KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Acı haberi lösemi hastası çocuktan sakladılar

Balıkesir'in Bandırma ilçesi yakınlarındaki trafik kazasında 2 meslektaşıyla birlikte hayatını kaybeden imam Selahattin Çakıcı'nın cenazesi, düzenlenen törenle toprağa verildi .

Acı haberi lösemi hastası çocuktan sakladılar
16 ARALIK 2006 CUMARTESİ 18:35
0
1306
0
AA aa
Balıkesir'in Bandırma ilçesi yakınlarındaki trafik kazasında 2 meslektaşıyla birlikte hayatını kaybeden imam Selahattin Çakıcı'nın cenazesi, düzenlenen törenle toprağa verildi .

Otomobille ava giderken Bandırma-Gönen kara yolunda geçirdikleri kazada, İhsaniye Camisi imamı Ayhan Hızlı (41) ve ''fahri imamlık'' yapan babası Hasan Hızlı (73) ile birlikte ölen Suatçiftliği Camisi imamı Selahattin Çakıcı'nın cenazesi, Bandırma Haydarçavuş Camisinde kılınan cenaze namazının ardından, Gönen ilçesine bağlı Kavakalan köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Çakıcı'nın yakınları, Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı

. Cenaze namazını kıldıran Bandırma Müftüsü Halil Uzun, yaptığı konuşmada, diyanet camiasının değerli bir görevlisini kaybettiğini, Çakıcı'nın, yaptığı ''hayırlı işlerle, gönüllerinde taht kurduğunu'' söyledi. Çakıcı'nın ölümüyle en çok 1,5 yıldır lösemi hastası olan 5 yaşındaki oğlu Zümer'in yetim kalmasına üzüldüklerini belirten Uzun, ''Ölene mi, arkasından kalana mı ağlayalım, bilemiyoruz. Diyanet camiası olarak küçük Zümer'le ilgili üzerimize düşen neyse yapacağız'' dedi.

Törenin ardından cenazeyle birlikte Gönen'e giden Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, trafik kazasında ölen Çakıcı ve Hızlı için müftülük bünyesinde kampanya başlatacaklarını, kampanyada toplanan parayı iki din görevlisinin ailelerine paylaştıracaklarını söyledi.

Selahattin Çakıcı'nın, görev yaptığı caminin yanında açılan Kuran kursunun yapımında çok büyük emeğinin bulunduğuna dikkati çeken Uzun, bu yüzden önümüzdeki günlerde kuran kursuna Çakıcı'nın adını vereceklerini anlattı.

Çakıcı'yla ilk tanışmasının Bandırma'da görev başladığı 1.5 yıl öncesine dayandığını anlatan Uzun, tanışma sırasında gözleri dolan Çakıcı'ya ''Niye ağlıyorsun'' diye sorunca, o tarihlerde oğlunun lösemiye yakalandığını öğrendiğini ve onu teskin etmeye çalıştığını kaydetti. Uzun, Çakıcı'nın, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi süren oğlunun üzerine titrediğini belirterek, ''Son günlerde Zümer'in tedavisinde olumlu gelişmeler olunca Selahattin beyin morali de hayli düzelmişti'' dedi.

-KÜÇÜK ÇOCUĞA BABASININ ÖLÜM HABERİ VERİLMEDİ-

Bu arada, doktorların uyarısıyla sağlık durumu iyiye giden çocuğa, ''kan değerlerinin aniden değişebileceği'' endişesiyle babasının ölüm haberinin verilmediği öğrenildi. Bandırma Müftüsü Uzun, bu yüzden küçük Zümer'in evinden uzaklaştırılarak başka bir din görevlisinin evinde misafir edildiğini belirterek, acı haberi hastanede kendisinden öğrenen anne Nahide Çakıcı'nın da çok üzgün olduğunu sözlerine ekledi. Nahide Çakıcı'nın hamile olduğu öğrenilirken, kazada Selahattin Çakıcı'yla birlikte hayatını kaybeden Ayhan ve Hasan Hızlı'nın cenazelerin yarın Bandırma'da toprağa verileceği bildirildi.



haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
17:57
Bingöl`de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın