KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2025 Çarşamba
°C

32 milyon TL destek ödemesi yapıldı

Bingöl Valiliği, Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere 32 milyon 357 bin TL nakdi destek sunulduğunu açıkladı.

32 milyon TL destek ödemesi yapıldı
27 NİSAN 2020 PAZARTESİ 13:15
2
2480
0
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Covid-19 salgını nedeniyle hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor.

Bingöl Valiliği koordinesinde Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından belirlenen ailelere, nakdi ödemeler ikametlerinde teslim ediliyor.

Toplamda 32 bin 357 aileye nakdi ödeme desteği verildiğini açıklayan Valilik, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı kapsamında dar gelirli ailelerimize yönelik bin TL nakdi destek ödemeleri kapsamında 1. Faz ödemelerinde 22. 364, 2. Faz ödemelerinde de 9.993 olmak üzere ilimiz genelinde toplam 32. 357 aileye 32. 357. 000 TL nakdi destek sunulmuştur” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.07.2025
16:04
Bingölspor FK`nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Bingölspor FK'nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Ağırlıklı olarak Akdeniz ve İç Anadolu takımlarının yer aldığı grupta eşleşmeler, 9 Çarşamba günü fikstür çekimiyle belli olacak.
08.07.2025
14:37
Bingöl`de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 10 yıl 9 ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 10 farklı suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı.
08.07.2025
14:24
Bingöl`de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
08.07.2025
14:19
Bakan Kacır`ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Bakan Kacır'ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın çarşamba günü gerçekleşeceği bildirilen Bingöl ziyaretinin iptal edildiği bildirildi. İptalin, şehit cenazeleri nedeniyle gerçekleştiği belirtildi.
08.07.2025
13:59
THY ve AJet`ten
THY ve AJet'ten 'Ada Kıbrıs'a Büyük Destek
'Ada Kıbrıs' logolu uçaklar gökyüzünde tanıtım platformuna dönüşecek. Ahmet Bolat: 'Ada Kıbrıs'ın ana aktörü olmak için bir araya geldik'
07.07.2025
17:18
Bingöl`de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın