KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

760 bin tl harcandı

Bingöl Belediyesi Gençlik merkezi bünyesinde 2012 yılına ait harcama kalemlerini açıklayan İçişleri Bakanı Güler, geçen yıla ait 760 Bin TL’lik gider tablosunu şöyle sıraladı;

760 bin tl harcandı
30 EYLÜL 2013 PAZARTESİ 05:43
0
3068
0
AA aa

Soru önergesi üzerine Belediye Gençlik Merkezi'nde 2012 yılı içerisinde yapılan harcama miktarlarını açıklayan İçişleri Bakanı Muammer Güler, 271 bin 605 TL'lik kuru gıda alındığını, yolluk, spor malzemeleri ve diğer alımlarla alımıyla birlikte bu rakamın 636 bin 574 TL'ye ulaştığını açıkladı. Bunlara ek olarak 80 bin TL'lik meyve-sebze ile 43 bin TL'lik ekmek alındığı bilgisini de veren Güler, toplam harcama miktarının 759 Bin 574 TL olduğu kaydetti.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Grup Başkanvekili ve Bingöl Milletvekili İdris Baluken'in, 2011 ve 2012 yıllarında gençlik merkezinde yürütülen faaliyetler ve yapılan harcamalarla ilgili soru önergesini yanıtlayan İçişleri Bakanı Muammer Güler, 2011 ve 2012 yıllarında gençlik merkezinde; 63 kişiye dil kursu, 40 kişiye web tasarım, 38 kişiye bağlama, 30 kişiye resim, 40 kişiye masa tenisi, 28 kişiye satranç, 55 kişiye bilgisayarlı muhasebe ve bilgisayar işletmenliği, 40 kişiye Osmanlı el sanatları, 25 kişiye evlilik okulu, 40 kişiye aile okulu, 30 kişiye annelik okulu kursu verildiği bilgisini paylaştı.

Gençlik merkezi bünyesinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak erkek ve kız okuma salonları hizmetinin verildiğini belirten Güler, merkezde 18 öğretmenin görev aldığını ve eğitim materyallerinin belediye başkanlığı tarafından karşılandığını söyledi.

Gençlik merkezinde kültür ve sosyal işler müdürlüğü bünyesinde 5 kadrolu ve hizmet alım yolu ile alınan 75 şirket elemanının çalıştığını belirten Güler, Belediye Gençlik Merkezi'nde 2012 yılında 271 bin 605 TL kuru gıda alındığını, yolluk, spor malzemeleri ve diğer alımlarla alımıyla birlikte bu rakamın 636 bin 574 TL'ye ulaştığını açıkladı. Bunlara ek olarak tabloda yer almayan 80 bin TL'lik meyve-sebze ile 43 bin TL'lik ekmek alındığı bilgisini de veren Güler, toplam harcama miktarının 759 Bin 574 TL olduğu kaydetti.

Bakan Güler'in paylaştığı gider tablosuna göre yapılan harcamalar şöyle; 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın