KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2025 Pazar
°C

'Abuk sabuk insanları asla umursamam'

Emre Altuğ 'Askere tekrar çağırsalar yine giderim' dedi..

`Abuk sabuk insanları asla umursamam`
29 ŞUBAT 2008 CUMA 10:47
0
915
0
AA aa
Şarkılarını ilk kez 'Alaturka' konsepte seslendiren ünlü popçu, sahne öncesi soruları yanıtladı.

HABERTURK.COM Magazin Muhabiri  İbrahim Şahin'in haberi

Kendi tarzından farklı olarak kendi şarkılarını 'Alaturka' konseptte seslendiren Emre Altuğ önceki gece Cahide adlı mekanda sahne aldı. Hayli heyecanlı olduğu gözlenen Altuğ'u bu önemli gece de annesi ile sevgilisi Çağla Şikel yalnız bırakmazken, sahne öncesi soruları yanıtlayan ünlü popçu “ Bu gece beni yalnız bırakmayanlar arasında annem de var. İşin aslı en çok ondan çekiniyorum. Çünkü Türk Sanat Müziği hakkında çok hassas ve bilgilidir. Bir açığımı yakalarsa en büyük eleştiriyi O yapacaktır. Bu durumda bende cevap veremeyeceğim için, bu benim için çok kötü olur. Değinmek istediğim bir konu ise ‘Neyleyim' adlı parçaya çekilen klip ile ilgili. Bu klipte beyin ölümü gerçekleşen eşin hayat fonksiyonlarını devam ettiren makineleri kapatıp, kapatmama kararı alması ve bu acıyla yüzleşen bir adamı anlatıyorum. Senaryosundan çok etkilendiğim ve duygusal anlar yaşadığım bir klip oldu.  Hala daha etkisinden çıkamadım desem yalan olmaz. Evdeki çeşmeyi, kapıyı, camı kapatırken bile bu olay aklıma geliyor.


Klip ile ilgili bazı eleştirisel haberler yapıldı. Bunlar beni çok üzdü, fakat ben böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Çok anlamlı bir klip olduğunu düşünüyorum. Gerçek hayatta böyle bir şey başıma gelse ne olurdu asla düşünmek istemiyorum” şeklinde konuştu.

'Gündem yaratmak için konuşan abuk sabuk insanları asla umursamam'

Bülent Ersoy'un askerlik konusundaki açıklamaları ile ilgili de konuşan Altuğ, "Askerlik çok hassas ve önemli bir konu. Ben vatani görevimi başarılı bir şekilde yerine getirdim. Bu konu üzerinden çıkıp gündem yaratmak ve prim yapmak için konuşan iki üç tane abuk sabuk insanın ne dediği çok da önemli değil benim ve diğer insanlar için. Ben bu görevi tüm kalbimle yaptıysam, benim çocuğumda bunu yapacaktır. Bu güne kadar askerden kaçıp ta kurtulan bir insan göremedim. Eninde sonunda oraya gideceksiniz."

'Askere tekrar çağırsalar yine giderim'

"Tüm içtenliğim ile söylüyorum ki; bugün çağırsalar emin olun tereddüt etmeden yine giderim. Askerliğimi de çok iyi bir şekilde tamamladım. Çok iyi atıcıydım, attığımı kesinlikle vururdum. Bunun için komutanlarımdan da çok defa tebrik aldım. Bu özelliğim, çiftliği olan yakın bir aile dostumuzun çocukluğumda bana silah kullanmayı ve nasıl atış yapıldığını göstermesinden kaynaklanıyor ” dedi. 

'Bu dönemde insanların morale ihtiyacı var'

Son günlerde yaşanan olaylar ile ilgili programında herhangi bir değişiklik yapmadığını belirten ünlü popçu “Bana göre insanların en çok morale ihtiyaç duydukları anlar bu dönemlerdir. Sanatçılar olarak şu zamanda insanlara moral vermek bizim en büyük görevlerimizin başında geliyor. Belki bu şekilde düşünüyorum diye insanlardan bana tepki gelebilir. Umarım yanlış anlaşılmaz. Benim anlatmak istediğim, farklı bir şey. Ben bir konserim hariç hiçbir programımı iptal etmedim” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın