KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ocak 2026 Perşembe
°C

Aboneler tarihi kendisi belirleyecek

Elektrik faturasının tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini,artık abonelerin belirleyebilecekleri bildirildi.

Aboneler tarihi kendisi belirleyecek
18 TEMMUZ 2011 PAZARTESİ 08:23
0
1822
0
AA aa

Aksa Şirket Müdürü Neşet Demirbağ, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690 bin aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş.'nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş.'nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Elektriğin kaliteli, sürekli, güvenli, düşük maliyetli ve çevreye uyumlu bir şekilde tüketicinin kullanımına sunulması ile müşteri memnuniyetini kendine prensip edinen ve bunun sağlanması için çalışmalarını sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş müşterilerine bir yenilik daha sunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Aksa Elektrik Dağıtım Koordinatörü Fikret Akbaş ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Göreve başlamamızla beraber daha önceler sunulan iletişim hizmetlerinin ve alt yapısının yetersiz olduğunu ve müşterilerimizin elektrik dağıtımı ve perakende satışı gibi son derece önemli bir hizmeti sunan bir şirket ile iletişim kurmakta zorluk çektiklerini tespit ettik. Bu bağlamada öncelikli olarak müşterilerimizden gelen geri bildirimlerle ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.
Akbaş, "Öncelikle yüz yüze iletişim kanallarından ve alternatif iletişim kanallarından gelen müşteri beklentilerimizi ölçtük. Gördük ki müşterilerimizin şu anki en öncelikli konusu fatura son ödeme tarihlerinin maaş dönemine denk gelmemesi nedeniyle yaşadıkları sıkıntı bizlere iletilmiştir. En iyisi olabilmek için müşteri beklentilerini karşılamak önemlidir den harekete geçerek bu konuda yeni uygulama başlattık. Aboneliği kendi adına olan, fatura borcu bulunmayan ve ödemeler için bankaya otomatik ödeme talimatı veren mesken müşterilerimiz, faturanın tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini artık kendileri belirleyebilecekler. Uygulamadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, bulundukları yerlerdeki Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezimize uğrayarak işlemlerini yaptırabilirler" şeklinde açıklamasını tamamladı.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.01.2026
22:30
Bingöl Üniversitesi`nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Akıllı Tarım 4.0 ve Tarımsal Ar-Ge Politikası Toplantısı'nda, tarım ve hayvancılıkta dijitalleşme, akıllı üretim sistemleri ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak yenilikçi projeler ele alındı.
28.01.2026
22:29
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi'nde yer alan kalkınma ajansları, 'Yerel Kalkınma Hamlesi' vizyonu doğrultusunda iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Erzurum'da bir araya geldi. Toplantıya Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 15 ilden kalkınma ajansı temsilcileri katıldı.
28.01.2026
22:29
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 866 gram kubar esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
28.01.2026
22:27
Karlıova`da besicilerin zorlu kış mesaisi
Karlıova'da besicilerin zorlu kış mesaisi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan ağır kış şartları, besicilerin günlük yaşamını zorlaştırmaya devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen hayvanlarını ayakta tutmaya çalışan besiciler, zorlu bir mesai yürütüyor.
28.01.2026
02:41
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve otopark sorunu nedeniyle tepki çeken krizlerin yaşandığı Hesarek Kayak Merkezi'ndeki sıkıntıları gidermek için harekete geçen Bingöl Valiliği, özel kepçe kiralayarak kar temizleme çalışmalarını başlattı.
28.01.2026
02:39
Vali Çelik`ten depreme karşı bilinç vurgusu!
Vali Çelik'ten depreme karşı bilinç vurgusu!
AFAD İl Müdürlüğü'ndeki inceleme ve aldığı brifing sonrası açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, depreme karşı hazırlık ve doğru yapılaşmanın önemine dikkat çekti. Vali Çelik; 'Bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz; ancak bunu bilinçli, tedbirli ve akılcı şekilde yapmak zorundayız.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın