KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Aboneler tarihi kendisi belirleyecek

Elektrik faturasının tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini,artık abonelerin belirleyebilecekleri bildirildi.

Aboneler tarihi kendisi belirleyecek
18 TEMMUZ 2011 PAZARTESİ 08:23
0
1949
0
AA aa

Aksa Şirket Müdürü Neşet Demirbağ, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690 bin aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş.'nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş.'nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Elektriğin kaliteli, sürekli, güvenli, düşük maliyetli ve çevreye uyumlu bir şekilde tüketicinin kullanımına sunulması ile müşteri memnuniyetini kendine prensip edinen ve bunun sağlanması için çalışmalarını sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş müşterilerine bir yenilik daha sunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Aksa Elektrik Dağıtım Koordinatörü Fikret Akbaş ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Göreve başlamamızla beraber daha önceler sunulan iletişim hizmetlerinin ve alt yapısının yetersiz olduğunu ve müşterilerimizin elektrik dağıtımı ve perakende satışı gibi son derece önemli bir hizmeti sunan bir şirket ile iletişim kurmakta zorluk çektiklerini tespit ettik. Bu bağlamada öncelikli olarak müşterilerimizden gelen geri bildirimlerle ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.
Akbaş, "Öncelikle yüz yüze iletişim kanallarından ve alternatif iletişim kanallarından gelen müşteri beklentilerimizi ölçtük. Gördük ki müşterilerimizin şu anki en öncelikli konusu fatura son ödeme tarihlerinin maaş dönemine denk gelmemesi nedeniyle yaşadıkları sıkıntı bizlere iletilmiştir. En iyisi olabilmek için müşteri beklentilerini karşılamak önemlidir den harekete geçerek bu konuda yeni uygulama başlattık. Aboneliği kendi adına olan, fatura borcu bulunmayan ve ödemeler için bankaya otomatik ödeme talimatı veren mesken müşterilerimiz, faturanın tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini artık kendileri belirleyebilecekler. Uygulamadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, bulundukları yerlerdeki Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezimize uğrayarak işlemlerini yaptırabilirler" şeklinde açıklamasını tamamladı.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın