KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

28 Şubat, Ruhumuz Donduran Soğukla Hatırlanacak

AK Parti Karlıova İlçe Başkanı İlyas Bingöl, 28 Şubat Sürecinde birçok acılar yaşandığını belirterek, 28 Şubat her zaman aklımız ve ruhumuzu donduran soğukla hatırlanacaktır dedi.

28 Şubat, Ruhumuz Donduran Soğukla Hatırlanacak
27 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA 20:35
3
2007
1
AA aa

AK Parti  İlçe Başkanı İlyas Bingöl, 28 Şubat Süreci'nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 28 Şubat 1997'de yapılan Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı ile post modern darbe olarak anılan sürecin başladığını kaydeden AK Parti  İlçe Başkanı İlyas Bingöl,  “Siyasi literatürümüz de eşsiz acılar ve zulüm karşılığıyla yer alan 28 Şubat, aklımızı ve ruhumuzu donduran soğuğuyla hatırlanacaktır. 28 Şubat, asıl operasyon merkezi dışarıda olan odakların hainlik ve alçaklıkta sınır tanımayan ahlaksız, acımasız, duygusuz yerli iş birlikçileri aracılığıyla millet iradesine yapılan iğrenç bir darbedir. Çünkü millete kurulan tuzak, yapılan komplo ve kuşatma doğrudan maddi manevi varlığımızı, ilim ve irfanımızı, ahlak ve maneviyatımızı, yaşama tarzımızı hedef almıştır. Bu müdahale sadece siyaseti, sadece seçilmişleri hedef alan darbe girişimi olarak değil, vatandaşımıza, memurlara, iş dünyasına, öğrencilere yaptığı zulümle de her zaman hatırlanacaktır. Ancak asıl tahribat değerler üzerinde gerçekleştirilmiş, milletimizin bin yıllık medeniyet değerlerinden koparılması ve nesillerin köklerinden habersiz yetiştirilmesi için düşmanca tutum takınılmış ve hak-hukuk-adalet gibi kavramların ayaklar altına alındığı uygulamalara imza atılmıştır” dedi.

28 Şubat Süreci'nde insanlara büyük zulümler yapıldığını ifade eden AK Parti  İlçe Başkanı İlyas Bingöl, “Gençlerimizin anayasal hak olan eğitim hakları ellerinden alındı. Namusu için ölen bir millet, oruç tuttuğu için, namaz kıldığı için görevinden atılan savcılar vardı. Bir evladımızın annesi başörtülü diye askeri okullara alınmaz, asker evladı için yemin törenine giden anne tel örgüler arkasında evladını arardı. Nice başörtülü öğrenciler okullardan atıldı, öğrenciler kurulan ikna odalarında başlarını açmaları için zorlandı. Yüz binlerce insanımızı mağdur eden 28 Şubat postmodern darbesi, her eve ateş, her göze yaş düşürdü. Milletin, servetinden de önce umudu, hayali, amacı çalındı” diye konuştu. En fazla darbe girişimi ile karşı karşıya kalan ve her defasında da dik duran siyasi liderin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Başkan Bingöl, “28 Şubat'ın ardından 2002 yılında siyasi yasak, 2003 yılında hazırlanan ve daha sonra gün yüzüne çıkan darbe planları, 2007 yılında E-muhtıra ve 367 zorlaması, 2008 yılında AK Parti'yi kapatma davası, 2011 yılında komuta kademesinde yaşanan istifalar, 2012 yılında MİT kumpası, 2013 yılında Gezi kalkışması, yine 2013 yılında 17-25 Aralık operasyonları ve son olarak 15 Temmuz darbe girişimi… Şehitlerimiz ve gazilerimizin olduğu o gece tarihe kara bir leke olarak düştü. Bir dönem, ‘on yıl sonra tek başına iktidara gelme ihtimali var' diye engellenmek istenen AK Parti hareketi, sadece beş yıl sonra ezici bir çoğunlukla iktidara geldi. Bin yıl sürecek diyenlere hesap soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz. Ülkemiz bir baştan diğer uca insan hakları temeline dayanan özgürlükçü bir sistem ile daha nice mutlu ve bahtiyar dönemlere yine bu milletim azim ve kararlılığı ile devam edecektir. Allah bir daha bu ülkeye 28 Şubat'ın karanlık günlerinin bir benzerini daha görmeyi nasip etmesin. Bu vesileyle 28 Şubat'ın tüm mağdurlarını da anmak istiyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet, hayatta kalanlara da uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40560)
28 Şubat 2019 Perşembe 11:40
Sus biraz ya hdp nin oldugu yerde
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın