KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Adana savcısı kaza yaptı: 3 ölü

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Adana Cumhuriyet Savcısı Ali Karabulut'un eşinin de arasında bulunduğu 3 kişi ölürken, Savcı Karabulut ve oğlu ile diğer otomobilde bulunan bir kişi yaralandı.

Adana savcısı kaza yaptı: 3 ölü
30 TEMMUZ 2007 PAZARTESİ 08:45
0
1068
0
AA aa
Alınan bilgiye göre, Kozan'dan Adana'ya giden savcı Ali Karabulut idaresindeki 01 AK 199 plakalı otomobil, Kozan-İmamoğlu karayolunun 5. kilometresinde, karşı yönden gelen Harun Topaktaş'ın yönetimindeki 01 RG 706 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada savcı Ali Karabulut, oğlu Safa Karabulut, diğer araçta bulunan Battal Dayanaklı ve Selami Gönül yaralandı. Savcının eşi Nadire Karabulut ile Harun Topaktaş olay yerinde öldü. Başkent Üniversitesi Yüreğir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Battal Dayanıklı da kurtarılamadı.

Kozan'daki akrabalarını ziyaret eden savcı Ali Karabulut'un bugün tutacağı nöbete yetişebilmek için gece yola çıkmayı tercih ettiği öğrenildi.

Yoğun bakıma alınan savcının, henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Kazada yaşamını yitiren Nadire Karabulut ve Harun Topaktaş'ın cenazesi İmamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı Kazanın ardından Adana Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul, önce kaza yerine ardından da Başkent Üniversitesi Yüreğir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek yetkililerden bilgi aldı.

(aa)


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın