KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2026 Cumartesi
°C

45 yaşındaki müezzin 55. kan bağışını yaptı

Bingöl Merkez Ulu Cami müezzini 45 yaşındaki Mahmut Kaynun 55. kez kan bağışında bulunarak bir ilke imza attı.  

45 yaşındaki müezzin 55. kan bağışını yaptı
01 HAZİRAN 2010 SALI 08:32
0
2611
0
AA aa
Bingöl Devlet Hastanesi Kan Merkezi giderek 55. kez kan bağışında bulunan Kaynun, kan bağışının kendisinde alışkanlığın yanı sıra insani bir görev haline geldiğini söyledi.

Acil olduğu durumlarda 3 ayda bir kan verdiğini söyleyen Kaynun, "25 yıldır düzenli olarak kan bağışında bulunuyorum. Bu benim 55. kan bağışım. Kan bağışı benim için insani bir görev. Kanın ne kadar önemli olduğunu ancak acil hasta yakınları bilir. Her kan verdiğimde bir hastanın kurtulmasına vesile oluyorum. Bu bana büyük bir mutluluk veriyor. Benim telefon numaram Bingöl'deki bütün hastanelerde var. Acil durumlarda günün hangi saati olursa olsun kan bağışında bulunmaya gidiyorum" dedi.

Şimdiye kadar ciddi anlamda bir rahatsızlık geçirmediğini anlatan Kaynun, kan vermenin insan sağlığında çok büyük bir rolünün olduğunu söyledi.

Kan verdikçe kendini daha dinç hissettiğini belirten Kaynun, bütün vatandaşların sağlıklı yaşamda önemli bir yeri olan kan bağışını bir görev algılamalarını ve düzenli olarak kan bağışında bulunmalarını istedi.

 

Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2026
00:31
'TOKİ konutlarının teslimi kira piyasasını rahatlatacaktır'
Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, Şeyh Ahmet mevkiinde yapımı tamamlanan yaklaşık 800 konutluk TOKİ projesinin teslim edilmesi çağrısında bulunarak, sürecin kira piyasasını rahatlatacağını söyledi.
19.06.2026
23:56
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın kalite standartlarının korunması ve marka değerinin güçlendirilmesi amacıyla Bingöl Valiliği'nde önemli bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
19.06.2026
23:40
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Antalya'da düzenlenen Ünilig Halk Dansları Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. Halaylar kategorisinde yarışan ekip, Türkiye ikinciliğini elde etti.
19.06.2026
23:38
Bingöl`de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl'de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl merkeze bağlı Erentepe Köyü'nde hayırseverlerin desteğiyle 45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen cami, yoğun katılımlı bir programla hizmete sunuldu.
19.06.2026
23:37
Bingöl`de Bir Haftada 37 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada 37 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince son bir haftada düzenlenen asayiş, narkotik ve kaçakçılık operasyonlarında 37 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 5 kişiye idari para cezası uygulandı.
19.06.2026
23:35
İnekler İnşaatın Asansör Boşluğuna Düştü
İnekler İnşaatın Asansör Boşluğuna Düştü
Bingöl'ün Genç ilçesinde inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğuna düşen 2 inek, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu kurtarılarak sahibine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın