KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Adaylarımızı halk belirleyecek

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, 2011 milletvekili genel seçimlerinde gösterecekleri adayların, parti merkezince değil tamamen demokrasiye dayalı halkın istekleri doğrultusunda il, ilçe ve belde teşkilatlarında temayül yoklaması yapılarak belirleyeceklerini ifade etti.

Adaylarımızı halk belirleyecek
11 MART 2011 CUMA 08:40
0
2741
0
AA aa

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen 12 Haziran 2011 tarihindeki 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için partilerince aday adaylığı başvurularının başladığını ifade eden Has Parti Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, Genel Başkaları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un talimatı doğrultusunda milletvekili adaylarını belirleme de bir ilki gerçekleştireceklerini kaydetti. 

Bu kapsamda kesinlikle genel merkezin direktifleri doğrultusunda adayların belirlenmeyeceğini, tamamen demokrasiye dayalı halkın istekleri doğrultusunda il, ilçe ve belde teşkilatlarında temayül yoklamasında ortaya çıkan isimlerin aday gösterileceğini vurgulayan Ulukan, "Ayrıca partimizden aday adayı olmak isteyen 30 yaş altı kişilerden kesinlikle 1 kuruş para alınmayacaktır. Aday adaylığı noktasında erkek, bayan ayırımı yapılmaksızın dil, din, mezhep, ırk ayrımı yapılmaksızın tüm kesimleri kucaklayan ve herkese kapısı açık bir partiyiz. Partimizin isminden de anlaşıldığı gibi 'Halkın Sesi' ve halkın merkeziyiz. Dolayısıyla 'Partiden aday adayı olurum, ama yerime tepeden belirlenen adaylar gelir' düşüncesi kesinlikle taşınmamalı. Tamamen teşkilatların ve halkın isteği doğrultusunda adaylar belirlenecektir. Şimdiden aday olacak kişilerin ülkemize, yöremize ve parti camiamıza hayırlı olacak, milletimizin hizmetkarlığını yüklenecek sorumluluk sahibi kişiler olmasını temenni ediyorum" dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.07.2026
20:48
Baraç`tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
29.07.2026
20:47
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Yüksek İrtifa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 4 bin 58 metre rakımlı Süphan Dağı tırmanışını başarıyla tamamladılar.
29.07.2026
20:46
Eğitim-Sen:
Eğitim-Sen: 'Güçlendirmeye Evet, Plansızlığa Hayır!'
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
29.07.2026
20:44
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Bingöl'de 10-12 yaş grubuna yönelik düzenli lig organizasyonlarının düzenlenmesi çağrısında bulunan Yeni Güveçlispor U12 Teknik Direktörü Kıtay; 'Altyapıya yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır' diyerek ilgili kurumların harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
29.07.2026
20:42
‘Arı kovanları ateşe verildi` iddiası
'Arı kovanları ateşe verildi' iddiası
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
29.07.2026
20:40
Gümüşlü`de Arazi Yangını Paniği
Gümüşlü'de Arazi Yangını Paniği
İtfaiye ve orman ekiplerinin zamanında müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın