KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2025 Pazartesi
°C

30 haziran'a kadar avlanmak yasak

Bingöl Valiliği, iç sularda balık avlanmanın yasakladığını bildirerek, yasağın 30 Haziran’a kadar geçerli olacağını bildirdi.

30 haziran`a kadar avlanmak yasak
11 NİSAN 2017 SALI 00:16
0
1700
0
AA aa

Valilik, av dönemlerini kapsayan 4/1 Ticari ve 4/2 Amatör Amaçlı Tebliğlerin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanarak yayınlandığını bildirdi.

Açıklamada, “Su Ürünleri kaynaklarımızdan ekonomik olarak yararlanmak, Su Ürünleri üretimini arttırmak, su kaynaklarımızdaki Su Ürünleri kalite ve stoklarını korumak, ekonomik türleri geliştirmek, suların kirlenmesini önlemek ve su ürünlerinin plan ve hedeflerine uygun gelişmesini sağlamak amacıyla 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunun 23'üncü maddesi gereğince 1/9/2016-31/8/2020 av dönemlerini kapsayan 4/1 Ticari ve 4/2 Amatör Amaçlı Tebliğler Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanarak yayınlanmıştır. Buna göre Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını düzenleyen 4/1 Numaralı Tebliğin 36. Maddesi gereğince; İlimiz sınırları dâhilindeki doğal göl, baraj gölü, akarsu, dere gibi her türlü su kaynaklarımızda 1 Nisan 2017-30 Haziran 2017 tarihleri arasında iç sularda balık avcılığı yasaklanmıştır” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın