KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

Ağırbaş: 'Kırılmayacak denilen zincirleri kırdık'

Partilerinin birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Ağırbaş: 'Hamdolsun ki, kırılmayacak denilen zincirleri edebimizle, vakurlu ve onurlu duruşumuzla kırdık, medya ambargolarına rağmen memleketin her köyüne, mahallesine, beldesine ve evine girmeyi başardık.'

Ağırbaş: `Kırılmayacak denilen zincirleri kırdık`
14 ARALIK 2020 PAZARTESİ 18:03
97
3073
10
AA aa

Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanı Muhittin Ağırbaş, partilerinin kuruluşunun birinci yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Parti kurma aşamasında birçok kesimden görüş alınarak yola çıkıldığını anımsatan Ağırbaş, 152 seçkin insanla bu partinin kurulduğunu söyledi.

Ağırbaş; “Partinin kurulduğu başkentimizden gelen ses ülkemizin dört bir yanında yankılandı, Sayın. Ahmet Davutoğlu öncülüğünde 152 cesur, yiğit, aydın ve yürekli adanmışlar ordusu… Ülkemizde sesi çıkmayanların sesi geleceğinden ümitsiz gençlerimize ufku,  ülkeyi terk eden bilim ve ilim aydınlarımızın dili, iflas eden, kepenk kapatan bankaların, tefecilerin, çetelerine dur diyecek reçeteyi ortaya koyan, ülkeyi terk edecek ve hayatlarını yurt dışında sürme eğiliminde olan genç beyinlerimizin ülkede kalmalarını sağlayabilecekleri bir ışığın oluşturulmasının teminatı olacak, kararını veren yiğit cesur ve bilge ordusunun, ülkesinin sahipsiz olmadığına meşakkatli ve bir o kadar onurlu bir yol için gayretli ve azimli bir mesajı ülkeye ve dünyaya duyurdular. Siyasi baskı, korku iklimi tecrit, adaletinin ve hukuksuzluğun makro düzeylere varıldığı demokrasinin işlemediği asrın hastalığı covid-19 belasının ülkemizi kavurduğu bir ortamda teşkilat çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp büyük kongresini yapıp seçime hazır hale geldi. Evlatlarımızın, akrabalarımızın, çevrelerimizin ve dostlarımızın baskı ve şiddetten dolayı uzak kaldığı bir ortamda oluşturulmaya çalışıldı. Hamdolsun ki, kırılmayacak denilen zincirleri edebimizle, vakurlu ve onurlu duruşumuzla kırdık, medya ambargolarına rağmen memleketin her köyüne, mahallesine, beldesine ve evine girmeyi başardık. Partimizin politikaları, dili, söylemi, kullandığı üslup ile 83 milyonu kucakladığını geliştirdiği rasyonel politikalarla herkesi ve her kesimi kucaklayarak ülkeyi yönetmeyi ve ülkeye ışık olmaya, geleceğe ümit olmaya ve milletin gönlüne girmeyi başarmıştır” dedi.

Ağırbaş, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

“Gelecek Partisinin bir ferdi olarak hizmetkârı olmaya, gayret, azim ve emek sarf edeceğimizin bilinmesine, kapımızın herkese açık olacağına, adil ve eşit davranacağımıza partimizin bir ferdi ve hizmetkârı olarak minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79958)
16 Aralık 2020 Çarşamba 09:29
bu memlekete siyasetı getiren de azlıdır siyasetı bılende azlıdır yıllardan beri arkadaşım adamlar birliktirler gerçek aşirdirler birlikten kuvvet doğar onlardakı bu birliktelik olduğu sürece siyasette belediyede bingölde hep onlardan yanadır birlik olmamız gerekir anca oyle azlılardan kurtuluruz genç solhan birlik zamanı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79955)
16 Aralık 2020 Çarşamba 02:34
Arkadaşlar Bingöl siyasetinin bir grubun veya bölgenin elinde olmasına karşı çıkmanızı haklı buluyorum. Çünkü bingölün 1000nüfuslu da olsa bir yayla deresi, nüfusu az da olsa Kiği, Adaklı, Yedisu ve Karlıova sı da var. İşin enteresan tarafı da buraların daha çok sorunu var. Bu bağlamda bu sıkıntısı olan bölgeleri en iyi bilen ; Saadet Partisi İl Başkanı ve ilimizin en genç İl başkanı Karlıova lı Muhammed Fatih Tiryaki başkanımızla, bölgenin en genç nüfusuna sahip ilimizin daha rahat bir nefes alacağı kanaatindeyim. Bu bağlamda kendisini takip edin, gönlünüze uyarsa da destek verin derim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79942)
15 Aralık 2020 Salı 16:08
Bu memleket azlılara güzel oyları olmasada hep ili onlar yönetir kaymağı onlar yerler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79927)
15 Aralık 2020 Salı 10:34
Ben ne tavızlıyım ne zikretli..demek ki siyaset arenasında en iyi at koşturanlar onlar...seyislik yapmaya alışık olanlar neden jokey yapılmıyoruz diye sonradan veryansın ediyorlar... Kısacası At binmesi bilenin, koşmayı da düşmeyi de göze alabilenin..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79915)
15 Aralık 2020 Salı 00:59
Bir yurttaş bazı bölgelerin ismini vererek bunların sürekli siyâsi parti kapılarında dolaştığını söylemiş. Bu söylem yerinde ama eksik bir söylemdir. ben de tamamımı getireyim. Devamla şunu söyleyeyim: bunlar hangi partiden ekmek gördüler mi oraya koşarlar niçin ? Çünkü açlar! Karınları tarihin eski çağlarından beridir büyük bir açlığı taşıyor. Siz bu ismi sayılan yerlerin hiç hdp gibi bir partide yönetici veyahut kitle olduğunu gördünüz mü? Tabiki de hayır. Ama hele bi hdp iktidar olsun herkesten fazla hdp ci olurlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79908)
14 Aralık 2020 Pazartesi 20:08
Memleketimizin bütün siyaseti ve siyasi parti il başkanlıkları hepsi solhan tavuz ve genç zikte ailesine ait bireyler tarafından yönetiliyor bingölün başka bölgelerinden olan vatandaşlar olarak bundan inanılmaz derece rahatsızız lütfen artık rica ediyoruz bu bahsettiğimiz bölgeler biraz kenarı çekilsin siyasi parti il bakanlıkları ve yönetimlerine farlı bölge insanları tarafından yönetilir aksi taktirde seçimde sandık başına gitmiyecem tepkimizi göstericez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79931)
15 Aralık 2020 Salı 11:14
@Misafir Kullanıcı HÜDAPAR'ın yeni il başkanı Ormanardı(Dodan) köyündendir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79926)
15 Aralık 2020 Salı 10:31
@Misafir Kullanıcı Canım kardeşim Genç ve Solhan birlik olsa tek başlarına her dönem 2 tane Bağımsız Milletvekili çıkarabilecek kapasitedeler..Senin bahsettiğin İl Başkanları şahsi çıkar peşinde biraz insaflı ol Yıllardır Bingölde Milletvekilleri ve Belediye başkanları hep Genç ve Solhandan mı çıkıyor asıl pastayı diğer kesimler yiyiyor bunu görmezlikten geliyorsun...Genç ve Solhan sürekli mağdur edilen geri bırakılan yerler..Soruyorum sana Bingölün Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Solhanlı mı Gençli mi???
PERVASIZ (@Misafir_79921)
15 Aralık 2020 Salı 10:05
@Misafir Kullanıcı Bakanımız Şabanlı, Fevzi Berdibek Azlı, Üçüncü aday Zeki Korkutata Çanlı, Belediye Başkanımız da Azlı sevgili kardeşim!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79910)
14 Aralık 2020 Pazartesi 20:33
@Misafir Kullanıcı Merak etme bakanlik vekillik belediye baskanligi kamu kurum amirleri hepsi Merkezden. Yani ipler sizin elinizde bizimkiler sadece hamallik yapiyor sizinkilere.. kafani yorma oyle seylere..
14.05.2024
16:27
Nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi
Nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi
Bingöl'de nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti, 131 kişi de yaralandı.
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın