KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ocak 2026 Perşembe
°C

‘tarım ve insan' fotoğraf yarışması

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı, 'Tarım ve İnsan' konulu '3. Ulusal Fotoğraf Yarışması' düzenleyecek.

‘tarım ve insan` fotoğraf yarışması
29 NİSAN 2011 CUMA 08:29
0
2228
0
AA aa

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın tarımla sanatı fotoğraf karelerinde buluşturan “Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın bu yıl üçüncüsünü düzenleniyor. Herhangi bir yaş ve benzeri sınırlama olmayan yarışmanın başvuruları, 22 Temmuz 2001 gününe kadar yapılabilecek. Yarışmada dereceye girenlere toplamda 15 bin TL'lik ödül verilecek.

 
Bingöl İl Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Toprak sevgisi ve tarımının önemine dikkat çekmek amacıyla yapılan yarışmada her türlü tarımsal faaliyetler ile hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köy yaşamı ile ilgili fotoğraflar değerlendirileceği kaydedildi.
 
Açıklamada, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından, toprak ve tarımsal değerlere ilişkin sosyal ve bireysel geliştirmeyi amaçlayan, ödüllü ‘Tarım ve İnsan' konulu 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenlendiğini belirtti.
 
Açıklamada, katılımcıların 22 Temmuz 2011 tarihine kadar yarışmaya eserleriyle başvuruda bulunabileceği ifade edildi.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.01.2026
12:15
Bingöl Umut Kervanı`ndan 2025`te 25 Milyon TL`lik Destek
Bingöl Umut Kervanı'ndan 2025'te 25 Milyon TL'lik Destek
Dernek, yıl boyunca 5 bini aşkın aileye ayni ve nakdi yardım ulaştırdı; yurtdışı çalışmalarında ise Gazze ve Afrika'ya özel destek sundu.
22.01.2026
11:51
Motorinin litresi 60 liraya ulaşıyor
Motorinin litresi 60 liraya ulaşıyor
Petrol fiyatlarındaki yükseliş akaryakıta zam olarak yansıyor. Bu gece pompaya yansıyacak zamla birlikte Bingöl'de motorin fiyatı 60 TL'ye ulaşıyor. İşte yeni zam miktarı ve oluşacak tablo…
22.01.2026
11:22
Bingöl için yoğun kar uyarısı
Bingöl için yoğun kar uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, dondurucu soğukların etkili olduğu Bingöl için yoğun kar uyarısında bulundu.
21.01.2026
15:09
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray`ı Anarken
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray'ı Anarken
Folklorun ustası, Zazaca türkülerimizin hafızası ve Bingöl'ün yaşayan arşivi; aramızdan ayrılsa da izi, sesi ve nefesi bu topraklarda yaşamaya devam ediyor.
21.01.2026
14:53
Vali Çelik göreve başladı:
Vali Çelik göreve başladı: 'Birlikte çalışıp birlikte başaracağız
Niğde Valiliği'nden Bingöl Valiliği görevine atanan Cahit Çelik, kente gelerek görevine resmen başladı. Valilikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Bingöl'ün yeni valisi Çelik; 'Bingöl'e hizmet edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız' dedi.
21.01.2026
14:04
Bingöl Üniversitesi`nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Bingöl Üniversitesi'nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Rektör Çelik, Bingöl Üniversitesi'ni Webometrics sıralamasında 750–1000 bandına taşımayı hedeflediklerini, bu yükselişin ise kararlılıkla uygulanan yeni nesil üniversite vizyonunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın