KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ağustos 2026 Perşembe
°C

43 Milyon 620 bin TL destek verildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Yıldırım, 11 ay içerisinde çiftçilere 43 Milyon 620 bin 84 lira destek verildiğini söyledi.

43 Milyon 620 bin TL destek verildi
29 ARALIK 2017 CUMA 21:09
2
1706
1
AA aa

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 11 ay içerisinde yatırım, proje, hibe ve destekler kapsamında çiftçilere 43 Milyon 620 bin 84 lira destek verildiğini bildirdi.

2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da çiftçi desteklemelerinin devam edeceğini belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Yıldırım;"Kırsal Kalkınma Yatırımlarında 11 Milyon 625 bin 269 lira destek verildi. DAP, GAP, KOP ve DOKAP kapsamındaki projelerde 2 milyon 504 bin 67 lira, Genç Çiftçi Projesinde 6 milyon 120 bin TL, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Desteklemesinde 22 milyon 21 bin 833 lira, yatırım projelerinde 398 bin 199 lira, Özel İdare Bütçesinden 685 bin 75 lira, Sıvat Dağıtımı Projesinde 155 bin 760 lira, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Bütçesinden Sıvat Dağıtımı için 109 bin 881 lira kaynak kullanıldı” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21278)
30 Aralık 2017 Cumartesi 19:19
Mehmet yıldırım beyi ve tüm ekip arkadaşlarını tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Yalnız bir konu var bazı şube müdürlerinin artık değişmesi gerekiyor taze kana ihtiyaç var metal yorgunluğu ne yazık ki sarmış kurumu
26.08.2026
23:01
9. Bingöl Bal Yarışması için başvurular başladı
9. Bingöl Bal Yarışması için başvurular başladı
Bingöl'ün geleneksel bal yarışmasının 9'uncusu için başvuru süreci başladı. 26 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak başvurulara, Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ne kayıtlı ve 2026 yılında Bingöl'de bal üretimi yapan arıcılar katılabilecek.
26.08.2026
23:00
Bingöl ve Elâzığ tarımı için ortak çalışma masası
Bingöl ve Elâzığ tarımı için ortak çalışma masası
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen istişare toplantısında, iki il arasındaki tarım ve hayvancılık iş birliğinin geliştirilmesi, üretici birlikleri arasındaki koordinasyon ve bölgesel üretim potansiyelinin değerlendirilmesi ele alındı.
26.08.2026
22:59
Ailelere asgari gelir desteği geliyor
Ailelere asgari gelir desteği geliyor
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal yardım sisteminde yeni bir döneme geçileceğini açıkladı. GETAD adı verilen modelle ailelerin sosyoekonomik durumları puanlanacak, kişi başına asgari gelir güvence altına alınacak.
26.08.2026
22:58
Okul kıyafetlerinde yeni dönem
Okul kıyafetlerinde yeni dönem
14 Eylül'de başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul kıyafetlerinde arma uygulaması yeniden zorunlu hale getirildi. Yeni düzenlemenin güvenlik, okul aidiyeti ve velilerin kıyafet masrafları açısından etkili olması bekleniyor.
26.08.2026
22:57
Yapıcıoğlu, HÜDA PAR`ın Bingöl kongresine geliyor
Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın Bingöl kongresine geliyor
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek 5. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere 30 Ağustos'ta Bingöl'e gelecek.
26.08.2026
22:56
Evlenen gençlere emlak desteği: Komisyon alınmayacak
Evlenen gençlere emlak desteği: Komisyon alınmayacak
Evlenilecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi kapsamında kredi almaya hak kazanan gençlerden, konut kiralama ve emlak hizmetlerinde emlak hizmet bedeli/komisyonu alınmaması öngörülüyor. Tüm Emlak Danışmanları Birliği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, uygulamanın gençlerin yuva kurma sürecindeki mali yükü azaltacağını belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın