KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Ahmet Caf Yaz Spor Okulu sezonu tamamlandı

Üçgül: 'Çocuklarımız kendilerini keşfederek keyifli zaman geçirdikçe mutlu oluyorlar. Biz de mutlulukları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.'

Ahmet Caf Yaz Spor Okulu sezonu tamamlandı
08 EYLÜL 2022 PERŞEMBE 21:12
5
2077
0
AA aa

Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl pandemi sürecinden etkilenen çocukların daha keyifli vakit geçirmesi için açılan ve geçen yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Caf'ın adının verildiği yaz spor okulu, törenle sona erdi.

ÜÇGÜL: “ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sezon sonu töreninde konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, "İdaremiz tarafından yaklaşık 3 ay önce başlatılan Ahmet Caf Yaz Spor Okullarının kapanış töreni için bir aradayız. Özelde ülkemiz, genelde de dünyamız bir pandemi sürecinden geçti. Bu süreç içerisinde çocuklarımız bilgisayar ve tablet tabletle vakit geçirdiler. Bu süreçten en çok çocuklarımız etkilendi. Pandemi sonrasında bizler de çocuklarımızın kendilerini bulma, keyifli vakit geçirmeleri açısından bir yaz spor okulu düzenlemeyi uygun gördük. Açılışta çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı, neşeyi, huzuru ve mutluluğu gördük. Tabii ki çocuklarımız kendilerini keşfederek keyifli zaman geçirdikçe mutlu oluyorlar. Biz de mutlulukları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi.

BOLLUK: “210 KAYITLI ÖĞRENCİMİZ BU ETKİNLİKTEN YARARLANDI”

Yaz spor okulunu düzenleyen İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yunus Bolluk ise "İl Özel idaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2022 yılı yaz futbol şenliğine 210 kayıtlı öğrencimiz katıldı. Bu öğrencilerimize malzeme desteği sunduk. Sunduğumuz bu destek neticesinde yaklaşık 8 arkadaşımız da Halk Eğitim bünyesinde istihdam ettik. Etkinlikte gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesini sağlamaya çalıştık, kısmen başardığımıza inanıyoruz. Bunu geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan sentetik sahada düzenlenen kapanış töreninde yaz spor okullarına katılan tüm öğrencilere gösterdikleri gayretlerden dolayı madalya verilirken katkı sunan kurum, kuruluş ve eğitimcilere de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, Halk Eğitim Müdürü Ömer Şahin, ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu ve İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yunus Bolluk tarafından plaket takdim edildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.02.2026
03:10
'28 Şubat'la tam hesaplaşma sağlanmalı'
28 Şubat'ın 29. yılında açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, askeri unsurların yargı önünde hesap verdiğini ancak sürecin sivil ve bürokratik ayağının bütünüyle ortaya çıkarılamadığını kaydetti.
28.02.2026
03:09
Solhan SYDV`den Ramazan`da Hassasiyet Vurgusu
Solhan SYDV'den Ramazan'da Hassasiyet Vurgusu
Yardımların doğru ve adil şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan SYDV Müdürü Dumlu, kurumun, Ramazan boyunca gıda, nakdi yardım ve diğer sosyal destek programlarını belirlenen kriterler çerçevesinde sürdürdüğünün altını çizdi.
28.02.2026
03:09
Ortaçanak`ta Zorlu Kurtarma
Ortaçanak'ta Zorlu Kurtarma
Yoğun kar ve tipiye rağmen göğüs ağrısı ve solunum sıkıntısı yaşayan hasta, UMKE ve 112 ekiplerince paletli ambulansla alınarak Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
28.02.2026
03:07
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 yaş altına yönelik sosyal medya düzenlemesine ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirterek Meclis'in, sundukları yasanın değerlendirilmesini beklediklerini ifade etti.
28.02.2026
03:06
Bingöl`de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan 1 haftalık çalışmalarda, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 10 şahıs yakalandı.
28.02.2026
03:04
Bingöl`de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kızıl tilki yiyecek bulmak için ilçe merkezine indi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın