KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

26 kalkınma ajansı erzurum'da buluşacak

Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) ev sahipliğinde, aralarında Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı'nın da bulunduğu 26 kalkınma ajansı, Erzurum'da buluşacak.

26 kalkınma ajansı erzurum`da buluşacak
16 HAZİRAN 2011 PERŞEMBE 09:18
0
2338
0
AA aa

Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) ev sahipliğinde, 26 kalkınma ajansı Erzurum'da buluşacak. KUDAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, DPT ile ajansların tanışması için bir ağ oluşturmak, tecrübe paylaşımı gerçekleştirmek, geçmiş yılların muhasebesini yapmak, gelecek için ortak bir vizyon belirlemek ve ajanslar arasında işbirliği alanlarını tespit etmek amacıyla, 16-19 Haziran 2011 tarihleri arasında Erzurum'da "1. Kalkınma Ajansları Konferansı" düzenleneceği belirtildi.

 
Açıklamada, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da açılışına katılması beklenen konferansa, Devlet Planlama Teşkilatı'ndan müsteşar, müsteşar yardımcısı, genel müdür, daire başkanları ve uzman düzeyinde ve tüm Türkiye'yi kapsayan 26 kalkınma ajansından genel sekreter, uzman ve destek personeli düzeyinde yaklaşık 500 kişinin katılacağı ifade edildi.
 
KUDAKA'nın ev sahipliğinde Palandöken Dağı'ndaki otellerde düzenlenecek konferansın dört gün süreceği belirtilen açıklamada, ajansların hazırladığı sunuşlar, paneller, seminerler ve atölye çalışmalarının yer alacağı kaydedildi.
 
Sosyal aktiviteler kapsamında da KUDAKA tarafından konuklara Erzurum'un tarihi ve turistik güzelliklerinin de tanıtılacağı vurgulandı.
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın