KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2026 Salı
°C

5 bin 400 öğrenci yurtlara yerleşti

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde KYK yurtlarına 5 bin 400 öğrenci yerleşti, yedekte bekleyen kimsenin kalmadığı bildirildi.

5 bin 400 öğrenci yurtlara yerleşti
22 EYLÜL 2022 PERŞEMBE 16:03
3
1976
0
AA aa

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte Bingöl'e gelen öğrenciler, yerleştikleri KYK yurtlarına personel eşliğinde götürülüyor.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki personel, otogara gelen öğrencileri ve aileleri karşılayarak yurtlara götürüyor.

Öğrencilerin otel konforundaki yurtlara yerleştirildiğini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, “İl Müdürlüğümüze bağlı KYK Yurtlarımızda 4 bin 900, Özel Yurtlarımızda 500 olmak üzere toplam 5 bin 400 kapasite ile hizmet vermekteyiz. İlimizde Yurt başvurusu yapan Kız ve Erkek öğrencilerin tamamı yurtlarımıza yerleşti, yedekte bekleyen öğrenci bulunmamaktadır. Yurt başvurusu olmayan öğrencilerimizi de yurtlarımızda misafir olarak barındırmaktayız. İlimize gelen öğrencileri Bingöl otogarında karşılayarak yurtlarımıza yönlendiriyoruz, öğrenci ve ailelerini yurtlarımızın kapısında karşılayarak ikramlarda bulunuyoruz. Yurtlarımız ve ilimizle ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde barınmaları; Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde gelişimlerine katkı sunacak tüm tedbirleri alıyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın