KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Şubat 2026 Salı
°C

3 hastayı 6 saatte kurtardılar

Bingöl'de UMKE ekipleri, 2'si çocuk 3 hastayı 6 saatlik uğraşlar sonucu kurtararak hastaneye sevk etti.

3 hastayı 6 saatte kurtardılar
18 OCAK 2019 CUMA 19:59
0
2248
0
AA aa

Bingöl'ün kırsal kesimlerinde kar kalınlığının 1 metreyi aşmasıyla İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), köylerde mahsur kalan 7'den 70'e bütün hastalar için seferber olmaya devam ediyor.

Karlıova ilçesinde ateşi yükselen 1 yaşındaki Ravza Kalkan'ın ateşi düşmeyince ailesi UMKE ekiplerine haber verdi. Kalkan'ı evinden alan ekipler, kısa süre sonra yine Karlıova ilçesine bağlı 3 yaşındaki Zeynep Nalbant'ın da rahatsızlandığı bilgisini aldı. 2 çocuk hastayı uzun uğraşlar sonucu evlerinden alan UMKE ekipleri, hastaneye nakil edilmek üzere sağlık personellerine teslim etti.

2 çocuk hastayı sağlık personeline teslim eden ekipler, yine Karlıova ilçesine bağlı Bahçeköy köyünde ikamet eden 80 yaşındaki Cuma Karahan için seferber oldu. Akşam saatlerinde evinden alınan Karahan, yolun açık olduğu bölgede bekleyen 112 sağlık personellerine teslim edildi.

UMKE ekipleri, 6 saat içinde Karlıova ilçesinde 3 hastayı kurtararak, hasta yakınlarından tam not aldı.

Hasta yakınları ise, “Allah devletimize zeval vermesin” diyerek, ekiplere teşekkürü ihmal etmedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl`de Çaya Yüzde 30 Zam
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl`de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.02.2026
19:24
Hesarek`te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Hesarek'te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Yeşilay ve Narkotik'ten Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi. Karaca; 'Bağımlılıkla mücadelede en güçlü yöntem, sorun ortaya çıkmadan önce önlemektir. Bu nedenle özellikle gençlerimize ve ailelerimize ulaşarak koruyucu ve önleyici çalışmalarımızı anlatıyoruz' dedi.
16.02.2026
19:23
Hesarek`e ziyaretçi akını
Hesarek'e ziyaretçi akını
Bingöl'de kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın