KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

5 bin öğrenci ter dökecek

26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Bingöl geneli 5 bin 182 öğrenci ter dökecek.

5 bin öğrenci ter dökecek
26 KASIM 2014 ÇARŞAMBA 00:47
0
1660
0
AA aa

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, TEOG sınavı öncesi yazılı basın açıklaması yaptı. İl genelinde 73 okulda 5 bin 182 öğrencinin sınava gireceğini ifade eden Sarı, öğrenci ve velilere uyarıda bulundu.

Sınava girecek öğrencilere başarılar dileyen Sarı: “TEOG birinci Dönem Ortak sınavlar, Ortaöğretim için bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geçmiş yıllarda kazandıkları başarılarla bizleri onurlandıran diğer öğrencilerimiz gibi sizlerin de aynı performansı göstereceğinize inancımız tamdır. İnanıyoruz ki, sizler hazırlandığınız bu sınavı en güzel şekilde geçerek başarılı olacaksınız. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmanızdır. Birinci Dönem Ortak Sınavlara girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Açıklamasında veli ve öğretmenlere de uyarılarda bulunan Sarı, şunları kaydetti: “Değerli veliler; çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Çocuklarımızın başarılı olmasında en büyük görev anne ve babaya düşmektedir. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek için Ortak Sınavlarda başarılı olmaları en büyük dileğimizdir. Siz anne ve babaların yanlış tutum ve davranışları onların var olan kaygı ve heyecanlarını daha da artırmaktadır. Bundan dolayı bu süreçte siz velilerin bazı konularda daha duyarlı olmaları yararlarına olacaktır. Kıymetli öğretmenler; İlimizde yapılacak olan Ortak Sınavlarda olumsuzluklara mahal vermeden, usul ve esaslara göre hareket edeceğinize inancım tamdır. Bu vesile ile Ortak Sınavlarda görev alan görev olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın