KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Açıklamayı bakan bey yapsın!

Proje birimlerine yönelik sorularına yanıt verilmemesi üzerine açıklama yapan Bayram; “Onlar açıklayamadılar. O halde Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz Bey açıklasın” dedi.

Açıklamayı bakan bey yapsın!
24 EKİM 2014 CUMA 05:32
0
5082
1
AA aa

Geçtiğimiz günlerde Fırat Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve proje birimlerinin Bingöl'de hangi projelere destek verdiğini, ayrıca projelerle ilgili kimlerin bilgilendirildiğinin açıklamasını isteyen Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram, ilgili birimlerden açıklama gelmemesi üzerine sorularına yanıtın Kalkına Bakanı Cevdet Yılmaz tarafından verilmesini istedi.

Bingöl'de proje destekleri, içerikleri ve kapsamıyla ilgili kimlerin bilgilendirildiğini, hangi meslek kuruluşlarının ne tür projelerinin desteklendiğini, bilgilendirme çalışmalarının hangi kamu kurumlarını, meslek kuruluşlarını ve sivil toplum örgütlerini kapsadığını soran Bayram; “Yakın tarihte bu konuda çeşitli sorular sordum ama ilgili kuruluşlar bunlara yanıt veremedi. Ben de buradan bu kez bu işin başı olan Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a soruyorum. Kimler özel olarak bilgilendiriliyor, hangi kurum, meslek kuruluşu ve sivil toplum örgütlerinin ne tür projeleri desteklenmiş. Her fırsatta kalkınmadan bahsediliyor. O halde verilen destekler ve destek alanlar açıklansın da bizler de detaylı bilgi sahibi olalım” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bilgi dir (@Misafir_17979)
24 Ekim 2014 Cuma 10:54
Malumunuz Ticaret odası bu ilin ticari hayatından çok Cemaatin Bingöl temsilcisi olarak iş görüyor. Zira başkanından bşk yardımcısına yöneticisine cemaat ağırlıklılar. Bakan beyde bundan rahatsız. Bu arada hatta son zamanlarda Erkan beyi ziyaret etmeyerek bunu göstermiştir. Hatırlarsınız alakasız bir konuda bakana teşekkür edip yağcılık sıfatı kazanmıştı Erkan Bey tabii olarak bakan bey de bundan hoşlanmadı. Konunun özü ise Kalkınma ajansı Bingöl Biriminde kilerinin Cemaatle ilişkisi mi var? Neden bütün projelerde cemaat özel bilgilendiriliyor
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın