KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

476 aileye gıda yardımı yapıldı

Türk Kızılayı Bingöl Şubesi, 2017 yılı içinde 476 aile gıda, 480 öğrenciye ise kıyafet yardımında bulundu.

476 aileye gıda yardımı yapıldı
29 OCAK 2018 PAZARTESİ 22:08
0
1575
1
AA aa

Türk Kızılayı Bingöl Şube Başkanı Mehmet Savaş, 2017 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetlere dair açıklamalarda bulundu.

Bingöl Kızılay Şubesi Aşevinde, günlük ortalama bin 100 kişiye üç çeşit kuru gıda yardımı yapıldığını aktaran Savaş, aynı hizmetin 2018 yılı içinde de devam edeceğini kaydetti.

Savaş; “Toplam 476 aileye gıda paketi, 92 üniversite öğrencisine gıda yardımı, 480 ilkokul öğrencisine muhtelif giysi yardımı yapılmıştır. Sıcak yemek hizmetimizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın kuru gıda desteği önem arz etmekte olup, bu hizmeti gerçekleştirmemizde çok büyük desteği olan Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22308)
30 Ocak 2018 Salı 02:51
Bi yardım da da reklam yapmayın be ayıptır ya sanki kendi ceninden veriyorsunuz halk veriyor reklamı siz yapıyorsunuz
Her kim olursa olsun yardım yapılıyorsa gazeteye falan çıkmayın
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl`de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın