KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Afacan istifasını açıkladı

Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Afacan görevinden istifa etti.

Afacan istifasını açıkladı
25 TEMMUZ 2007 ÇARŞAMBA 11:28
0
1695
0
AA aa
Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Afacan sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.
İki yıldır Bingöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Afacan, belediye hizmetlerinin aksamaması için görevinden istifa ettiğini açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'li Belediye Başkanı Hacı Ketenalp'in yardımcılığını yürüten Afacan, "Sağlığımla ilgili sorunlar yaşamaktayım. Yaklaşık 1 yıldır tedavi amacıyla sık sık Diyarbakır iline gidip gelmekteyim. Burnumdaki sorunum nedeniyle 3 ayrı ameliyat geçirdim. Hal böyle iken belediye işlerinin aksamaması için başkanımızla yaptığım istişare sonucu 2005 yılından beri yürüttüğüm görevimden istifa ediyorum" açıklamasını yaptı.
Görev yaptığı süre içerisinde her zaman hizmetin en iyisini gerçekleştirmeyi amaçladığını vurgulayan Afacan, Bingöl'e hizmet etmekten gurur duyduğunu ancak sağlık problemi nedeniyle bu görevinden ayrılmak zorunda kaldığının altını çizdi.
Afacan; “Görev sürem içerisinde halka çok iyi diyaloglarım oldu. Güzel çalışmalar yapabilmek gayreti içerisinde oldum. Bu görevden ayrılırken üzerimde hakkı bulunan tüm herkesin hakkını helal etmesini bekliyorum” diye konuştu.
Çalışmalarını kamuoyuna aktaran basın çalışanlarına da teşekkür eden Afacan, basının, olumlu olumsuz her çalışmayı aktarmasıyla iyi bir bilgilendirme mekanizması olduğunu ve halkın Bingöl basınını desteklemesi gerektiğini ifade etti.
Sadece belediye başkanlık görevinden istifa ettiğine dikkat çeken Afacan, AK Parti'den ve Belediye Meclis Üyeliği'nden istifa etmediğini kaydetti.
Belediye Başkanı Ketenalp ise, Afacan'ın kararına saygı gösterdiklerini belirterek, "Sevdiğimiz, saydığımız bir arkadaşımızdı. Kendi alanında başarılı çalışmalar yapmıştır. Görevi süresinde yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bingolonline / Kent Habe
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın