KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Kasım 2025 Cumartesi
°C

26 Bölge Yasaklandı!

Bingöl'de merkez ve 8 ilçede 26 bölge, 29 Haziran-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi.

26 Bölge Yasaklandı!
27 HAZİRAN 2018 ÇARŞAMBA 00:37
4
2630
0
AA aa

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bingöl ili sınırları içinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü ve diğer terör örgütlerinin son zamanlarda yapmış oldukları terör ve yıldırma eylemleri, ilimizin sosyal ve ekonomik gelişmesini de olumsuz etkilemeye başlamıştır. Bu eylemler neticesinde vatandaşlarımız, ekonomik, sosyal faaliyetlerini yürütme ve seyahat etme haklarını kullanmaktan mahrum kalmıştır. Günlük hayatları olumsuz etkilenen vatandaşlarımız büyük mağduriyet yaşamaktadırlar. Valiliğimiz, öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletimizin ve milletimizin her türlü terörist tehdidi ve saldırıdan korunması maksadıyla bölgesinde emniyet ve asayiş temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbiri almaktadır" denildi.

Açıklamanın devamında 29 Haziran 2018-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilen yerlerin merkezde Ortaçanak, Hasar Yaylası, Hasar Tepe, Feratan, Çır Yaylası, Merdiven Deresi bölgeleri, Adaklı İlçesinde bulunan, Şeytan Dağları, Şeytan Deresi, İlbey, Maltepe Vadisi (Sevkar) Bölgesinde, Genç İlçesinde bulunan, Sağgöze, Büyükçağ, Yeniyazı , Dikpınar,Derman ve Şekeran Bölgelerinde, Solhan İlçesinde, Yenibaşak-Doğuyeli Bölgesinde, Yayladere İlçesinde, Horivanik Deresi-Tahkim Deresi (Pohus Vadisi), Kırköy Ormanları, Manav Deresi ve Güneşlik Gökçedal Bölgesinde, Kiğı İlçesinde Çomakderesi Bölgesinde, Karlıova ilçesinde Karacehennem Ormanları Bölgesinde, Yedisu İlçesinde ise Akımlı Yaylası Bölgesi olduğunu bildirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.10.2025
20:21
12Bingölspor kritik maça hazırlanıyor!
12Bingölspor kritik maça hazırlanıyor!
Yeşil beyazlı ekip, grupta 15 puanla 3. sırada yer alan rakibini mağlup ederek hem hanesine 3 puanı yazdırmak hem de liderliğini korumak istiyor.
31.10.2025
20:18
Bingöl`de gençlik buluşması!
Bingöl'de gençlik buluşması!
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Bingöl Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. Buluşmada, gençlik çalışmaları, yerel yönetime katılım ve şehir–gençlik iş birliklerinin güçlendirilmesi konularında fikir alışverişleri gerçekleştirildi.
31.10.2025
17:14
MHP Bingöl İl Başkanından İl Sağlık Müdürü Tatlı`ya sert uyarı!
MHP Bingöl İl Başkanından İl Sağlık Müdürü Tatlı'ya sert uyarı!
MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Samet Tatlı'ya sert çıktı: 'Devletin itibarı, hiç kimsenin siyasi şovuna malzeme edilemez.'
31.10.2025
16:14
Yine aynı güzergâh! Bu kez 11 yaşındaki Berra hayattan koparıldı
Yine aynı güzergâh! Bu kez 11 yaşındaki Berra hayattan koparıldı
Bingöl'de yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 11 yaşındaki Berra Kızılboğa, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberi sonrası okul arkadaşları ve aileler tedbirsizliğe isyan için yolu trafiğe kapattı!
31.10.2025
15:48
Prof. Dr. Aksoy;
Prof. Dr. Aksoy; 'Bingöl'de risk devam ediyor'
Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercan Aksoy; 'Doğu Anadolu Fay zonunun Palu-Bingöl arasında kalan bölümü ve Kuzey Anadolu Fay zonunun Yedisu segmenti diye isimlendirilen Erzincan-Yedisu arasındaki bölümü risk olarak devam ediyor. Onun dışındaki fayları, normal olarak karşılamak lazım' dedi.
31.10.2025
15:47
Kripto dolandırıcılıkta 38 gözaltı!
Kripto dolandırıcılıkta 38 gözaltı!
Bingöl dahil 19 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, sahte kripto yatırım sitesi kurarak 200'den fazla kişiyi 100 milyon lira dolandıran çete lideri ve 38 örgüt üyesi gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın