİMDİ 'MHP , HANGİ DURUMDA.?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25816)
06 Mayıs 2018 Pazar 15:29
Ya cikin adam gibi deyinki bdp li vekiler haric hepimiz yedik de yedik götürdükde götürdük
Hersey ortada Siz bu milleti aptalmi zanediyorsunuz
Sayin balukende onurlu haysiyetli insan sayin hijyar özosayda onurlu gercek insan
Bir insanin mayasinda temizlik insanlik olmali Yoksa kainatin tacini giyse gine ayni
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25798)
05 Mayıs 2018 Cumartesi 21:27
ne biçim dünya: sağlık memuru ,ilahiyatçı, sağlık bakanlığında müsteşar yard. yarabbi sen bizi bunların şerrinden muhafaza edesin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25858)
08 Mayıs 2018 Salı 03:12
@Misafir Kullanıcı Şer'den daha kotu olan fitnedir. Senin fitnenden Allah yakinlarini dahi korusun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25848)
07 Mayıs 2018 Pazartesi 20:06
@Misafir Kullanıcı Basari kardes basari lutfen
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25795)
05 Mayıs 2018 Cumartesi 20:58
zeki bey olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25785)
05 Mayıs 2018 Cumartesi 12:55
Adam gibi adam bence destek verilmeli bingol halkina yakışır bir aday
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25774)
05 Mayıs 2018 Cumartesi 10:44
2002de başlangıç yaptınız ülkemde nevar neyok satınız yapılan yatırımlarda büyük şirketlerin ipoteğinde zararları hazine karşılıyor utanmadan 24haziran başlangıç olsun diyorsun 16yılımıza neoldu 5kat halk fakirleşti parababaları milyarlarına milar kattı
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın