KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Mart 2026 Salı
°C

62. hükümet'in kabinesi onaylandı

62. Hükümetin göreve başlamasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Beşir Atalay, Emrullah İşler ve Hayati Yazıcı yeni kabinede yer almazken, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve diğer birçok isim yerini korudu.

62. hükümet`in kabinesi onaylandı
30 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ 07:25
0
2909
0
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı Bakanlar Kurulu listesi Resmi Gazetenin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yeni kabinede Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kabine dışı bıraktığı isimler arasında.

58 ve 59. Hükümetlerde Devlet Bakanlığı, 60. Hükümette İçişleri Bakanlığı yapan Beşir Atalay 61. Hükümette Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmişti. 60. Hükümette Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı ile Devlet Bakanlığı görevlerini yapan Hayati Yazıcı, 61. Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olmuştu. Emrullah İşler ise 25 Aralık 2013'ten sonra Başbakan Yardımcısı olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu listesi şöyle: “Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu Başbakan, Bursa Milletvekili Bülent Arınç Başbakan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Ali Babacan Başbakan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan Başbakan Yardımcısı, Numan Kurtulmuş Başbakan Yardımcısı, Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ Adalet Bakanı, Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır Avrupa Birliği Bakanı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, İstanbul Milletvekili İdris Güllüce Çevre ve Şehircilik Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci Ekonomi Bakanı, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç Gençlik ve Spor Bakanı, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Giresun Milletvekili Nurettin Canikli Gümrük ve Ticaret Bakanı, Efkan Ala İçişleri Bakanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz Kalkınma Bakanı, Adana Milletvekili Ömer Çelik Kültür ve Turizm Bakanı, Batman Milletvekili Mehmet Şimşek Maliye Bakanı, Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı Milli Eğitim Bakanı, Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz Milli Savunma Bakanı, Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu Orman ve Su İşleri Bakanı, Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Sağlık Bakanı, Karaman Milletvekili Lütfi Elvan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.03.2026
03:06
Bingöl arıcıları yeniden ‘Aba` dedi
Bingöl arıcıları yeniden 'Aba' dedi
Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'nde yapılan seçimde mevcut Başkan Ali Aba, rakiplerine büyük fark atarak yeniden başkan seçildi. Kongrede kısa süreli gerginlik yaşanırken, seçimler yoğun katılımla tamamlandı. Ali Aba; 'El birliğiyle Bingöl Balını hak ettiği noktaya taşımak için çabamız kesintisiz sürecektir' dedi.
24.03.2026
03:05
Altın düştü, Bingöl`de kuyumculara akın yaşandı!
Altın düştü, Bingöl'de kuyumculara akın yaşandı!
Bingöl'deki kuyumcular, uzun süredir ilke kez bu kadar yoğunluk yaşadı. Borcu olanlar ile 'yakında yükselir' umudu taşıyanlar kuyumculara akın etti! Kuyumcular ise 'keşke dükkânı hiç açmasaydık' diyerek hayıflandılar!
24.03.2026
03:04
Bingöl`de Bayram Denetimlerinde Milyonluk Ceza!
Bingöl'de Bayram Denetimlerinde Milyonluk Ceza!
Ramazan Bayramı süresince Bingöl'de polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde 8 binin üzerinde araç sorgulandı, yaklaşık 1,9 milyon TL ceza kesildi. Öte yandan 4 günde meydana gelen 32 kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı.
24.03.2026
03:03
12 Bingölspor Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor
12 Bingölspor Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor
Son haftalarda puan kayıpları yaşayan 12 Bingölspor, Çarşamba günü sahasında Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak. Lider ekip, hem 3 puanı almayı hem de şampiyonluk yolunda avantajını korumayı hedefliyor.
24.03.2026
03:02
Bingöl`de Otomobil Ata Çarptı: 4 Yaralı
Bingöl'de Otomobil Ata Çarptı: 4 Yaralı
Bingöl-Muş karayolunda aniden yola çıkan ata çarpan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Kazada at telef oldu.
24.03.2026
03:01
‘Dur` İhtarına Uymadı, 450 Bin Lira Cezadan Kaçamadı
'Dur' İhtarına Uymadı, 450 Bin Lira Cezadan Kaçamadı
Elâzığ-Bingöl karayolunda polis uygulama noktasından kaçan alkollü ve ehliyetsiz tır sürücüsüne 450 bin lira ceza kesildi. Sürücü, kısa sürede yakalanarak cezai işlem uygulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın