KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

46 bölgeye öncelik yaya logosu!

Bingöl'de 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda, 46 bölgeye öncelik yaya resimli logoların çizildiği belirtildi.

46 bölgeye öncelik yaya logosu!
17 TEMMUZ 2019 ÇARŞAMBA 20:17
3
2472
8
AA aa

Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi'nde Vali Kadir Ekinci başkanlığında yapılan 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı'na Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Vali Yardımcısı V. Onur Yeniay, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, İl Milli Eğitim Müdür V. Orhan Buğrahan, Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, Trafik Şube Müdürü Özcan Alıcı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Medeni Amil ve kurumların ilgili personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ekinci, 46 bölgeye ‘Önce Yaya' resimli logolar çizildiğini belirterek, “Bingöl'de vatandaşlarımızın can güvenliği ve trafik düzeni bizler için çok önemlidir. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bakanlığımızca 2019 yılının ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı' ilan edilmesi ile birlikte çeşitli çalışmalar başlattık. Bu çalışmalar kapsamında ilimizde 13'ü okul önleri, 33'ü de yaya geçidi olmak üzere toplam 46 bölgede ‘Önce Yaya' resimli logolar çizildi. Bununla birlikte Trafik ekiplerimizce 100 Günlük Eylem Planlarının Uygulanması, bilgilendirme içerikli etkinlikler, rutin denetimlerin arttırılması, hız ve emniyet kemeri denetimi etkinliğinin arttırılması gibi çalışmalar yapılmıştır. Yapılan çalışmalar kapsamında 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde 46 okulda 126 ders saati içerisinde 4829 öğrenciye trafik eğitimi verilmiş; yıl içerisinde toplu taşıma araç kullanıcılarına periyodik olarak trafik kuralları ve güncel kanun değişiklikleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılmış ve ilimiz genelinde resmi araç kullanıcılarına trafik eğitimi verilmesi gibi etkinlikler düzenlenmiştir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47257)
19 Temmuz 2019 Cuma 11:52
ÖNCELİKLE MADEN SOKAKTAKİ İŞGALLERİ KALDIRARAK YAYA YA ÖNCELİK VER SAYIN BAŞKAN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47222)
19 Temmuz 2019 Cuma 00:50
Kendi kendinizi kandirmayin Lütfen insanin insana Saygi duymadigi bu memlekete yayaya Kim saygi duyacaktir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47319)
20 Temmuz 2019 Cumartesi 07:22
@Misafir Kullanıcı burda herkes birbirine saygı duyuyor yalan yere bir şeyler yazma
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47189)
18 Temmuz 2019 Perşembe 10:30
karşıyaka yaya yolu ne zaman yapılacak 1 çocuk daha bisiklet ile düştü yaralandı
Yunus Burkan (@yunus_burkankulu)
18 Temmuz 2019 Perşembe 08:53
Bu tur calismalarda suruculeri yavaslatmak adina en azindan bazi ulkelerdeki calismalara bakmak gerekir. ornegin : 3D gorunumlu gecitler...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47156)
18 Temmuz 2019 Perşembe 00:15
Neye yarar yayaya hak mı tanıyorlar sanki ve emniyet bunu ciddiye alıp ceza mı kesiyor hayır kesmiyor çünkü sürücüler de ciddiye almıyor kuralı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47139)
17 Temmuz 2019 Çarşamba 22:20
Çizgiyle boyayla olacak işler değil bunlar.Daha geçen gün Bahcelievlerde serserinin biri gencecik çocuğu katletti.2 seneye dışarı çıkar bu adam.Bunu bildiği için o yolda basiyor zaten .Boylelerine vereceksin 20 yıl hapis cezasını yapar mı bir daha.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47131)
17 Temmuz 2019 Çarşamba 21:07
yetkililere sesleniyorum Allah rızası için duyun sesimi. bina önlerine esnaflar araçlarını koyup gidiyorlar. yolu kapatıyorlar. bir hastamız olunca araçlarının yolu kapatmalarından dolayı çok mağdur oluyoruz.bu kadar sahipsiz bir memleket olamaz
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın