KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

500 öğrenciyi mutlu eden hediye....

İş insanı Metin Keskin, memleketi Bingöl'de eğitim gören 500 öğrenciye okul çantası hediye etti.

500 öğrenciyi mutlu eden hediye....
11 EKİM 2022 SALI 15:30
4
1420
1
AA aa

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle eğitime katkı sunmak ve öğrencileri sevindirmek isteyen hayırsever iş insanı Metin Keskin, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 500 adet okul çantası gönderdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teslim alınan okul çantaları, il merkezinin yanı sıra köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak.

Duyarlılığından dolayı iş insanı Metin Keskin'e teşekkür eden  İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel; “Eğitime yapılan her yardım çok kıymetlidir. Yapılan bu yardımda bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimiz ve milli eğitim camiası adına hayırsever iş adamımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Allah kendisinden razı olsun inşallah” dedi.

İş insanı Metin Keskin ise, “Herkesin gücü oranında ihtiyaç sahiplerine el uzatması gerekiyor. Birlik beraberlik bunu gerektirir. Mükemmel gülüşü ve mutluluğu her şeye değer olan yarınlarımıza yardım etmeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95972)
12 Ekim 2022 Çarşamba 16:16
Verdiklerin Önünde İyi POZ Veriyorlar MAAŞAALLAH.!.
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın