KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2025 Çarşamba
°C

Adaklı'nın içme suyu sorunu çözülüyor

Bingöl'ün Adaklı ilçesinde yıllardır yaşanan içme suyu sorununun çözülmesi için çalışma başlatıldı.

Adaklı`nın içme suyu sorunu çözülüyor
20 ARALIK 2010 PAZARTESİ 08:48
0
2365
0
AA aa

Adaklı Belediye Başkanlığı ile İller Bankası Elazığ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından müşterek başlatılan çalışmalar kapsamında ilçe merkezine 15 kilometre mesafede bulunan Güngörsün Mahallesi Ağdaş mevkiindeki kaynak suyu için etüt çalışması yapıldı. Sudan alınan numunenin analiz için Erzurum Hıfzıssıhha Enstitüsü'ne gönderildiği belirtildi. Adaklı Belediye Başkanı Mehmet Resul Antlı, numunelerin olumlu çıkmasının ardından hayata geçirecekleri projenin ilçede yaşanan içme suyu sorununu tamamen bitireceğini söyledi. 

Başkan Antlı, "İlçemiz için büyük önem arz eden bu projenin hayata geçirilmesi için üşenmeden, yılmadan 15 kilometre mesafedeki kaynağa kadar ekibiyle yaya olarak yürüyen ve çalışmaları yerinde yapan İller Bankası Elazığ 12. Bölge Müdürü Selahattin Özsoy'a, Şube Müdürü Selami Ocak'a, Jeoloji Yüksek Mühendisi Osman Baykendi'ye, Jeoloji Mühendisi Nazım Akman'a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Bu projemiz hayata geçirildiğinde ilçemizin en büyük sorunu giderilmiş olacaktır" dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2025
13:54
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
Operatörler yarın düzenlenecek 5G ihalesini beklerken cep telefonu 5G ile uyumlu olmayan ve bu özelliği kullanmak isteyen 63 milyon abone telefonlarını değiştirmek zorunda kalacak.
15.10.2025
13:49
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Karlıova İlçesi'nde toplamda 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli şahıs yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
15.10.2025
13:40
Trafik cezalarında yüzde 10 tolerans kalkıyor
Trafik cezalarında yüzde 10 tolerans kalkıyor
Trafik cezalarında kapsamlı değişikliklere gidecek düzenleme bu hafta TBMM'ye sunulacak. Değişiklikle radar cezalarında sürücülere tanınan 'yüzde 10'luk tolerans payı' tamamen ortadan kaldırılacak. Hız sınırını 1 km dahi geçen sürücüye para cezası kesilecek.
15.10.2025
13:34
Ahlaka aykırı durumlara hapis cezası geliyor
Ahlaka aykırı durumlara hapis cezası geliyor
11. Yargı Paketi'nin kamuoyuna yansıyan 9. maddesine göre, alenen cinsel ilişki, teşhircilik, eşcinsel evlilik, doğuştan gelen cinsiyete aykırı davranışlara özendirme gibi suçlara hapis cezası verilecek.
14.10.2025
22:04
Okullarda eşzamanlı deprem tatbikatı
Okullarda eşzamanlı deprem tatbikatı
Bingöl'de '13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü' kapsamında, kent genelinde 54 okulda eş zamanlı olarak deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.
14.10.2025
13:55
Belgin:
Belgin: 'Engellilerin sorunları görmezden geliniyor!'
Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Murat Belgin, kentte engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak adımların atılmadığını, belediye, kent konseyi ve ilgili kurumların görevlerini yerine getirmediğini belirterek yetkilileri sorumluluğa davet etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın