KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Ocak 2026 Cuma
°C

Aboneler tarihi kendisi belirleyecek

Elektrik faturasının tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini,artık abonelerin belirleyebilecekleri bildirildi.

Aboneler tarihi kendisi belirleyecek
18 TEMMUZ 2011 PAZARTESİ 08:23
0
1805
0
AA aa

Aksa Şirket Müdürü Neşet Demirbağ, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690 bin aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş.'nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş.'nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Elektriğin kaliteli, sürekli, güvenli, düşük maliyetli ve çevreye uyumlu bir şekilde tüketicinin kullanımına sunulması ile müşteri memnuniyetini kendine prensip edinen ve bunun sağlanması için çalışmalarını sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş müşterilerine bir yenilik daha sunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Aksa Elektrik Dağıtım Koordinatörü Fikret Akbaş ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Göreve başlamamızla beraber daha önceler sunulan iletişim hizmetlerinin ve alt yapısının yetersiz olduğunu ve müşterilerimizin elektrik dağıtımı ve perakende satışı gibi son derece önemli bir hizmeti sunan bir şirket ile iletişim kurmakta zorluk çektiklerini tespit ettik. Bu bağlamada öncelikli olarak müşterilerimizden gelen geri bildirimlerle ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.
Akbaş, "Öncelikle yüz yüze iletişim kanallarından ve alternatif iletişim kanallarından gelen müşteri beklentilerimizi ölçtük. Gördük ki müşterilerimizin şu anki en öncelikli konusu fatura son ödeme tarihlerinin maaş dönemine denk gelmemesi nedeniyle yaşadıkları sıkıntı bizlere iletilmiştir. En iyisi olabilmek için müşteri beklentilerini karşılamak önemlidir den harekete geçerek bu konuda yeni uygulama başlattık. Aboneliği kendi adına olan, fatura borcu bulunmayan ve ödemeler için bankaya otomatik ödeme talimatı veren mesken müşterilerimiz, faturanın tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini artık kendileri belirleyebilecekler. Uygulamadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, bulundukları yerlerdeki Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezimize uğrayarak işlemlerini yaptırabilirler" şeklinde açıklamasını tamamladı.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.01.2026
13:23
Bingöl`de eğitime ara
Bingöl'de eğitime ara
Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarım gün ara verildi.
09.01.2026
12:21
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM'de yaptığı açıklamada, 2026 yılının ilk yarısında uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşının, 6 aylık enflasyon farkı da eklenerek 3 bin 119 lira artırıldığını ve 20 bin liraya yükseltildiğini duyurdu.
09.01.2026
01:55
Taksilere yeni zorunluluk!
Taksilere yeni zorunluluk!
Kayıt dışılıkla mücadele ve belge düzenine uyumun artırılması amacıyla taksilerde yeni bir döneme giriliyor. Taksimetreye bağlantılı olarak bazı teknik özellikleri taşıyan 'taksi mali cihazı' kullanma zorunluluğu yolda. Ama uygulamanın Bingöl'ü kapsamayacağı öngörülüyor! Çünkü…
08.01.2026
23:16
Karlıova`da eğitime 1 gün ara verildi
Karlıova'da eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
08.01.2026
23:02
Vali Usta`dan fedakâr öğretmene ve 4 öğrencisine ziyaret
Vali Usta'dan fedakâr öğretmene ve 4 öğrencisine ziyaret
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, sobanın başında köy okulunun sıcaklığını paylaştı, tek öğretmenli okulda 4 öğrenciye verilen özverili eğitime yakından tanıklık etti.
07.01.2026
10:59
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ile mücadelede altın satışlarına yeni kurallar getiriyor. Altın alım-satımlarında uygulanacak kurallarla takip daha sağlıklı hale gelecek. Sistemle birlikte hem kayıt dışı işlemlerin önlenmesi hem de sahte altınla mücadele hedefleniyor. Ödemeler yalnızca kredi kartı ve IBAN ile gerçekleştirilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın