KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2025 Salı
°C

278 köy yolu kapandı

Bingöl'de etkili olan kar nedeniyle 278 köy yolu ulaşıma kapanırken, Yedisu ilçesinde okullar bugün için gün tatil edildi.

278 köy yolu kapandı
18 OCAK 2018 PERŞEMBE 22:04
0
1991
0
AA aa

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından, Bingöl'de kar yağışı başladı. Karlıova ve Yedisu ilçelerinde gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sabaha kadar etkili oldu. Kar yağışının devam ettiği Yedisu ilçesinde ilçe merkezi ve bağlı köy okullarında eğitime bugün için 1 gün ara verildi.

Haftalardır beklenen kar yağışının sonunda geldiğini belirten vatandaşlar, mutluluğunu kar topu oynayarak gösterdi. Yedisu ve Karlıova İlçe merkezlerinde belediye tarafından yol temizleme çalışmaları sürerken, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına ise, vatandaşlar el uzattı.

278 köy yolu ulaşıma kapandı

Aralıksız bir şekilde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 278 köy yolunun ulaşıma kapandığı da bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2 kar savurma, 14 greyder, 8 dozer, 12 kepçe, 3 kar küreme ve 101 personel 11 ekiple hazır hale geldiği bildirildi. Kar yağışının durmasıyla birlikte ekiplerin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalara başlayacağı ve aralıksız sürdüreceği aktarıldı.

Öte yandan, meteoroloji bugün ve yarın içinde Bingöl geneli için yoğun kar yağışı uyarısı yaptı. Kar yağışının il genelinde 20 ile 50 santimetre arasında olması beklendiği bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.10.2025
16:13
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Millî Eğitim Bakanlığı, okul kayıtlarında adres dışı kayıtları önlemek için yeni bir sisteme geçileceğini duyurdu. Bakan Tekin, merkezi sınırlamayla kayıtların kontrol altına alınacağını ve taşra okullarındaki baskıların sona ereceğini belirtti.
21.10.2025
15:58
Ormangören:
Ormangören: 'Sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkili erişim sağlanmalı'
DEM Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, beraberindeki parti heyetiyle Solhan Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette, doktor eksiklikleri, randevu sorunları ve hizmet kalitesinin artırılması gibi konular ele alındı.
21.10.2025
13:18
Bingöl`de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu suçundan 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Şahıs, cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:57
Bingöl`de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Bingöl'de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma tarafından yürütülen operasyonda 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:56
Sülbüs`ün zirvesinde görüldü
Sülbüs'ün zirvesinde görüldü
Normalde düşük rakımlarda görülen bu istilacı türün yüksek dağ ekosisteminde tespit edilmesi, uzmanlarca iklim değişikliği ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir gözlem olarak değerlendirildi.
21.10.2025
12:55
FETÖ Operasyonu: 286 şüpheli yakalandı
FETÖ Operasyonu: 286 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 50 ilde FETÖ'ye yönelik son bir aydır polis tarafından devam eden operasyonlarda 286 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın