KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

32 metrelik yeni itfaiye araç

Bingöl Belediye Başkanı Barakazi, İtfaiye Müdürlüğü'nün filosuna merdiveni 32'ye kadar yükselebilen itfaiye aracı ile 1 kanal açma aracı ve 2 cenaze aracı kazandırdı.

32 metrelik yeni itfaiye araç
21 KASIM 2018 ÇARŞAMBA 20:10
23
3576
20
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İtfaiye Müdürlüğü filosuna dâhil edilen yeni araçları inceledi.

“Bingöl için ilk oldu”

Barakazi, burada yaptığı açıklamada, itfaiye hizmetlerinde ihtiyaç duyulan 32 metre yüksekliğe sahip itfaiye aracını filoya kattıklarını belirtti.

887 Bin TL'ye mal edilen itfaiye aracının tam donanımlı olduğunu vurgulayan Barakazi, “İtfaiye aracımızda Bin litre su deposu, köpük tankı mevcut. Aracın tüm kontrol sistemi elektronik olup rüzgarlı zamanlarda merdivenin kalkışını engelleyen sistem ve araç dengeleme sistemi gibi güvenlik sistemleri ile donatılmış olup Avrupa standartlarına uygun bir itfaiye aracıdır. İtfaiye aracımızın en büyük özelliği ise 32 metre yüksekliğe sahip merdivenin olmasıdır. Elimizde mevcut olan itfaiye araçları 28 metre olup 8 katlı binalara yetişememekteydi. 32 metrelik itfaiye aracı ile merkez TOKİ'ler başta olmak üzere bütün 8 katlı binaların çatılarına dahil müdahale edebilecek bir araçtır” dedi.

Araç filosuna bir kanal açma aracı (vidanjör)  ile 2 cenaze aracı da kazandırdıklarını kaydeden Barakazi, şunları söyledi: “Mevcutta 1 adet aktif çalışan kanal açma aracımız vardı.  Bu arasöz ile birlikte ilimizde aktif çalışan kanal açma aracı sayısı 2'ye çıkartılarak vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçilmiş ve işleri hızlı hale getirmiştir. Bu aracımızın da maliyeti 418 bin TL'dir. Ayrıca, cenaze aracına dönüştürülmek üzere 2 adet ambulans İl Sağlık Müdürlüğü'nden hibe olarak alınmıştır. Mevcutta 2 adet olan cenaze aracı sayımız 4'e çıkartılarak vatandaşlarımıza daha iyi ve daha hızlı hizmet sunulmuş olacaktır.”

“Araç filomuz daha güçlü”

Kente en iyi şekilde hizmet verebilmek amacıyla araç filosunun her geçen gün daha da güçlendirdiklerini kaydeden Barakazi, “Göreve başladığımız tarihten itibaren araç filomuza ayrı önem verdik. Filomuza kattığımız 41 araçla filomuzdaki araç sayımızı 103'e çıkardık. Bununla birlikte İtfaiye Müdürlüğümüz ve Makine İkmal Müdürlüğümüzün teknik ve donanımsal olarak ihtiyaçlarını giderdik. Araç sayısındaki artışla hizmet kalitemizi de arttırdık. Bu kapsamda her geçen gün araç parkımızı genişletmeye ve iş makinelerinin sayısını artırmaya çalışıyoruz. İş makinelerimiz ilimizin dört bir yanında devam eden çalışmalarımızda hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. Filomuza kattığımız yeni araçların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33336)
22 Kasım 2018 Perşembe 22:51
Yücel başkan seni yanlız bırakmıyacaz seni aç kurtlara teslim etmiyecez Allah'ın izniyle yeniden başkan seçileceksin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33333)
22 Kasım 2018 Perşembe 22:12
kültür mahalle muhtarı ali bozkurt belediye ye yakışır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33325)
22 Kasım 2018 Perşembe 17:55
yusuf coşkun yakışır bigöle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33322)
22 Kasım 2018 Perşembe 17:36
yusuf coşkun belediye başkanımiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33321)
22 Kasım 2018 Perşembe 17:34
yusuf coşkun hayırlı olsun bingölumüze
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33316)
22 Kasım 2018 Perşembe 15:21
son dakika............ Yücel BARAKAZİ hayırlı olsun..............
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33299)
22 Kasım 2018 Perşembe 11:49
bu resim tek başına memleketi için birşeyler yapan ve asla yiyicilere yol açmayan ADAM'ın resmidir beylerrr. Bu adama sahip çıkılmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33291)
22 Kasım 2018 Perşembe 10:00
'' İtfaiye aracımızın en büyük özelliği ise 32 metre yüksekliğe sahip merdivenin olmasıdır. Elimizde mevcut olan itfaiye araçları 28 metre olup 8 katlı binalara yetişememekteydi. 32 metrelik itfaiye aracı ile merkez TOKİ'ler başta olmak üzere bütün 8 katlı binaların çatılarına dahil müdahale edebilecek bir araçtır'' başkanım kültür mahallesi kentsel dönüşümle yapacağınız 12-14 katlı konutlarda Allah korusun sekizinci katın üstündeki 9-10-11-12-13-14 'üncü katlarda yangın çıkarsa ne olacak..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33274)
22 Kasım 2018 Perşembe 07:13
Yücel bey sen dik dur eğilme bu millet seninle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33273)
22 Kasım 2018 Perşembe 07:12
Başkanım allah seni başımızdan eksik etmesin seninle gurur duyuyoruz
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın