KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2026 Çarşamba
°C

4 milyon 500 bin tl destek!

KOSGEB Bingöl İl Müdürlüğünce 2016 yılı içerisinde KOBİ ve girişimcilere 4 Milyon 554 Bin 409 TL destek sağlandı.

4 milyon 500 bin tl destek!
04 OCAK 2017 ÇARŞAMBA 07:13
0
1882
0
AA aa

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bingöl İl Müdürü Naci Özdemir, 2016 yılı içerisinde yapılan faaliyetlere ilişkin açıklamada bulundu.

KOSGEB veri tabanına kayıtlı KOBİ sayısının 2 Bin 114 olduğunu belirten Özdemir, yıl içerisinde KOBİ ve girişimcilere sağlanan destek verilerini paylaştı.

Özdemir, “yıl içerisinde genel destek programı kapsamında 55 işletmeye 233 Bin 684 TL, girişimcilik destek programıyla 123 işletmeye 2 Milyon 89 Bin 899 TL, KOBİ projesi destek programı kapsamında 7 işletmeye 122 Bin 550 TL ve KOBİGEL-KOBİ gelişim destekleri kapsamında 2 işletmeye 5 Bin 526 TL olmak üzere, 187 işletmeye 2 Milyon 451 Bin 659 TL tutarında destek sağlandı” dedi.

Yılın son döneminde 36 işletmeye 2 Milyon 102 Bin 750 TL tutarında faizsiz kredi desteği sağlandığını ifade eden Özdemir, yıl sonunda toplam 223 işletmeye 4 Milyon 554 Bin 409 TL destek sağlandığını söyledi.

Yıl içerisinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursları hakkında da bilgi veren Özdemir, şunları söyledi: “Yıl içerisinde il, ilçe ve belde belediyeleri ile İŞKUR, MÜSİAD ve kurum içi düzenlediğimiz uygulamalı girişimcilik eğitimleriyle 745 girişimci adayına sertifika verdik.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
18.03.2026
02:33
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2026
02:32
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı`nda görev değişimi
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
18.03.2026
02:30
Kebude:
Kebude: 'Çanakkale ruhu asla sönmeyecektir'
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale ruhunun birlik, direniş ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın