KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Nisan 2026 Perşembe
°C

5 bin 400 öğrenci yurtlara yerleşti

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde KYK yurtlarına 5 bin 400 öğrenci yerleşti, yedekte bekleyen kimsenin kalmadığı bildirildi.

5 bin 400 öğrenci yurtlara yerleşti
22 EYLÜL 2022 PERŞEMBE 16:03
3
1704
0
AA aa

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte Bingöl'e gelen öğrenciler, yerleştikleri KYK yurtlarına personel eşliğinde götürülüyor.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki personel, otogara gelen öğrencileri ve aileleri karşılayarak yurtlara götürüyor.

Öğrencilerin otel konforundaki yurtlara yerleştirildiğini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, “İl Müdürlüğümüze bağlı KYK Yurtlarımızda 4 bin 900, Özel Yurtlarımızda 500 olmak üzere toplam 5 bin 400 kapasite ile hizmet vermekteyiz. İlimizde Yurt başvurusu yapan Kız ve Erkek öğrencilerin tamamı yurtlarımıza yerleşti, yedekte bekleyen öğrenci bulunmamaktadır. Yurt başvurusu olmayan öğrencilerimizi de yurtlarımızda misafir olarak barındırmaktayız. İlimize gelen öğrencileri Bingöl otogarında karşılayarak yurtlarımıza yönlendiriyoruz, öğrenci ve ailelerini yurtlarımızın kapısında karşılayarak ikramlarda bulunuyoruz. Yurtlarımız ve ilimizle ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde barınmaları; Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde gelişimlerine katkı sunacak tüm tedbirleri alıyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.04.2026
05:35
Bingöl`de ekmeğe zam geldi!
Bingöl'de ekmeğe zam geldi!
Vatandaşlar, zammı ekmek satın aldıkları sırada öğrenirken, önceden kamuoyuna bilgilendirme yapılmaması tepkilere neden oldu.
16.04.2026
05:33
Salcı;
Salcı; 'Herkes Kendini Sorgulamalı'
Hungobungo Doğa Derneği Başkanı Bilal Salcı, Siverek ve Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, olayların toplumsal ve eğitimsel sorunların sonucu olduğunu belirterek eğitim sistemi, okul güvenliği ve toplumsal yaşam alışkanlıklarına dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
16.04.2026
05:33
Çirişli Tüneli`nde Hedef 2029`a Kaydı
Çirişli Tüneli'nde Hedef 2029'a Kaydı
Bingöl-Erzurum yolunda kış aylarında ulaşımı zorlaştıran Çirişli Geçidi'ni devre dışı bırakacak tünel için daha önce 2026 yılı işaret edilirken, son açıklamalarda açılış hedefi 2029 olarak güncellendi. Bölgedeki diğer tünel projelerinde de takvim netleşti.
16.04.2026
05:32
Oyuncu Sefa Zengin, Berdibek`in davetiyle Meclis`te
Oyuncu Sefa Zengin, Berdibek'in davetiyle Meclis'te
'Kurtlar Vadisi' dizisindeki 'Erdal Kömürcü' karakteriyle tanınan oyuncu Sefa Zengin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in davetiyle katıldı. Zengin, toplantı öncesinde bakanlar ve parti yetkilileriyle bir araya geldi.
16.04.2026
05:30
Bingöl`de nisan ayında karla mücadele
Bingöl'de nisan ayında karla mücadele
Nisan ayının ortasında olunmasına rağmen Bingöl'ün köy ve mezralarında yolları kapatan metrelerce yükseklikteki karla mücadele sürüyor.
15.04.2026
01:46
Midesinden yarım kilodan fazla uyuşturucu çıktı!
Midesinden yarım kilodan fazla uyuşturucu çıktı!
Bingöl'de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, mide ve bağırsaklarında uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın