KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Adaylar: bingöl'e güveniyoruz!

2002'de AK Parti ile atağa kalkan Türkiye ve yerelde Bingöl'ün bu atağı devam ettireceğini belirten adaylar; “Bingöl'ün bize ve partimize inandığını biliyor ve Bingöl'e güveniyoruz. Yarın seçim sandıklarından Bingöl'ün özlenen geleceğini çıkaracaklarından eminiz”

Adaylar: bingöl`e güveniyoruz!
21 TEMMUZ 2007 CUMARTESİ 08:41
0
2431
0
AA aa
Yarın yapılacak milletvekili genel seçimlerinin huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunan AK Parti Bingöl milletvekili Adayları Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, halkın,  oyunu AK parti'den yana kullanacağına inandıklarını vurguladılar.
Uzun süren seçim maratonu yarın yapılacak oy kullanma işlemleri ve sonuçların açıklanmasıyla birlikte son bulacak. Yaklaşık 40 gündür devam eden seçim çalışmalarını değerlendiren Yılmaz, Coşkun ve Ataoğlu, gittikleri her yerden memnuniyetle ayrıldıklarını vurguladılar.

Projelerini anlattıkları seçmenlerin, bu projelerin gerçekçiliğine ve uygulanabilirliğine inandığını vurgulayan adaylar, yapamayacakları hiçbir vaadi halka aktarmadıklarının altını çizdiler.

Halkın, AK Parti iktidarına inandığını ve güvendiğini söyleyen adaylar; “Recep Tayip Erdoğan gibi bir lider ile yol yürümek hem bizler hem de Bingöl halkı için onur vericidir. O, dünyanın kabul ettiği bir liderdir. Oluşturduğu yeni ekiple başarısına kaldığı yerden devam edecektir. Seçim sürecinde Bingöl'e gelen tek genel başkandır. Bu da Sayın Başbakanın Bingöl'e ve Bingöllüye verdiği önemi göstermektedir. Bingöl halkının, bu tabloyu göz ardı etmeyecek ve gereken desteği sandıkta verecektir” dediler.
Bingöl'de yaşanan siyasi karalamalara alet olmadıklarını ve her zaman için projelerle seçmen karşısına çıktıklarını kaydeden adaylar, karalama siyaseti ile prim kazanma yolunu seçmediklerini, bunu tercih edenlerin de Bingöl için fayda sağlayamayacağını vurguladı.

Hiçbir iktidar döneminde Bingöl'e bu kadar hizmet gelmediğine dikkat çeken adaylar, gelen hizmetlerin yine Bingöl'ü çok sevdiklerini söyleyen ancak gerçekte kendi çıkarları için mücadele verenler tarafından baltalandığını söylediler.

40 günde gitmedik yerleşim birimi ve ulaşmadık seçmen bırakmamak için gece gündüz çalıştıklarını anlatan adaylar; “Gittiğimiz yerlerin neredeyse tamamında projelerimizi anlatamamışız. Bir bardak su ikramını alarak oradan ayrılıyoruz. Çünkü insanlar AK Parti gerçeğini anlamış. 2002'de AK Parti ile atağa kalkan Türkiye ve yerelde Bingöl, bu atağı devam ettirecek. Bu seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Yolun açık olsun BİNGÖL”

BingolOnline / Bingöl Kent Haber 


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın