KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

3 kaza 4 ölü

Bingöl merkezde 3 ayrı yerde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi öldü, 12 kişi yaralandı...

3 kaza 4 ölü
28 EYLÜL 2009 PAZARTESİ 08:01
0
3250
0
AA aa
Trafik kazalarının ardı arkası kesilmiyor. Bingöl'de hafta sonu 3 ayrı noktada meydana gelen kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Kaleönü'de bir ölümlü kaza daha

Edinilen bilgiye göre Cumartesi günü akşam saatlerinde Bingöl-Muş karayolu güzergâhı Kaleönü Mahallesi'nde plakası öğrenilemeyen bir araç, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Mahmut Dolgun ile Kadri Pervane isimli 2 kişiye çarptı. 112 acil Ambulanslarıyla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan Mahmut Dolgun ve Kadri Pervane'nin hayatını kaybettiği bildirildi.

Bir kazada Elmalı mevkiinde

Pazar günü saat 11.30 sıralarında Bingöl-Karlıova karayolunun 26. kilometresi Elmalı Köyü yakınlarında 21 DT 208 plakalı araç ile karşı yönden gelen 01 PU 317 plakalı araçların çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Sultan Akyol, Zeynep Akyol, Sait Uçar, Nimet Uçar, İsmail Hazar, Seyit Nuri Hazar, Emre Mumcu, Nesrin Mumcu ve M. Ali Mumcu yaralandı. Yaralılar ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cenaze konvoyunda kaza

Pazar günü saat 12.00 sıralarında Ankara'da tedavi altındayken kansere yenik düşen Bingöl Milli Eğitim Eski Müdür Yardımcısı Ahmet Beysarı'nın eşi Telli Beysarı'nın cenazesini karşılamak üzere yola çıkan Mustafa Bazencir yönetimindeki araç, Elazığ'ın Karakoçan İlçesi yakınlarında karşı yönden gelen plakası öğrenilemeyen bir araçla çarpıştı. Kazada, Mustafa Bazencir ile araçta bulunan babası Eski Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Emin Bazencir ile annesi Derdiye Bazencir yaralandı. Bingöl devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Derdiye Bazencir hayatını kaybetti. Sürücü Mustafa Bazencir ile babası Mehmet Emin Bazencir ayakta tedavi edildi. Derdiye Bazencir'in cenazesi ise, yapılan otopsinin ardından Mirzan Mahallesi Şehitlik Camii'nde kılınan cenaze namazının arından Mirzan Mezarlığı'nda defnedildi.

Öte yandan alınan bilgilere göre; kazaya karışan diğer aracın sürücüsünün yaralı olarak önce Bingöl Devlet Hastanesi'ne getirildiği, ardından da Elazığ'a sevk edildiği öğrenildi. Ayrıca bu araçta bulunan ancak ismi öğrenilemeyen bir bayanın da hayatını kaybettiği, kazayla ilgili verilerin Karakoçan Jandarma ekiplerince kayda alındığı bildirildi.


Bingol Kent Haber/Bingol Medya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın