KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Adakli hastanesi tokı tarafindan yapılacak

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Adaklı Entegre Hastanesi’nin TOKİ tarafından yapılacağını bildirdi.

Adakli hastanesi tokı tarafindan yapılacak
23 TEMMUZ 2010 CUMA 08:48
0
2134
0
AA aa
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü yapacağı 'referanduma evet mitingi' öncesi Bingöl'e gelen Devlet Bakanı Yılmaz, Bingöl'deki temasları sürdüyor.
TOKİ tarafından yapılacak olan Adaklı Entegre Hastanesi ile ilgili bilgi veren Bakan Yılmaz, “Adaklı Hastanemiz TOKİ tarafından yapılacak. Epey bir çalışma yapıldı ve Adaklı Hastanemiz 31.08.2010 tarihinde TOKİ tarafından ihaleye çıktı. Her ne kadar 20 yatak olarak programa alınsa da Adaklı Entegre Devlet Hastanemiz 35 yatak kapasitesine çıkacak bir hastanedir. İnşallah hem Bingölümüz hem Adaklımız için hayırlı olur” dedi.
3 TANE TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ PROJESİ KABUL EDİLDİ
3 tane Tarımsal Kalkınma Kooperatifi proje tekliflerini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildiğini belirten Bakan Yılmaz, “Tarım Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü nezdindeki girişimler ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Genel Müdürlüğü Fon Kurulu’ndan sosyal destek projesi kapsamında üç adet Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ait hayvancılık projelerine destek sağlandı.
SYDV Genel Müdürlüğü Fon Kurulunun 10/06/2010 tarihli ve 2010/4 sayılı fon kurulu kararı uyarınca ilimize ait kabul edilen 3 proje Sayın Başbakanımızın onayıyla yürürlüğe girdi. Kabul edilen bu projeler Genç Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (120 aileye 4’er baş süt ineği), Kırkağıl-Bilaloğlu-Çevrimpınar- Gökçekanat Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (60 aileye 4’er baş süt ineği), Bingöl merkez Gökdere Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (61 aileye 4’er baş süt ineği) dağıtılacak. Kırsal alanda sosyal destek projesi kapsamında süt sığırcılığı projeleriyle toplam 241 ailemize 2 yıl ödemesiz, faizsiz 8 yılda geri ödenecek şekilde toplam 964 tane süt ineği dağıtılacak bunun kararı da verildi. Bu da hayırlı olsun diyorum. Ayrıca girişimcilerin hazırladığı projeler kapsamında lojistik destek de (ahır inşaatları, süt toplama merkezi ve süt tankları) sağlanacaktır” diye konuştu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.03.2026
03:11
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova`da kar yeniden bastırdı
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın