KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Aralık 2025 Cumartesi
°C

6 Milyonluk yatırım hızla ilerliyor

Sağlık Bakanlığı'nın, Yedisu ilçe merkezine 6 milyon TL yatırımla inşa etmeye başladığı Yedisu İlçesi ASM, TSM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile lojman yapım işi çalışmaları devam ediyor.

6 Milyonluk yatırım hızla ilerliyor
10 OCAK 2019 PERŞEMBE 21:47
2
3793
3
AA aa

Kasım ayı içerisinde İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu'nun da katılımlarıyla, Merkez Mahallesi'ne yapımına başlanan Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), 2 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASH) ile Lojman temel atma töreni dualarla ve kurban kesimi ile gerçekleştirildi.

"Her yapılan hizmet vatandaşımızın daha rahat etmesi içindir."

Açılışta yaptığı konuşmasında sağlığın önemine değinen Kaymakam Karaloğlu “Yedisu İlçesi gerek coğrafi konumu, gerek çevre il ve ilçelere olan uzaklığı gerekse mevsim şartlarının ağır geçmesi ile sağlık hizmetlerine erişim konusunda büyük sıkıntılar çekmektedir. İlçemizin en önemli sorunlarından biri hiç şüphesiz mevcut Sağlık Ocağı binamızın hizmet açısından yetersizliğidir. Bu proje ile sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve profesyonel bir binada hizmet vermesi amacıyla, ilçemizde sağlık hizmetlerine erişim konusunda büyük bir rahatlık sağlanacaktır.” ifadelerini kullandı. Karaloğlu, sağlık kompleksinin bir an evvel hizmete sunulmasının takipçisi olacağı mesajını verdi.

Temel atma töreni dualarla ve kurban kesimi ile gerçekleşirken törene İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu'nun yanı sıra, Belediye Başkan V. Abdulgafur Şabak,İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ersin Özer, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Dere, Kurum amirleri, muhtarlar ve yüklenici firma sahibi Muzaffer Bingöl ile vatandaşlar katıldı.

Sağlık Merkezi 4.180 metrekarelik alan üzerine kuruldu

Yüklenici firma ENES İNŞ. TİC.LTD. ŞTİ ve sahibi Muzaffer Bingöl bu projede yüklenici firma olarak yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, “İlçede 60 yıllık sağlık ocağının yetersiz kalması sebebi ile  yeni yapılacak olan projede; hastane odaları, acil müdahale hizmet ünitesi, hasta yatak üniteleri, morg hizmetler, teknik alanlar ve lojman binasıyla birlikte toplamda  4.180 metrekarelik alan üzerine kurulan bu projeyi en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz ”dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36494)
11 Ocak 2019 Cuma 13:47
Yedisu bölgenin en çok kar alan ilçesi bu karda nasıl bi ilerleme kaydediyorlar merak ettim doğrusu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36487)
11 Ocak 2019 Cuma 11:43
Yedisu için hayırlı olsun güzel memleketim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36473)
11 Ocak 2019 Cuma 07:38
Bu kışın ortasında temel nasıl atılmış tarih neden yazılmamış yoksa başka bir filim mi var Kasım ayı diyor lakin haber neden şimdi yapılmış devlet göreve yoksa basın Feride'nin geliyor
26.12.2025
20:46
Bingöl Basın Konseyi`nden TSO`ya iade-i ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden TSO'ya iade-i ziyaret
Kent ekonomisinin sürdürülebilirliği, yatırım ortamı ve basın–kurum iş birliğinin irdelendiği ziyarette, Bingöl'ün ekonomik gelişimi ve basınla kurulacak stratejik iş birlikleri masaya yatırıldı.
26.12.2025
20:30
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
'Yüzde 90'ı virüs kaynaklı' diyen Uzm. Dr. Hasan Elmas, gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının fayda sağlamadığını, aksine direnç ve hastane yatış riskini artırdığını vurguladı.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor`a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
`Çifte zam` geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl`de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın