KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2025 Salı
°C

'30 Haziran Koruyucu Aile Günü' yürüyüşü düzenlendi

Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' yürüyüşü düzenlendi.

`30 Haziran Koruyucu Aile Günü` yürüyüşü düzenlendi
30 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE 15:13
4
1499
0
AA aa

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de "30 Haziran Koruyucu Aile Günü” nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu çerçevede, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde, hükümet konağı bahçesinden saat kulesine kadar “30 Haziran Koruyucu Aile Günü” yürüyüşü düzenlendi.

Düzenlenen yürüyüşe Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hasip Akça, kurum personelleri ve koruyucu aileler katıldı.

Saat kulesi önünde açıklama yapan Vali Yardımcısı Fatih Kaya, “Koruyucu aile, çeşitli nedenlerle öz aileleri tarafından bakımları sağlanamayan çocukların, gönüllü ailelerce yetiştirilme hizmetidir. İlimizde 2012 yılından bu yana sürdürülen hizmet ile korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımıza aile ortamı sağlıyoruz. Ve bir nebze de olsa çocuklarımızın, anne baba şefkatinden mahrum kalmalarının önüne geçiyoruz. Şuan da ilimizde 41 ailemizin yanında 53 çocuğumuz hizmet almaktadır. Temennimiz şudur ki, ilerleyen yıllarda kuruluş bakımında çocuk sayımızı en aza indirerek koruma ve bakım altında kalan çocuklarımızı koruyucu aile yanında yetişmesini sağlamak” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
08.09.2025
16:11
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, Karaköprü Belediyespor ile pazar günü oynanan ligin ilk maçındaki bilet gelirlerini SMS Hastası Efrayim Gökalp'in hesabına aktardı, dekontu sosyal medya hesabında paylaştı.
08.09.2025
15:42
Seven:
Seven: 'Filistin hepimizin vicdanını sınayan bir imtihandır'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Filistin'de insanlığın gözü önünde sürdürülen açık bir soykırıma şahit oluyoruz. Henüz 6 yaşında, 355 kurşunla hunharca öldürülen küçük Hind'in, günlerce açlıkla mücadele eden Zeynep'in enkaz altında can veren binlerce masum yavrunun feryadı, hepimizin vicdanını sınayan bir imtihan. Bu çığlık, hepimizin sınavı, ahirette verilecek hesabıdır.'
08.09.2025
15:25
Hüdapar`dan Çözüm Çağrısı
Hüdapar'dan Çözüm Çağrısı
Yerinde incelediği sorunlar sonrası basına açıklamada bulunan HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, dört başlıkta özetlediği sıkıntıların acilen çözülmesi çağrısı yaptı.
08.09.2025
14:35
Bingöl`de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte 374 okulda, 60 bin öğrenci ve 4 bin 530 öğretmen ders başı yaptı. Okulun ilk günü öğrenciler kadar velileri de heyecanlıydı.
08.09.2025
14:27
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bugün başlayan başvurular 12 Eylül'de sona erecek. 22 Eylül'de işbaşı yapılacak, program 31 Mayıs 2026'da sona erecek. Program kapsamında katılımcılara Genel Sağlık Sigortası yapılacak. Katılımcılara ücret olarak çalıştığı gün başına 1.083,00 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın