KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2026 Cuma
°C

Aboneler tarihi kendisi belirleyecek

Elektrik faturasının tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini,artık abonelerin belirleyebilecekleri bildirildi.

Aboneler tarihi kendisi belirleyecek
18 TEMMUZ 2011 PAZARTESİ 08:23
0
2108
0
AA aa

Aksa Şirket Müdürü Neşet Demirbağ, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690 bin aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş.'nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş.'nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Elektriğin kaliteli, sürekli, güvenli, düşük maliyetli ve çevreye uyumlu bir şekilde tüketicinin kullanımına sunulması ile müşteri memnuniyetini kendine prensip edinen ve bunun sağlanması için çalışmalarını sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş müşterilerine bir yenilik daha sunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Aksa Elektrik Dağıtım Koordinatörü Fikret Akbaş ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Göreve başlamamızla beraber daha önceler sunulan iletişim hizmetlerinin ve alt yapısının yetersiz olduğunu ve müşterilerimizin elektrik dağıtımı ve perakende satışı gibi son derece önemli bir hizmeti sunan bir şirket ile iletişim kurmakta zorluk çektiklerini tespit ettik. Bu bağlamada öncelikli olarak müşterilerimizden gelen geri bildirimlerle ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.
Akbaş, "Öncelikle yüz yüze iletişim kanallarından ve alternatif iletişim kanallarından gelen müşteri beklentilerimizi ölçtük. Gördük ki müşterilerimizin şu anki en öncelikli konusu fatura son ödeme tarihlerinin maaş dönemine denk gelmemesi nedeniyle yaşadıkları sıkıntı bizlere iletilmiştir. En iyisi olabilmek için müşteri beklentilerini karşılamak önemlidir den harekete geçerek bu konuda yeni uygulama başlattık. Aboneliği kendi adına olan, fatura borcu bulunmayan ve ödemeler için bankaya otomatik ödeme talimatı veren mesken müşterilerimiz, faturanın tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini artık kendileri belirleyebilecekler. Uygulamadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, bulundukları yerlerdeki Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezimize uğrayarak işlemlerini yaptırabilirler" şeklinde açıklamasını tamamladı.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.09.2026
23:38
Bingöl Yem-Süt`te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi`ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt'te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi'ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait Merkez Saray Mahallesi'ndeki iki taşınmazın satış ve devir süreci tamamlandı. Bingöl Valiliği, ihale sürecine ilişkin açılan davanın mahkeme tarafından reddedildiğini, satış bedelinin tahsil edildiğini ve Bingöl İl Özel İdaresi'ne düşen payın ilgili hesaplara aktarıldığını açıkladı.
03.09.2026
23:37
Bingöl`de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kontrolden çıkarak dereye uçan araçta bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
03.09.2026
23:35
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
TÜİK'in 'herkes memleketine dönseydi' simülasyonunda Bingöl'ün nasıl bir nüfusa ulaşacağı hesaplandı. Bingöllüler memleketine dönseydi kentte nasıl bir nüfus tablosu ortaya çıkardı? İşte yanıtı ve Bingöl'ün Türkiye'deki sıralaması…
03.09.2026
23:34
Okullar için alışverişte ‘Bingöl` önerisi
Okullar için alışverişte 'Bingöl' önerisi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mesut Kurtaran ve beraberindeki oda başkanları, İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Görüşmede, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulların ihtiyaçlarına yönelik mal ve hizmet alımlarında, mevzuat çerçevesinde yerel esnaf ve işletmelerin daha fazla değerlendirilmesi gündeme geldi.
03.09.2026
23:32
Beş şehir, tek turizm rotası
Beş şehir, tek turizm rotası
Bingöl, Elâzığ, Adıyaman, Tunceli ve Malatya'nın turizm potansiyeli ortak bir vizyonla ele alındı. Bakan Ersoy, beş ilin birbirini tamamlayan bir turizm coğrafyası olarak değerlendirilerek ulusal ve uluslararası görünürlüğünün artırılacağını söyledi. Bingöl'ün sahip olduğu değerlere de dikkat çeken Bakan Ersoy, bölgedeki potansiyelin doğru şekilde ürünleştirilmesi ve tanıtılması gerektiğine dikkat çekti.
03.09.2026
02:07
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın