KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

8 tesise 18 milyon TL

Bingöl'de Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 18 Milyon TL değerinde olan 8 tesisin temeli gerçekleşen törenin ardından atıldı.

8 tesise 18 milyon TL
11 HAZİRAN 2018 PAZARTESİ 21:13
17
3213
12
AA aa

Bingöl merkeze bağlı Ilıcalar Beldesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından desteklenen 18 Milyon değerinde olan 8 adet tesisinin temel atma töreni gerçekleşti.

Düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Bingöl milletvekili Cevdet Yılmaz, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve vatandaşlar katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın son 16 yılda Bingöl'e 4 Milyar TL civarında yatırım yaptığının altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, yatırımların devam edeceğini söyledi.

Yılmaz, “Temeli atılan bütün projelerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu proje alanlarında daha çok üretim olsun insanımıza daha çok faydalı olsun inşallah diyorum. Bu işlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Orman ve su işleri bizim için çok önemli bir bakanlık. Son 15 yılda Bingöl'e 4 Milyar TL civarında yatırım gerçekleştirdi bu bakanlığımız. Taşkın korumalardan ağaçlandırmalara, çok sayıda bu projeyi bu bakanlığımız Bingöl'de hayata geçirdi. İlk bakan olduğumuz sırada Gülbahar barajımız yıllar yılı bu baraj kalmıştı. Yılan hikayesine dönmüş bir konuydu. Bakan olur olmaz Veysel Eroğlu bakanımız ile görüştük, hemen gerekli ödenekleri ayırdık ve şuan orası bitti. Bingöl'de doğru düzgü hiçbir gölet yoktu ama şuan Bingöl'de işletme safhasına aldığımız 5 adet barajımız var” dedi.

“Gölge etmesinler yeter”

Diğer siyasi partileri yatırımlar konusunda eleştiren Yılmaz, “Bütün bu çabaların sonucunda Bingöl'de 50 bin dekar araziyi sulamaya açtık ve çiftçilerimiz yıllık yaklaşık 22 Milyonluk gelir artışı sağladık. 108 dereyi ıslah etti bu süreçte. 1 Milyon 700 fidanı toprakla buluşturduk. Orman köylerimizde yaşayan bin 704 aileye 8 milyona yakın ferdi kredi desteği sağladık. Birçok faaliyeti Bingöl'ümüzde gerçekleştirdik. Ayrıca 10 milyon metreküp içme suyu sağlandı ve birçok sulama arazisine dönük projeler yapıldı. İşte bütün bunlar AK Parti'nin farkı. Bu projeler şahıs projeleri değil, bunlar AK Parti'nin projeleridir. Birileri laf sütüne laf koyuyorlar, biz taş üstüne taş koyuyoruz. Böyle yapmaya da devam edeceğiz inşallah. Geçmişte yaptıklarımız da gelecekte yapacaklarımız teminatıdır. Başkaları her türlü lafı söylüyorlar, onlara dönüp sormak lazım. ‘Siz bugüne kadar bu memlekete ne yaptınız bundan sonra da ne yapmayı planlıyorsunuz?' getirsinler halkımızın önüne fikirlerini koysunlar. Biz bundan memnun oluruz. Gölge etmesinler yeter biz başka bir şey istemiyoruz. Allah'ın izniyle bu yatırımlarımız devam edecek. Köylerimiz çok daha güzel hale getireceğiz” diye konuştu.

Yılmaz'ın ardından konuşan Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, “DSİ Bingöl müdürlüğümüz şuana kadar, belediyemiz ile koordinasyon konusunda çok hevesli olduğunu gördük ve şahit olduk. Huzurunuzda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çapakçur Vadisi projemiz uygulama aşamasında ve yakın zamanda fiziki alt yapısı bitecek. Bittiği zamanda Bingöl Belediyesi olarak kültürel-sosyal alanların düzenlemesi ile ilgili bir çalışma içerisindeyiz. Bu hizmetlerin Bingöl'e getirilmesinde hiçbir zaman emeğini ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Temel atma törenin ardından vatandaşlara fidan dağıtımı da yapıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28738)
12 Haziran 2018 Salı 23:03
çok şükür memleketimin evlatları biraz gerçekleri görmeye başlamış uyanın lütfen yarın çok geç olabilir yıllardır ak averdinizde neye ilaç oşdu Allahaşkına kendi ceplerini aklrabalaının ceplerini tüm ihalelerden pay kim takar garibanı dışardan bir bingöllü olarak sürekli takip ediyorum.Allah Kuran Kitap deyip bizi uyutmaktan başka ne var koca bir sıfır yeter değiştir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28716)
12 Haziran 2018 Salı 14:37
çok ilginç bu 8 tesisin ismi cismi nedir acaba? o kadar medyayı takip etmeme rağmen ilk kez öyle bir haber gördüm! Nedir bu tesislerin ismi acaba? haberin içeriği de çok tuhaf, 8 tesis sadece haberin başlığında var sanırım habercilere de söylememişler sürpriz tesis isimlerini..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28710)
12 Haziran 2018 Salı 11:44
Gorun iste secime gunler kala nasil göz boyuyor bunlar ama kandiramazsiniz bizi oylar kazim ataogluna biz issiziz biz yoksuluz anladiniz mi sizin torpiller yüzünden
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28708)
12 Haziran 2018 Salı 11:22
mehmet cengiz holding ve özaltınlar holdingin barajları
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28694)
12 Haziran 2018 Salı 03:26
Temeli atılan 8 tesisin adıne ne yapılacak acaba gelde uyu bu merakla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28729)
12 Haziran 2018 Salı 20:06
@Misafir Kullanıcı Tesislerin Adı ; KORKUTATA Olsun Yakışır..Anlamadım Bunların Bi Numaralarıda Yok,Birileri Bunları İyi Parlatıyor..Fasulyeden herhalde.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28688)
12 Haziran 2018 Salı 03:15
Meger ne kadar da yatirim yapilmis,biz de kalkmis elestiriyoruz.Gorun iste AK parti milyonluk yatirimlar yapiyor.Siz daha o aday burali,bu aday ortaokul mezunu,niye genç ilçesine vermediler diye milleti kandirmaya calisin..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28670)
12 Haziran 2018 Salı 00:26
Eyy bingol ey zaza ve kurt kardeslerim. Vicdaninin sesini dinle!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28794)
14 Haziran 2018 Perşembe 02:34
@Misafir Kullanıcı Hep kandırılmısız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28662)
11 Haziran 2018 Pazartesi 23:23
Çiftçilik bingolde semeresi okunmuyor erzincandan sebze bingole geliyor diyarbakırdan bi kac garibim gelip arazi icar ediyorlar koyluler sabahtan gelip parkta siyasilerin vaadlerini dinleyip aksam eve gidiyorlar insanlara umut vermeyin insanları haye
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28661)
11 Haziran 2018 Pazartesi 23:21
proje ler neler keşke yazsaydınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28740)
12 Haziran 2018 Salı 23:09
@Misafir Kullanıcı Proje n biliyomusun asla yapilamayacak. Hayali projeler mesela sütaş temeli simdi atilir bitisi elli yil sonraya kalir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28660)
11 Haziran 2018 Pazartesi 23:09
cifcilikmi gelişmiş ciftcilik ölmüş hayvancılık ölmüş hayvancılık| öldü daha başka devletlerden büyük baş hayvan ithal ediliyor siz dalgamı geciyonuz milletle gençlerimiz maf olmuş bir fabrika yok çalışmaları için torpili olan yaşadı adamı olan yaşadı fakir fukara eziliyo şimdi dersiniz sütaş allah bilir secimden seçime ortaya atarsınız en az 10 yıl sürer
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
27.04.2024
12:12
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Lokanta ve kafelerde satılan yiyecek-içeceklerle ilgili yeni KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, lokanta ve kafelerde yüzde 8 KDV oranı yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV 20'ye yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın