KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mart 2026 Çarşamba
°C

4 ayda 40 şirket açıldı

Bingöl’de yılın ilk dört ayında 40 şirket, 2 kooperatif ve 43 işletme kurulurken, 9 şirket, 3 kooperatif ve 6 işletme ise kapandı.

4 ayda 40 şirket açıldı
20 MAYIS 2014 SALI 21:08
0
1876
1
AA aa

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerinden derlenen bilgilere göre, Bingöl'de Ocak-Nisan aylarını kapsayan ilk dört ayında 40 şirket, 2 kooperatif ve 43 işletme kurulurken, 9 şirket, 3 kooperatif ve 6 işletme kapandı, iki şirket ise tasfiye edildi. Yılın ilk dört ayında kurulan şirket sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 67, işletme sayısı ise yüzde 169 oranında artış gösterdi. Kapanan şirket sayısı yüzde 29 artarken, kapanan kooperatif sayısı yüzde 50, kapanan işletme sayısı ise yüzde 65 oranında azaldı. Geçtiğimiz yıl Ocak- Nisan döneminde Bingöl'de 24 şirket, 1 kooperatif ve 16 işletme kurulurken, 5 şirket ve 5 işletme tasfiye edilmiş, 7 şirket, 6 kooperatif ve 17 işletme ise kapanmıştı.

Aylık verilere bakıldığında ise bu yılın Nisan ayında Bingöl'de 10 şirket, bir kooperatif ve 7 işletme kurulurken, bir şirket, iki kooperatif ve bir işletme ise kapandı. Geçen yıl Nisan ayında ise Bingöl'de 5 şirket ve 5 işletme kurulurken, bir kooperatif tasfiye edilmiş, bir şirket, iki kooperatif ve 4 işletme ise kapanmıştı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mehtap (@Misafir_17383)
21 Mayıs 2014 Çarşamba 20:21
Bu işsizliğe rağmen bu rakamlar sadece çelişki. Bu ilin en büyük sorunlarından birisi de işsizlik ama azalacağına her geçen gün artıyor. Hele ki işkur'a verilen saçma ilanlara ne demeli . Asgari ücretin yarısı karşılığında çalışan eleman aranıyor. Bu ne perhiz, ne lahana turşusu..
25.03.2026
00:11
Uyuşturucuyu Yutarak Taşıdılar, Bingöl`de Yakalandılar
Uyuşturucuyu Yutarak Taşıdılar, Bingöl'de Yakalandılar
'Yutma' yöntemiyle kente uyuşturucu sokmaya çalışan 3 kişi, polis takibinden kaçamadı. Narkotik ekiplerinin operasyonunda 3 şüphelinin midesinden 75 kapsül uyuşturucu çıkarıldı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25.03.2026
00:09
Bingöl`de Çocuklar Siyer Finalinde Yarıştı
Bingöl'de Çocuklar Siyer Finalinde Yarıştı
Bingöl'de korunma altındaki çocuklara yönelik düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması'nın final programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Vali Cahit Çelik, yarışmaya katılan tüm çocukların kazanan olduğunu vurguladı.
25.03.2026
00:08
Bingöl Üniversitesi`nde Milli Teknoloji Atölyesi Hizmete Açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Milli Teknoloji Atölyesi Hizmete Açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde kurulan Milli Teknoloji Atölyesi öğrencilerin kullanımına açıldı. Rektör Erdal Çelik, atölyenin gençlerin üretim ve teknoloji becerilerine önemli katkı sağlayacağını belirtti.
25.03.2026
00:07
Motorine Rekor Zam! Bingöl`de 80 TL`yi Aştı
Motorine Rekor Zam! Bingöl'de 80 TL'yi Aştı
Küresel petrol piyasalarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını vurdu. 24 Mart itibarıyla motorine 6,58 TL, benzine 92 kuruş zam gelirken Bingöl'de motorin ilk kez 80 TL barajını geçti.
24.03.2026
03:06
Bingöl arıcıları yeniden ‘Aba` dedi
Bingöl arıcıları yeniden 'Aba' dedi
Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'nde yapılan seçimde mevcut Başkan Ali Aba, rakiplerine büyük fark atarak yeniden başkan seçildi. Kongrede kısa süreli gerginlik yaşanırken, seçimler yoğun katılımla tamamlandı. Ali Aba; 'El birliğiyle Bingöl Balını hak ettiği noktaya taşımak için çabamız kesintisiz sürecektir' dedi.
24.03.2026
03:05
Altın düştü, Bingöl`de kuyumculara akın yaşandı!
Altın düştü, Bingöl'de kuyumculara akın yaşandı!
Bingöl'deki kuyumcular, uzun süredir ilke kez bu kadar yoğunluk yaşadı. Borcu olanlar ile 'yakında yükselir' umudu taşıyanlar kuyumculara akın etti! Kuyumcular ise 'keşke dükkânı hiç açmasaydık' diyerek hayıflandılar!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın