KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Aralık 2025 Cuma
°C

Adaylarımızı halk belirleyecek

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, 2011 milletvekili genel seçimlerinde gösterecekleri adayların, parti merkezince değil tamamen demokrasiye dayalı halkın istekleri doğrultusunda il, ilçe ve belde teşkilatlarında temayül yoklaması yapılarak belirleyeceklerini ifade etti.

Adaylarımızı halk belirleyecek
11 MART 2011 CUMA 08:40
0
2370
0
AA aa

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen 12 Haziran 2011 tarihindeki 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için partilerince aday adaylığı başvurularının başladığını ifade eden Has Parti Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, Genel Başkaları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un talimatı doğrultusunda milletvekili adaylarını belirleme de bir ilki gerçekleştireceklerini kaydetti. 

Bu kapsamda kesinlikle genel merkezin direktifleri doğrultusunda adayların belirlenmeyeceğini, tamamen demokrasiye dayalı halkın istekleri doğrultusunda il, ilçe ve belde teşkilatlarında temayül yoklamasında ortaya çıkan isimlerin aday gösterileceğini vurgulayan Ulukan, "Ayrıca partimizden aday adayı olmak isteyen 30 yaş altı kişilerden kesinlikle 1 kuruş para alınmayacaktır. Aday adaylığı noktasında erkek, bayan ayırımı yapılmaksızın dil, din, mezhep, ırk ayrımı yapılmaksızın tüm kesimleri kucaklayan ve herkese kapısı açık bir partiyiz. Partimizin isminden de anlaşıldığı gibi 'Halkın Sesi' ve halkın merkeziyiz. Dolayısıyla 'Partiden aday adayı olurum, ama yerime tepeden belirlenen adaylar gelir' düşüncesi kesinlikle taşınmamalı. Tamamen teşkilatların ve halkın isteği doğrultusunda adaylar belirlenecektir. Şimdiden aday olacak kişilerin ülkemize, yöremize ve parti camiamıza hayırlı olacak, milletimizin hizmetkarlığını yüklenecek sorumluluk sahibi kişiler olmasını temenni ediyorum" dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu`ndan yanıt istedi
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl`ün Vergi Yargısı Değişiyor
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın