KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2025 Pazar
°C

9 saat sonra kurtarıldı!

Yolu kapalı mezrada fenalaşan 70 yaşındaki adamın imdadına, Özel İdare ekipleri yetişti. 2 metreyi bulan karda yolu açan ekipler, 9 saatlik çalışmanın ardından yaşlı adamın hastaneye ulaştırılmasını sağladı.

9 saat sonra kurtarıldı!
18 OCAK 2016 PAZARTESİ 03:10
0
1730
0
AA aa

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde kar kalınlığı yer yer 1, dağlık alanlarda ise 2 metreyi aştı, 30 köy yolu ulaşıma kapandı, 20 köye ise elektrik verilemedi.

Köy yollarının ulaşıma kapanması, hastaneye kaldırılmaları gereken durumu ağır hastaları zor durumda bıraktı. İlçe merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Geçitli Köyü Hasar Mezrası'nda hastalanan 70 yaşındaki Ali Polat, hastaneye götürülmek istendi. Yolların kapalı olmasından dolayı Polat'ı hastaneye götüremeyen yakınları Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin'i arayarak yardım istedi. Kaymakamın talimatı üzerine yol açma çalışmalarına başlayan İlçe Özel İdare ekipleri, yer yer 2 metreyi geçen yoldaki kar kütlelerini dozerlerle 9 saatte açmayı başararak mezraya ulaştı. Karlıova Özel İdare Müdürü Bayram Sümbül'ün bizzat yönettiği yol açma çalışmasında, köye gelen 112'ye bağlı ambulans ve sağlık ekipleri, Ali Polat'ı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yüksek Ateş şikâyetiyle hastaneye getirilen Ali Polat'ın yakınları, Kaymakam Levent Yetgin ve Özel İdare Müdürü Bayram Sümbül'e teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın