KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Haziran 2025 Perşembe
°C

Adana seçimleri için ysk'dan ara karar

Adana Büyükşehir Bld. Başkanlığı seçimlerine yapılan itirazları değerlendiren YSK ara karar alarak İl Seçim Kurulu'ndan belge istedi...

Adana seçimleri için ysk`dan ara karar
15 NİSAN 2009 ÇARŞAMBA 02:16
0
1187
0
AA aa
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yapılan itirazları değerlendirerek, Adana İl Seçim Kurulu ve ilçe seçim kurullarına yapılan tüm itirazların dilekçeleri ve kararların istenmesi yönünde bir ara karar verdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, YSK bugünkü gündem toplantısında Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yapılan itirazları görüştü.

Kurul, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili olarak Adana İl Seçim Kurulu ile ilçe seçim kurullarına yapılan tüm itirazların dilekçelerini, il ve ilçe seçim kurullarınca itirazlara yönelik verilen tüm kararların istenmesine ilişkin bir ara karar verdi.

YSK, istenilen belgeler geldikten sonra itirazları tekrar görüşerek son kararını verecek.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine AK Parti adayı Mehmet Ali Bilici, CHP adayı Ümit Özgümüş ve DTP adayı Şiar Rişvanoğlu itiraz etmişti.

İtirazları değerlendiren Adana İl Seçim Kurulu oyların tekrar sayılmasına karar vermişti.

Oyların tekrar sayılmasının ardından MHP Adayı Aytaç Durak'ın 238 bin 706, AK Parti Adayı Mehmet Ali Bilici'nin 237 bin 206, CHP adayı Ümit Özgümüş'ün ise 209 bin 876 oy aldığı ilan edilmişti.


haber 7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2025
18:40
Bingöl`de aranan 103 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 103 şüpheli yakalandı
Bingöl'de güvenlik güçleri tarafından son 2 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, aranan 103 şüpheli yakalandı.
19.06.2025
18:14
Bingöl`de en çok ölüm bu sebepten!
Bingöl'de en çok ölüm bu sebepten!
Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılına ilişkin ölüm ve ölüm nedeni istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de 2024 yılında yaşanan ölüm sayısı bir önceki yıla göre artarken, en çok ölümün yaşandığı hastalıklar ise şöyle sıralandı;
19.06.2025
17:35
Bingöl`ü onlar temsil edecek!
Bingöl'ü onlar temsil edecek!
Bingöl'de kurumlararası masatenisinde kupanın sahipleri belli oldu. Yoğun katılım sağlanan yarışmada dereceye giren takımlar, Antalya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında Bingöl'ü temsil edecekler. İl Temsilcisi Atalay, emeği geçen ve katılımcılara teşekkür etti.
19.06.2025
17:02
Bingöl`de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
19.06.2025
16:47
Bingöl`de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Bingöl'de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Keneyle biyolojik mücadele kapsamında doğaya salınan keklik ve sülünlerin korunması için salım yapılan alanlar 3 yıl süreyle ava kapatılacak. Bingöl'de bu yıl salım yapılacak alan belli oldu. Yasa dışı avcılık durumunda ağır para cezaları uygulanacak.
19.06.2025
16:06
DEM`li Meclis Üyelerinden Arıkan`a Ziyaret
DEM'li Meclis Üyelerinden Arıkan'a Ziyaret
Su sorunun ve çözüm yollarının konuşulduğu ziyarette DEM Partili Belediye Meclis üyeleri, uyuşturucuyla mücadele konusunda da bir dizi talepleri paylaştılar.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın