KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Adaylarımızı halk belirleyecek

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, 2011 milletvekili genel seçimlerinde gösterecekleri adayların, parti merkezince değil tamamen demokrasiye dayalı halkın istekleri doğrultusunda il, ilçe ve belde teşkilatlarında temayül yoklaması yapılarak belirleyeceklerini ifade etti.

Adaylarımızı halk belirleyecek
11 MART 2011 CUMA 08:40
0
2629
0
AA aa

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen 12 Haziran 2011 tarihindeki 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için partilerince aday adaylığı başvurularının başladığını ifade eden Has Parti Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, Genel Başkaları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un talimatı doğrultusunda milletvekili adaylarını belirleme de bir ilki gerçekleştireceklerini kaydetti. 

Bu kapsamda kesinlikle genel merkezin direktifleri doğrultusunda adayların belirlenmeyeceğini, tamamen demokrasiye dayalı halkın istekleri doğrultusunda il, ilçe ve belde teşkilatlarında temayül yoklamasında ortaya çıkan isimlerin aday gösterileceğini vurgulayan Ulukan, "Ayrıca partimizden aday adayı olmak isteyen 30 yaş altı kişilerden kesinlikle 1 kuruş para alınmayacaktır. Aday adaylığı noktasında erkek, bayan ayırımı yapılmaksızın dil, din, mezhep, ırk ayrımı yapılmaksızın tüm kesimleri kucaklayan ve herkese kapısı açık bir partiyiz. Partimizin isminden de anlaşıldığı gibi 'Halkın Sesi' ve halkın merkeziyiz. Dolayısıyla 'Partiden aday adayı olurum, ama yerime tepeden belirlenen adaylar gelir' düşüncesi kesinlikle taşınmamalı. Tamamen teşkilatların ve halkın isteği doğrultusunda adaylar belirlenecektir. Şimdiden aday olacak kişilerin ülkemize, yöremize ve parti camiamıza hayırlı olacak, milletimizin hizmetkarlığını yüklenecek sorumluluk sahibi kişiler olmasını temenni ediyorum" dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın