KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

‘ak parti bingöl'e çok şey kazandırdı

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti'nin hem Türkiye'ye hem Bingöl'e çok şey kazandırdığını söyledi.

‘ak parti bingöl`e çok şey kazandırdı
21 NİSAN 2011 PERŞEMBE 09:00
0
4724
21
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanlığı, partisinin Bingöl milletvekili adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. 

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Prof. Dr. Eşref Taş ve Şahin için dün saat 16.00'da AK Parti Bingöl İl Başkanlığı önünde tanıtım toplantısı yapıldı.

Ankara'da olan AK Parti Bingöl milletvekili adayları, dün düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Bingöl'e geldiler. Gelen adaylar, partililer tarafından karşılandı.

Yoğun bir katılımın olduğu aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay yaptı.

Mitinge dönüşen toplantıda milletvekili adayları partilileri selamlayarak halka hitap etti.
İl Başkanı Cevdet Çalbay'ın kısa bir konuşmasından sonra konuşan Şahin Bingöl, seçilmesi halinde kendini vatandaşların hizmetine vakfedeceğini söyleyerek, Bingöl için çalışacağını söyledi.

Bingöl'ün konuşmasından sonra halkı selamlayarak konuşan Eşref Taş, Bingöl'deki bölgesel siyaseti yıkacaklarını belirterek ayrım yapmadan hizmet edeceklerini söyleyerek, AK Parti Hükümeti'nin yaptığı çalışmalardan kısaca bahsederek önümüzdeki dönem uygulamak istedikleri projelerden bahsetti.

Taş,”Bingöl'ün son sekiz yılda yakaladığı ivmeyi yükseltmek hepimizin boynunun borcudur. İlimiz için belirlediğimiz iki hedefi açıklamak istiyorum. Karlıova'da bulunan kömür rezervi kurulacak, 100 MW'lık bir enerji santrali ile 30 yıl boyunca Bingöl'ün enerjisi karşılanacak. Bu yatırım yörenin enerji ihtiyacını karşılayabileceği gibi 250 kişiye de istihdam sağlayacaktır. Yine Karlıova'da açılan kuyuda suyun sıcaklığı 70 santigrat derece ve saniyede 33 litre akmaktadır. Bu su iyi bir izolasyon yöntemiyle bu su ilimize getirilip ısıtma sistemlerinde kullanılırsa konut ve iş yerlerimizin ısınma ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacaktır” şeklinde konuştu.

“Sizlere başbakanın selamını getirdim” diyerek konuşmasına başlayan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, “Bingöl'ün gönlünde nasıl ki başbakanın bir yeri varsa başbakanın gönlünde de Bingöl'ün apayrı bir yeri var. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin kendi seçim bölgesinden Bingöl'ü geçme sözü istemiş. Ben bugün sizlerden buna müsaade etmemenizi istiyorum. Ben diyorum ki Bingöl geçilmez. Bingöl çıtayı öyle yükseltti ki, herkesin gözü Bingöl'de” ifadelerini kullandı.

Bingöl'ün ilçelerinin hepsinin birbirinden güzel olduğunu söyleyen Bakan Yılmaz, Solhan'ın özel bir yerinin olduğunu vurgulayarak, “Solhanlı kardeşlerimizde ‘neden bizden bir aday göstermediniz?' diye bir burukluk olabilir. Ben bizzat kendim Solhan'ın adayıyım” dedi.

Bakan Yılmaz, “Bingöl'ü gezip incelesinler. Yapılan yatırımları görsünler. Üniversite, duble yollar bunun en büyük örneğidir. Bazıları diyorlar ki: ‘bunlar zaten yapılması gereken şeyler, devlet yapıyor!' Soruyoruz: ‘O zamanlar devlet yok muydu?' Demek ki at sahibine göre kişner. AK Parti hem ülkeye hem de Bingöl'e çok şey kazandırdı” diye konuştu.

Bingöl'ün 12 Haziran milletvekili seçimlerine yine damgasını vuracağına inandığını belirten Bakan Yılmaz, yeni dönem çalışmalarını ekonomi ve istihdam üzerine yoğunlaştıracaklarını vurgulayarak, ”Yeni iş alanları oluşturarak gençlerimize istihdam sağlayacağız. Aş, iş, istihdam oluşturarak gençlerimize gelecek hazırlayacağız. Herkes konuşur ama önemli olan iş yapmak. İnşallah gençlerimizin önünü; çağrı merkezleri, organize sanayi bölgesi, Et Balık Kurumu ve özel sektör yatırımları ile açacağız. Önümüzde ki dönem önceliğimiz istihdam olacak” dedi.

“Bingöl'de hiçbir dönemde bu dönemde yapılan hizmetler olmamıştır” diyen Bakan Yılmaz, “Şu anda nerdeyse milyarı geçecek bir programımız var. Hizmetlerimiz devam edecek ve daha da ileri götüreceğiz. Yapacağımız hizmetleri önümüzdeki hafta yayınlayacağımız beyannameyle kamuoyuna açıklayacağız. Biz yapamayacağımız sözleri açıklamıyoruz. Söylediğimiz sözleri de yapıyoruz. Bizim prensibimiz bu. Bundan sonrada öyle yapacağız ve uçuk kaçık şeyler söylemeyeceğiz. Neyse yapabileceğimiz onu söyleyeceğiz. Biz gerçekçi hedefler koyacağız ve bu hedefleri gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, aday tanıtım toplantısı sonrasında AK Parti İl Başkanlığı'na geçtiler.

Bakan Yılmaz ve Bingöl milletvekili adayları Eşref Taş ve Şahin Bingöl, burada partilerle bir toplantı yaparak, birer konuşma yaptılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
geçli muzdar (@Misafir_4174)
24 Nisan 2011 Pazar 15:32
ben bir mhp li olarak bdp yi düşünüyorsam varın sizkarar verin bingöle yapılan hizmetlere busefer yutmayız
ahmo (@Misafir_4172)
24 Nisan 2011 Pazar 13:42
bingöl iki dönemdir 3 vekil ve biş bakan 2 beledye başkanı naptınız siz ne,bana hikaye anlatmayın kimi neyle kandıryosunuz benim hiç kimseden bi beklentim yok oınuda söylim ben ak partiye oy vermiş biri olarak myazyorum ama maalesef karşınızda muhalefet yokki,ne basın ne stk lar nede halk,yazık oluyor bingöle kim bakan olduysa memleketini kalkındırdı yazık bu memlekete
kartal12 (@Misafir_4171)
24 Nisan 2011 Pazar 13:34
bakın sayıyorum hava alanı secim vaadinizdi nerde, doğalgazın gitmediği çevre il kalmadı dolayı kömürle çalışan tek il bingöl kaldığı için kömür fiyatarı düşüktü bu sene bingölde nerde dgaz,üniversite diye tuturmuşsunuz gidyonuz naptonız üniversiteye bu ödenekler zaten her yeni kurulan üniversiteye verilmiştir,ama kimisinin başıondaki rektör çalışyo kiminin çalışmıyo işte bizim rektörde çalıştığıu için bu binalar yukselyoır, yüksek gerilim hattı geçyo kampusten,bi yol ayırmış ikiye kampusu arsa sorunu var hangisini halettinde,dpt sizin elin
kartal12 (@Misafir_4170)
24 Nisan 2011 Pazar 13:31
sayın bakan doğru söyliyor aslında akp bingöle dpt gibi yatırım fabrikası sayılacak bir bakanlık verdi yüzyılda bir olur bu bidahada zor ama siz naptınız kocaman bir hiç hiç bişey veremediniz bingöle.
muhamed (@Misafir_4149)
23 Nisan 2011 Cumartesi 01:32
bu liste gibi liste bulunmaz arkadaşlar değerini bilelim geliyorrrrr 3-0 geliyorrrrr
Zaza kemal (@Misafir_4146)
22 Nisan 2011 Cuma 22:57
Sayin cevdet bey Ak parti dogrudur batiya cok sey verdi ve yapti bingöle ne yapi Bir anlatinda bilelim; el insaf. Bngolde 3 millet vekilin bir partide olmasi zaten bingöl burdan kaybetmistir.Cünki türkiyeden dönen dolaplar kadari sadece bingölde dolaniyor ama ne yazikki kaymakam vali siz cikar menfaatcilerle bunlarin üstü örtülüyor.60 yilkimi 70 yilik bir ildir bingol henüz bir tek fabrikasi olmiyan bir ildir daha dün il olanlarin bile gidin bir bakin kac fabrikasi vardir hepside devlet tarafindan yapilmistir.
Biz diyoruz yer artik yeter
coligıj12 (@Misafir_4145)
22 Nisan 2011 Cuma 19:55
bakan bey sanayi bakanı muşa gidiyor 43 tesisi birden açıp ankaraya dönüyor. 4 senedir en az ayda bir defa bingöle geliyorsun? kaç tane tesisi açtın? kaç tane fabrika açtın? boş laf sizinkisi. idris balukene vekilliği hayırlı olsun.
kanireş (@Misafir_4142)
22 Nisan 2011 Cuma 12:54
bu adaylarla 3-0 çok zor idris hoca evinde otursa artık kazanır onun önünü kesecek tek insan mahmut sönmezdi oda aday gösterilmedi güle oynaya 2-1 dır
@@@@@@ (@Misafir_4140)
22 Nisan 2011 Cuma 12:23
hayatımda böyle konvoy görmedim helal olsun size 3-0 olacak çok kalabalıktı
,,,,,, (@Misafir_4135)
22 Nisan 2011 Cuma 10:33
bingöl sizinle gurur duyuyor hep birlikte güzel günlere inşallah bir rekor daha geliyor 3-0 Allahın izniyle yolunuz açık olsun
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
12.05.2024
16:22
Bingöl`de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.
12.05.2024
16:21
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın