KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

272 öğrencinin bayram traşı devin kuaför'den

Devin Kuaför Salonu ekibi, 1 Mayıs 2003 Depreminde en ağır yaraların oluştuğu Çeltiksuyu'nda, Sabah Gazetesi YİBO'da okuyan 272 öğrenciyi bedava traş ederek bayram hediyesini sundu.

272 öğrencinin bayram traşı devin kuaför`den
21 ARALIK 2006 PERŞEMBE 09:23
0
1893
0
AA aa
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde öğrencileri traş etmek için okul idarecileriyle görüşen Devin Erkek Kuaför Salonu işletmecisi Mahmut Bürke, ekibiyle birlikte Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO)'ya gitti. Öğrenciler tarafından büyük sevinçle karşılanan Devin Kuaför ekibi, öğlen saatlerinde traşa başladı. Yaklaşık 5 saat süren bir çalışma sonrasında 272 erkek öğrencinin traşı tamamlandı. Öğrenciler, bayram öncesi kuaför tarafından traş edildikleri için büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirtirken, öğretmenler, bu anlamlı desteklerinden ötürü Devin Kuaför ekibine teşekkür etti.
272 öğrenciyi traş etmenin kolay bir iş olmadığını ancak bunu yaparken büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Devin Kuaför Salonu İşletmecisi Mahmut Bürke; “Hiç kuaförde traş olmamış öğrencileri gördük. Onların yaşadığı sevinç bizlere güç verdi ve hiç yorulmadan işimizi tamamladık. Bizler, mesleğimiz gereği bu desteği verebildik. Kuaför olarak öğrencilerimize yapabileceğimiz katkı Bayram öncesi gerekli olan traşlarını yapmaktı. Bunu da gerçekleştirdik ve mutluyuz. Bu katkılarımızı diğer yatılı okullarımızda da sürdürmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
Bedava traş jestinde bulunan Bürke ve ekibine bir jest de öğrencilerden geldi. Traş işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bürke ve ekibini okul yemekhanesinde ağırlayan öğrenciler, pasta ikramında bulundu. Müzik eşliğinde halaylar çeken öğrenciler, bürke ve ekibini tebessüm ve alkışlarla uğurladı.

bingöl kent haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
17:57
Bingöl`de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın