KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Temmuz 2026 Pazar
°C

5 bin 400 öğrenci yurtlara yerleşti

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde KYK yurtlarına 5 bin 400 öğrenci yerleşti, yedekte bekleyen kimsenin kalmadığı bildirildi.

5 bin 400 öğrenci yurtlara yerleşti
22 EYLÜL 2022 PERŞEMBE 16:03
3
1914
0
AA aa

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte Bingöl'e gelen öğrenciler, yerleştikleri KYK yurtlarına personel eşliğinde götürülüyor.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki personel, otogara gelen öğrencileri ve aileleri karşılayarak yurtlara götürüyor.

Öğrencilerin otel konforundaki yurtlara yerleştirildiğini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, “İl Müdürlüğümüze bağlı KYK Yurtlarımızda 4 bin 900, Özel Yurtlarımızda 500 olmak üzere toplam 5 bin 400 kapasite ile hizmet vermekteyiz. İlimizde Yurt başvurusu yapan Kız ve Erkek öğrencilerin tamamı yurtlarımıza yerleşti, yedekte bekleyen öğrenci bulunmamaktadır. Yurt başvurusu olmayan öğrencilerimizi de yurtlarımızda misafir olarak barındırmaktayız. İlimize gelen öğrencileri Bingöl otogarında karşılayarak yurtlarımıza yönlendiriyoruz, öğrenci ve ailelerini yurtlarımızın kapısında karşılayarak ikramlarda bulunuyoruz. Yurtlarımız ve ilimizle ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde barınmaları; Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde gelişimlerine katkı sunacak tüm tedbirleri alıyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.07.2026
19:19
Budan;
Budan; 'İnsan doğduğu toprağı sırtında taşır'
Yıllardır Kazakistan'da yaşayan, uluslararası projelere imza atan, binlerce kişiye istihdam sağlayan iş insanı ve Kazakistan Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Ahmet Budan, Bingöl Online'a konuştu. Budan; memleket sevgisinden ailesine, başarı anlayışından eğitime, insana yaptığı yatırımdan Türkiye'nin geleceğine kadar birçok konuda dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte o röportajın detayları…
26.07.2026
17:18
TOKİ`den konut değil dert sahibi oldular!
TOKİ'den konut değil dert sahibi oldular!
Bingöl Esentepe Mahallesi Şeyh Ahmet Mevkii'nde inşa edilen 800 TOKİ konutunda anahtar teslim süreci yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Yaklaşık 14 aydır hem kira hem taksit ödeyen hak sahipleri; teslim öncesi talep edilen KDV, Halkbank üzerinden sigorta yaptırma zorunluluğu iddiası, ek maliyetler ve dairelerdeki kalite sorunlarına tepki göstererek, 'Sosyal konutun sosyal yönü kalmadı' dedi.
26.07.2026
17:13
Kiğı`da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Kiğı'da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Çevre örgütleri ve doğa savunucuları, 6 Ağustos'ta Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde düzenlenecek yürüyüş ve basın açıklamasıyla siyanürlü madenciliğe karşı ses yükseltecek.
26.07.2026
17:01
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı finallerini namağlup lider tamamlayan Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü Kız Voleybol Takımı, kızlar voleybolunda Türkiye Finalleri'ne yükselen ilk takım olarak spor tarihine geçti.
26.07.2026
16:50
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos`ta Başlıyor
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos'ta Başlıyor
E-ticarette tüketiciyi korumaya yönelik yeni düzenlemeler 1 Ağustos itibarıyla yürürlüğe girecek. Yapay zekâ ile hazırlanan reklamlardan influencer paylaşımlarına, indirim kampanyalarından ürün yorumlarına kadar birçok alanda yeni kurallar uygulanacak.
26.07.2026
01:29
12Bingölspor`un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın