KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

431 öğrenciye kırtasiye seti

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla merkez ve köylerinde eğitim gören tüm öğrencilere, kırtasiye malzemeleri ve yardımcı kaynak kitap dağıtıldı.

431 öğrenciye kırtasiye seti
23 EYLÜL 2022 CUMA 17:27
8
1618
1
AA aa

Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhtesim Tunç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Döner ile birlikte Yedisu Merkez İlkokulu, Döşengi İlkokulu, Kürdan İlkokulu, YİBO ve Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek toplamda 431 öğrenciye hediyeler dağıttı.

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Kaymakam Furkan Başar, her zaman öğrencilerin ihtiyaçlarını giderecek yönde çalışmalar sürdürüldüğünü, küçük de olsa bir katkıda bulunmak amacıyla içerisinde kırtasiye malzemeleriyle beraber yardımcı kaynak kitap verdiklerini söyledi. Kaymakam Başar, "Öğrencilerin gönüllerini almak, ders çalışma isteklerini artırmak ve her zaman onların yanında olduğumuzu hatırlatmak amacıyla öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıttık. Öğrencilerimizin daha iyi şartlar altında başarılı olmaları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Tek isteğimiz, onların başarılı olmalarıdır” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95577)
24 Eylül 2022 Cumartesi 08:42
Yedisu Kaymakamı olarak yeni göreve başlayan Sayın Furkan BAŞAR, tüm vatandaşlarımızı, kurumlarımızın sorunları dinleyerek destek olduğu, kapısının herkese açık olduğu, gönül alçak olup, bilgisayarını kendisi taşıdığı, küçük çocuğunu başkasına değil kendisi veya eşi tarafından okula götürdüğü, tüm vatandaşlarımızın sevgi ve beyeni kazanıp takdirle karşılandığı..
Sayın Kaymakamım bu halk vatanını bayrağını seven insanlardır. Kurumların ve toplumun huzurunu bozan 3-5 kendini bilmeyen sözde milliyetçiler var..bunları duzeltirseniz bu halk size köprü olur.devlete güven de gelir..sizinle beraberiz
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın