KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2026 Çarşamba
°C

59 kilo toz esrar ele geçirildi

Bingöl'de polisin düzenlediği operasyonda 59 kilo 100 gram toz esrar ele geçirilirken, yakalanan şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

59 kilo toz esrar ele geçirildi
17 MAYIS 2018 PERŞEMBE 22:59
2
2669
0
AA aa

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde tacirlerine yönelik çalışma yaptı. Polisin çalışmasında Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalından uyuşturucu madde temin edip batı illerine sevk etmek amacıyla uyuşturucu madde getiren şüphelilerin depoladıkları yeri tespit etti. Adrese operasyon düzenleyen polis 4 şüpheli gözaltına alırken, adreste narkotik köpeği "Kiraz" ile arama yaptı. Aramada 59 kilo 100 gram toz esrar ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan ifadesi alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında 1 şüphelinin arandığı bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.02.2026
13:05
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Türkiye genelinde boşanma oranlarının en düşük ve en yüksek olduğu iller belli oldu. Boşanmanın en yaygın görüldüğü il İzmir olurken, en düşük oran Hakkâri'de kaydedildi. Bingöl'ün listedeki yeri ise şöyle;
10.02.2026
12:43
Meteoroloji`den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
12:11
Bingöl`de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de düzenlenen eTwinning Çalıştayı, ödül töreni ve proje sunumlarıyla sona erdi.
10.02.2026
12:01
Bingöl`de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: `Kabul Etmiyoruz`
Bingöl'de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: 'Kabul Etmiyoruz'
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı. Sendikalar, tekliflerin yeniden değerlendirilmesini isterken, talepler karşılanmazsa kitlesel ekonomik boykot çağrısında bulunabileceklerini duyurdu.
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın