KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Eylül 2026 Cumartesi
°C

Adaylarımızı halk belirleyecek

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, 2011 milletvekili genel seçimlerinde gösterecekleri adayların, parti merkezince değil tamamen demokrasiye dayalı halkın istekleri doğrultusunda il, ilçe ve belde teşkilatlarında temayül yoklaması yapılarak belirleyeceklerini ifade etti.

Adaylarımızı halk belirleyecek
11 MART 2011 CUMA 08:40
0
2821
0
AA aa

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen 12 Haziran 2011 tarihindeki 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için partilerince aday adaylığı başvurularının başladığını ifade eden Has Parti Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, Genel Başkaları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un talimatı doğrultusunda milletvekili adaylarını belirleme de bir ilki gerçekleştireceklerini kaydetti. 

Bu kapsamda kesinlikle genel merkezin direktifleri doğrultusunda adayların belirlenmeyeceğini, tamamen demokrasiye dayalı halkın istekleri doğrultusunda il, ilçe ve belde teşkilatlarında temayül yoklamasında ortaya çıkan isimlerin aday gösterileceğini vurgulayan Ulukan, "Ayrıca partimizden aday adayı olmak isteyen 30 yaş altı kişilerden kesinlikle 1 kuruş para alınmayacaktır. Aday adaylığı noktasında erkek, bayan ayırımı yapılmaksızın dil, din, mezhep, ırk ayrımı yapılmaksızın tüm kesimleri kucaklayan ve herkese kapısı açık bir partiyiz. Partimizin isminden de anlaşıldığı gibi 'Halkın Sesi' ve halkın merkeziyiz. Dolayısıyla 'Partiden aday adayı olurum, ama yerime tepeden belirlenen adaylar gelir' düşüncesi kesinlikle taşınmamalı. Tamamen teşkilatların ve halkın isteği doğrultusunda adaylar belirlenecektir. Şimdiden aday olacak kişilerin ülkemize, yöremize ve parti camiamıza hayırlı olacak, milletimizin hizmetkarlığını yüklenecek sorumluluk sahibi kişiler olmasını temenni ediyorum" dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.09.2026
23:44
Zıktê Sürkap`tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürkap'tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zıktê Sürkap), Murat Okuma Salonu gibi eğitim odaklı çalışmalarının ardından kuruluşunun 6'ncı yılına girerken öğrencilere burs desteği sağlama kararı aldı. Platform, gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sunmayı ve toplumsal dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.
04.09.2026
23:43
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
BDDK'nın tasarruf finansman şirketlerine yönelik yeni düzenlemeleri 1 Ekim 2026'da yürürlüğe girecek. Yeni dönemde sözleşme sayısından finansman limitlerine, yüksek tutarlı sözleşmelerden şirketlerin fon kullanımına kadar birçok alanda değişiklik uygulanacak.
04.09.2026
23:42
Bingöl`de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl'de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bağımlılıkla mücadele ve iyileştirme kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, denetimli serbestlik hizmetinden yararlanan bireylerin Sağlıklı Hayat Merkezi hizmetlerinden faydalanması ve sosyal uyum süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.
04.09.2026
23:40
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik`ten `kalite` vurgusu
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik'ten 'kalite' vurgusu
Karlıova Aşağı Yağmurlu Grup Yolu'nda devam eden BSK asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Valisi Cahit Çelik, çalışmaların planlanan takvim içinde ve yüksek kalite standardıyla tamamlanması talimatını verdi.
04.09.2026
23:38
AK Parti`den Bingöl`ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti'den Bingöl'ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti Bingöl Milletvekilleri ve İl Teşkilatı, kent merkezi ve ilçelerde tamamlanan, devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarını açıkladı. Çalışmada yeni hastaneden uzman hekim kadrolarına kadar çok sayıda yatırım başlığı yer aldı.
04.09.2026
23:37
BİNAŞ`tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt:
BİNAŞ'tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt: 'Dava süreci henüz sona ermedi'
BİNAŞ Yönetim Kurulu, Bingöl Valiliği'nin Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait taşınmazların satış sürecine ilişkin açıklamasına cevap verdi. Yönetim, yerel mahkeme kararının kesinleşmediğini ve istinaf incelemesinin sürdüğünü belirterek, satışların hukuka uygunluğunun yalnızca mahkeme kararına atıfla kesinleşmiş gibi sunulamayacağını savundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın