KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Şubat 2026 Cuma
°C

250 TL ile yarınlara umut ol!

Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, önümüzdeki hafta başlayacak olan 2022-2023 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak adına 'Yarınlara Umutla' sloganı ile bir kampanya başlattı.

250 TL ile yarınlara umut ol!
06 EYLÜL 2022 SALI 21:16
3
2360
0
AA aa

Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilcisi Mücahit Arıboğa, öğrencilerin mutluluğuna vesile olmak için duyarlı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Kırtasiye paketi bedelinin 250 TL olduğunu ifade eden Arıboğa, hayırseverlerden destek beklediklerini belirterek, “Bingöl Umut kervanı Derneği Genç Temsilciliği olarak, maddi imkanları yetersiz öğrencilerimize eğitim desteği vermekteyiz. Geleceğimiz aydınlatacak ve yön verecek öğrencilerimize eğitim desteği vererek yarınlarımıza umut olabilirsiniz. Eğitim Desteği 250 TL'dir” dedi.

“BU MUTLULUĞA ORTAK OLALIM”

‘Yarınlara Umutla' sloganıyla öğrencilerin eğitimine destek sunduklarını dile getiren Arıboğa, “Her yıl, eğitime destek paketi adı altında düzenli olarak öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin kırtasiye yükünü, eğitim yükünü hafifletmek adına Umut Kervanı olarak hayırseverlerimize ‘Yarınlara Umutla' sloganıyla çalışma başlattık. Genç İlçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımının dağıtımına başladık. Hayırsever vatandaşlarımıza çağrımız bu öğrencilere kol kanat gerelim. Sizlerde öğrencilerimize ‘Bir Umut Olmak' istemez misiniz? Gelin hep birlikte İlçemizdeki bu çocuklarımızı sevindirelim” diye konuştu.

Arıboğa, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı: “İrtibat Telefon: 05411231200”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.02.2026
03:36
Bingöl Şehir Stadyumu`nda İhale Takvimi Netleşti
Bingöl Şehir Stadyumu'nda İhale Takvimi Netleşti
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Şehir Stadyumu projesinde zemin etüdü ve proje ihalelerinin mart ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.
27.02.2026
03:35
Bingöl`ün Sağlık Kadrosuna 33 Yeni Hekim Atanacak
Bingöl'ün Sağlık Kadrosuna 33 Yeni Hekim Atanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 127. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık kuruluşlarına toplam 33 hekim atanacak.
27.02.2026
03:34
B.Ü.`de
B.Ü.'de 'Üretim Yılı' Kapsamında Doğal ve İnovatif Ürün Sunumu
Bingöl Üniversitesi'nde 2026 yılının 'Üretim Yılı' ilan edilmesi kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde geliştirilen doğal ve yenilikçi ürünler, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e tanıtıldı. Çelik, bu tür yenilikçi ve yüksek katma değerli projelerin üniversitenin Ar-Ge kapasitesini güçlendirdiğini dile getirdi.
27.02.2026
03:33
Üniversitelerde Öğrenci Affı Düzenlemesi Yolda
Üniversitelerde Öğrenci Affı Düzenlemesi Yolda
AK Parti Meclis Grubu'nun hazırladığı kanun teklifiyle, 1 Temmuz 2022'den sonra üniversite ile ilişiği kesilen öğrencilerin yeniden eğitime dönmesinin önü açılıyor. Kimleri kapsayacak? İşte detaylar…
27.02.2026
03:32
İmalat Sanayine 100 Milyar TL Destek Paketi
İmalat Sanayine 100 Milyar TL Destek Paketi
İmalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ ve büyük işletmelere yönelik 100 milyar TL büyüklüğündeki finansman ve istihdamı koruma programı başlatıldı. Program kapsamında başvurular 2 Mart 2026 itibarıyla çevrim içi alınacak.
27.02.2026
03:31
Bingöl`de 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
Bingöl'de 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Bingöl'de 5 ilçede tüm okullarda, il merkezinde ise taşımalı eğitimde 1 gün süreyle eğitime ara verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın