KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Temmuz 2026 Salı
°C

3 kurum memur alıyor! İşte şartlar

Memur alımı konusunda yeni ilanlar yayımlandı. Maliye Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılacak olan personel alımına ilişkin detaylar belli oldu.

3 kurum memur alıyor! İşte şartlar
10 NİSAN 2018 SALI 07:26
0
3443
0
AA aa

Maliye Bakanlığı, Göç İdaresi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı ilanları yayınladı. Binlerce personelin istihdam edileceği ilanlara ilişkin detaylar kamuoyuyla paylaşıldı.

Resmi Gazete'nin 6 Nisan tarihli sayısında Maliye Bakanlığı merkez teşkilatı için 1000 adet personel istihdam edileceği yayımlandı. Yapılacak olan alımların 9. dereceden gerçekleşeceği, ilanın detayları arasında yer alan bir diğer bilgi olarak göze çarpıyor. Vergi müfettişi olarak istihdam edilecek personelin alımına ilişkin henüz tarih netleşmedi. Maliye Bakanlığı vergi müfettişliği başvuru için öncelikli şartlardan biri KPSS'den 80 puan ve üzeri almış ve 35 yaşını doldurmamış olmak şeklinde özetlenebilir.

2018 MEMUR ALIMLARI

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre 335 personel istihdam edilecek. Göç İdaresi personel alımı başvuru bilgilerine ilişkin detaylar netleşti. Başvuru yapacak olan adaylar yarından itibaren başvurularını gerçekleştirebilirler. Yayımlanan ilana göre başvuru tarihleri 9-17 Nisan aralığı olarak belirlendi. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan istihdam için belirlenen kadrolar şu şekilde: Büro personeli 79, kameraman 1, taşra teşkilatı için büro personeli 239, sosyal çalışmacı 16 olarak belirlenmiş olup toplamda 318 büro memuru, 1 kameraman ve 16 sosyal çalışmacı şeklinde listeleniyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan duyuruya göre istihdam edilmek üzere 240 adet tam zamanlı sözleşmeli personel alınacak. 34 farklı pozisyon için yapılacak olan personel alımı, merkez ve taşra teşkilatı için sağlanacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı için başvuru yapmak isteyen adayların 2016 KPSS'den KPSSP93 ve KPSSP94 puan türlerinden minimum 60 puan almış olmaları gerekiyor.

Gerçekleşecek 240 adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımı için belirlenen kadrolar şu şekilde:

Büro Personeli (Dava Takip) 3, Büro Personeli (Giriş Kontrol) 8, Büro Personeli (Fotoğraf) 1, Büro Personeli (Mali İşler) 14,

Tekniker (Elektrik Teknikeri) 3, Tekniker (Elektronik Teknikeri) 8, Tekniker (Bilgisayar Teknikeri) 16, Tekniker (Harita Kadastro) 5,

Tekniker (İnşaat) 3, Tekniker (Sıhhi Tesisat) 1, Tekniker (Tapu Kadastro) 1, Tekniker (Video Montaj) 1, Büro Personeli (Ambar) 3,

Büro Personeli (Mal Sorumlusu) 12, Büro Personeli (Hesap Sorumlusu) 6, Büro Personeli (Kasiyer) 2, Büro Personeli 41, Büro Personeli (Resepsiyon) 2,

Teknisyen (Bilgisayar/ Veri Bankası) 9, Teknisyen (Bakım Onarım) 2, Teknisyen (Basın Yayın) 2, Teknisyen (Elektrik) 4,

Teknisyen (Motor) 2, Teknisyen (Santral) 3, Teknisyen (Elektronik) 3, Teknisyen (Gemi İnşa) 1, Teknisyen (Klima İklimlendirme) 1,

Teknisyen (Sıhhi Tesisat) 3, Destek Personeli (Bahçıvan) 3, Destek Personeli (Berber) 6, Destek Personeli (Boyacı/ Badanacı) 4, Destek Personeli (Hizmetli) 59,

Destek Personeli (Garson) 6, Destek Personeli (Terzi) 2

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru tarihi belli oldu. Başvurular 9 Nisan 15:00'da başlayıp 30 Nisan 14:00'da sona erecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı mülakat tarihi de ''15 Mayıs 2018'den sonra'' şeklinde açıklandı. Bu durum mülakat tarihinin henüz belli olmadığını gösteriyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.07.2026
12:06
Fırat Havzası Projesi`yle Bingöl`e kırsal kalkınma desteği
Fırat Havzası Projesi'yle Bingöl'e kırsal kalkınma desteği
Bingöl dahil 6 ildeki 400 orman köyünde yaklaşık 40 bin haneye ulaşılması hedeflenen proje çerçevesinde başta kadınlar ve gençler olmak üzere kırsal alanda üretim yapan vatandaşlara yaklaşık 86 milyon avro tutarında hibe ve kredi desteği sağlanacak. Bingöl'ün 5 ilçesi projeden yararlanacak. İşte o ilçeler ve detayları…
21.07.2026
11:08
Bingöl`de araç uçuruma yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'de araç uçuruma yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde aracın uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
21.07.2026
00:22
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in talimatıyla, terör suçlarına ilişkin soruşturmaların daha etkin, koordineli ve uzmanlaşmış şekilde yürütülmesi amacıyla tüm il Cumhuriyet başsavcılıkları bünyesinde müstakil 'Terör Suçları Soruşturma Büroları' kurulmasına karar verildi.
21.07.2026
00:03
Suudi Arabistan`dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan'dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
20.07.2026
23:51
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yanında olmaya devam edeceğini belirterek, 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır' dedi.
20.07.2026
23:50
Çakan, Ağrı`daki görevine başladı
Çakan, Ağrı'daki görevine başladı
Bingöl İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Abdulhaluk Çakan, düzenlenen devir teslim töreniyle yeni görevine başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın