KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ocak 2026 Pazar
°C

ADEM-2'den Emek ve Alın Teri Sergisi

Vali Yardımcısı Kaya: 'Sunulan imkânların emek ve alın teriyle harmanlanıp böylesi güzel eserlere dönüşmesini takdirle karşılıyor, kadınlarımıza sağladığımız olanakların pozitif yansımalarına şahitlik etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'

ADEM-2`den Emek ve Alın Teri Sergisi
23 KASIM 2021 SALI 17:19
7
1838
5
AA aa

Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Aile Destek Merkezi (ADEM)-2 tarafından yeni sezon döneminin ilk satış sergisi gerçekleştirildi. Kalium AVM'de açılan sergide, 2 aylık süreçte kursiyerler tarafından üretilen soğuk seramik anahtarlık ve magnetler, amigurimi bebekler, iğne oyası fular ve broşlar, bal mumları, tel kırma çantalar, ahşap boyama, filografi, rölyef ve diğer eserler görücüye çıkarıldı.

Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği ve Bingöl'e özgü yeni çalışmaların yer aldığı sergiyi siyasiler, kurum amirleri de ziyaret ederek destek verdi. Sergide yer alan ürünler önemli ölçüde satıldı. Sergi alanını eşi Tuba Kaya hanımefendi ile ziyaret edip ürünleri inceleyen Vali Yardımcısı Fatih Kaya, çalışmalar hakkında Aile Destek Merkezi-2 Koordinatörü Dilan Bayraktar'dan bilgi aldı.

Kaya: “Emeğin ve alın terinin mutlu sonunu görmek sevindirici”

Ürün yelpazesinin genişliği ve farklılığını takdir eden Vali Yardımcısı Kaya; “Sunulan imkânların emek ve alın teriyle harmanlanıp böylesi güzel eserlere dönüşmesini takdirle karşılıyor, kadınlarımıza sağladığımız olanakların pozitif yansımalarına şahitlik etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada satışa sunulan ürünler sayesinde hem kadınlarımızın el becerileri geliştiriliyor, hem de satıştan elde edilen gelirden pay sahibi oluyorlar. Yeni açılan modüllerimizle ürün çeşitliliğinde de fark yaratmaya çalışıyor, Bingöl'ü anlatan motiflerden oluşan ürün yelpazesine ağırlık veriyoruz. Yakın zamanda yeni kurslarımızla bu çeşitliliği daha da arttıracağız inşallah” dedi.

Ürün incelemelerinin ardından görevlileri ve katılımcı kursiyerleri tebrik eden Vali Yardımcısı Fatih Kaya, ürünlerden satın alarak katkı sunmayı da ihmal etmedi.

Aile Destek Merkezi-2 Koordinatörü Dilan Bayraktar, sergi alanının tahsisinden ötürü Kalium AVM sahibi Ahmet Kalkan'a, sergi ziyaretinde bulunan siyasilere, bürokratlara, iş insanlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87205)
24 Kasım 2021 Çarşamba 00:25
Dikkatimi çeken bi detayı yazayım, yerel medyayı dikkatle takip eden bir vatandaş ve kamu personeli olarak söylüyorum, haber fotoğraflarında yine Vali Yardımcımız Fatih Kaya'yı gördüm. Valimiz Kadir Ekinci ise maşallah sanki gizli görevde gibi çalışıyor ne halkın içinde ne de etkinliklerde görüyoruz. Bu memlekette Sn. Mustafa Hakan Güvençer gibi memleketin her karışında her dükkanında çay içmişliği olan valileri de gördüğümüz için mi bilmem ama Sn Valimizi aşırı pasif görüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87260)
25 Kasım 2021 Perşembe 15:26
@Misafir Kullanıcı izinde olmadığında da durum pek farklı değil sanki
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87230)
24 Kasım 2021 Çarşamba 15:52
@Misafir Kullanıcı sayın valimiz etkinliğin olduğu tarihlerde izinli ve il dışındadır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87193)
23 Kasım 2021 Salı 18:51
Genç ADEM mı burası. Zekâ var birde zekalar var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87219)
24 Kasım 2021 Çarşamba 13:33
@Misafir Kullanıcı Genç ADEM üretime geçmezse mazallah her şeye zaten zam geliyor sabun fiyatları başını alır gider
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
11.01.2026
15:38
12 Bingölspor`dan ikinci yarıya fırtına gibi başlangıç
12 Bingölspor'dan ikinci yarıya fırtına gibi başlangıç
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında çıktığı Karaköprü deplasmanında adeta gövde gösterisi yaptı. Yeşil-beyazlılar, ilk yarısını 4-2 önde kapattığı mücadeleyi 6-2 kazanarak şampiyonluk yürüyüşüne güçlü bir başlangıç yaptı.
11.01.2026
12:51
Bingöl`de 72 köy yolunda çalışmalar sürüyor
Bingöl'de 72 köy yolunda çalışmalar sürüyor
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapalı bulunan 72 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.
11.01.2026
12:41
Akaryakıta zam kapıda! Motorine zam geliyor
Akaryakıta zam kapıda! Motorine zam geliyor
Motorinin litre fiyatına kısa süre önce indirim gelmişti. Salı gününden itibaren fiyat yükseliyor, depolar daha pahalıya dolacak. Benzinde ise şimdilik herhangi bir fiyat değişimi beklenmiyor.
11.01.2026
00:07
Bingöl`de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Bingöl'de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bingöl'de yapılacak olan 2 bin 59 konutun kurası çekildi. İşte kura sonuçları;
11.01.2026
00:06
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Sonuçların hayırlara vesile olması dileğinde bulunan ve uzun yıllar başkanlık göreviyle Bingöl esnafına hizmet eden Yılmaz Çapak'a teşekkür eden Bingöl Esnaf Sanatkârlar Odası'nın Yeni Başkanı Zülküf Alpay; 'Üstlendiğimiz sorumluluğun ve omuzladığımız yükün ağırlığının farkındayız' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın