KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

46 bölgeye öncelik yaya logosu!

Bingöl'de 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda, 46 bölgeye öncelik yaya resimli logoların çizildiği belirtildi.

46 bölgeye öncelik yaya logosu!
17 TEMMUZ 2019 ÇARŞAMBA 20:17
3
2487
8
AA aa

Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi'nde Vali Kadir Ekinci başkanlığında yapılan 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı'na Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Vali Yardımcısı V. Onur Yeniay, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, İl Milli Eğitim Müdür V. Orhan Buğrahan, Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, Trafik Şube Müdürü Özcan Alıcı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Medeni Amil ve kurumların ilgili personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ekinci, 46 bölgeye ‘Önce Yaya' resimli logolar çizildiğini belirterek, “Bingöl'de vatandaşlarımızın can güvenliği ve trafik düzeni bizler için çok önemlidir. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bakanlığımızca 2019 yılının ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı' ilan edilmesi ile birlikte çeşitli çalışmalar başlattık. Bu çalışmalar kapsamında ilimizde 13'ü okul önleri, 33'ü de yaya geçidi olmak üzere toplam 46 bölgede ‘Önce Yaya' resimli logolar çizildi. Bununla birlikte Trafik ekiplerimizce 100 Günlük Eylem Planlarının Uygulanması, bilgilendirme içerikli etkinlikler, rutin denetimlerin arttırılması, hız ve emniyet kemeri denetimi etkinliğinin arttırılması gibi çalışmalar yapılmıştır. Yapılan çalışmalar kapsamında 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde 46 okulda 126 ders saati içerisinde 4829 öğrenciye trafik eğitimi verilmiş; yıl içerisinde toplu taşıma araç kullanıcılarına periyodik olarak trafik kuralları ve güncel kanun değişiklikleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılmış ve ilimiz genelinde resmi araç kullanıcılarına trafik eğitimi verilmesi gibi etkinlikler düzenlenmiştir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47257)
19 Temmuz 2019 Cuma 11:52
ÖNCELİKLE MADEN SOKAKTAKİ İŞGALLERİ KALDIRARAK YAYA YA ÖNCELİK VER SAYIN BAŞKAN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47222)
19 Temmuz 2019 Cuma 00:50
Kendi kendinizi kandirmayin Lütfen insanin insana Saygi duymadigi bu memlekete yayaya Kim saygi duyacaktir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47319)
20 Temmuz 2019 Cumartesi 07:22
@Misafir Kullanıcı burda herkes birbirine saygı duyuyor yalan yere bir şeyler yazma
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47189)
18 Temmuz 2019 Perşembe 10:30
karşıyaka yaya yolu ne zaman yapılacak 1 çocuk daha bisiklet ile düştü yaralandı
Yunus Burkan (@yunus_burkankulu)
18 Temmuz 2019 Perşembe 08:53
Bu tur calismalarda suruculeri yavaslatmak adina en azindan bazi ulkelerdeki calismalara bakmak gerekir. ornegin : 3D gorunumlu gecitler...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47156)
18 Temmuz 2019 Perşembe 00:15
Neye yarar yayaya hak mı tanıyorlar sanki ve emniyet bunu ciddiye alıp ceza mı kesiyor hayır kesmiyor çünkü sürücüler de ciddiye almıyor kuralı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47139)
17 Temmuz 2019 Çarşamba 22:20
Çizgiyle boyayla olacak işler değil bunlar.Daha geçen gün Bahcelievlerde serserinin biri gencecik çocuğu katletti.2 seneye dışarı çıkar bu adam.Bunu bildiği için o yolda basiyor zaten .Boylelerine vereceksin 20 yıl hapis cezasını yapar mı bir daha.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47131)
17 Temmuz 2019 Çarşamba 21:07
yetkililere sesleniyorum Allah rızası için duyun sesimi. bina önlerine esnaflar araçlarını koyup gidiyorlar. yolu kapatıyorlar. bir hastamız olunca araçlarının yolu kapatmalarından dolayı çok mağdur oluyoruz.bu kadar sahipsiz bir memleket olamaz
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın