KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2025 Salı
°C

Ağaçtayken kurşunların hedefi oldular

Ceylan Demirbaş Elazığ'a sevk edilirken, Songül Çakmak ise Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı...

Ağaçtayken kurşunların hedefi oldular
22 TEMMUZ 2009 ÇARŞAMBA 11:50
0
1687
0
AA aa
Genç ilçesi Servi Beldesine bağlı Sırmalıova Köyü yaylasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Genç ilçesi Servi Beldesi'ne bağlı Sırmalıova Köyü yaylasında meydana geldi. İddiaya göre; yaz mevsimiyle birlikte Adana'dan gelip Servi Beldesine bağlı Sırmalıova Köyü yaylasına çıkan Demirbaş ve Çakmak ailesi fertlerinden Songül Çakmak (13) ile Ceylan Demirbaş(16), çıktıkları ağaçta kimliği belirsiz kişi yâda kişilerin ateş açması sonucu çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yaylada bulunan yakınları tarafından Servi Beldesi Sağlık Ocağı'na götürülen yaralılar, Genç Devlet Hastanesi'nden giden ve Servi Beldesi'nde bulunan ambulanslarla Genç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan da yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan Ceylan Demirbaş Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edilirken, Songül Çakmak Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.05.2025
17:33
Bingöl Engelliler Platformu kuruluyor
Bingöl Engelliler Platformu kuruluyor
Yapılacak ilk toplantıda kuruluş amacının açıklanıp ve yönetimin kurulacağı, platform sözcüsünün ilan edilip çalışmalara hızla başlanacağı vurgulandı.
05.05.2025
16:39
Aile hekimliğinde ikamet güncellemesi!
Aile hekimliğinde ikamet güncellemesi!
İkamet ve kayıt adresi farklı olanlar dikkat: Aile hekimi kaydınız değişebilir. Sağlık Bakanlığı, 6 Mayıs'tan itibaren aile hekimi ile ikamet adresi farklı olan vatandaşların kayıtlarını otomatik olarak güncelleyecek. Yeni sistem ilçeler için değil iller bazında olacak. 1 ay içinde e devlet ya da e nabız üzerinden başvurursanız eski aile hekiminize dönebileceksiniz.
05.05.2025
15:26
Kriterler değiştirildi: Pert arabada hasar sınırı yüzde 60 oldu
Kriterler değiştirildi: Pert arabada hasar sınırı yüzde 60 oldu
Yeni sigorta düzenlemesiyle birlikte artık hasar gören araçların onarım maliyeti, aracın piyasa değerinin yüzde 60'ını aşmadıkça, sigorta şirketleri bu araçları perte çıkaramayacak. Böylelikle büyük bir pazar haline gelen pert araç kullanımının önüne geçilecek.
05.05.2025
14:40
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Dolandırıcılık ve Göçmen Kaçakçılığı suçlarından 4 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
05.05.2025
14:39
20 günlük ömre kıyanın cezası araba parası!
20 günlük ömre kıyanın cezası araba parası!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ters laleler çiçek açtı. Yılda sadece 20 gün açan ve nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için korunan çiçeği koparmanın cezası ise 577 bin lira.
05.05.2025
14:38
Bingöl`de motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın