KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mayıs 2024 Salı
°C

Ahmet çakar'dan bir bomba iddia daha

"Schalke dışında bir takım F.Bahçe'nin rakibi olur da onu elerse ...."

Ahmet çakar`dan bir bomba iddia daha
11 MART 2008 SALI 09:36
0
872
0
AA aa
F.Bahçe Sevilla'yı elerse bikini giyerim sözüyle Türkiye'nin gündemine oturan Ahmet Çakar, Show Tv ekranlarında yayınlanan 6 Pas programında konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Konuşmaya başlamadan önce ekranın sağ alt köşesine "kırmızı nokta" koyduran Çakar, maç başlamadan önce ailesi ve yakın çevresi tarafından telefon yağmuruna tutulduğunu ve maç bittikten sonra da tanımadığı numaralardan arandığını söyledi.

Ahmet Çakar şöyle konuştu:

"Maç sabahı saat 07:00'da uykudan uyanırken "Ahmet Hoca bikini giysene, giyseneeeee" sloganını duydum. Kabus görüyorum sandım. Bir de baktım Türkiye'nin 4 bir yanında aynı slogan: Ahmet Hoca bikini giyseneeee, giyseneee, giyseneeeeee... Ne düşüneceğimi şaşırdım. Türkiye'de türban krizi, YÖK olayı, Kuzey Irak operasyonu, herşey unutulmuş meydanlar bağırıyor. Ahmet Hoca bikini giyseeeeneeeee.. İş nereye gidiyor diye düşündüm. Emin olmak için tek birşey yapacaktım. Show Tv'den kasedi istemek. Saat 9 suları otobanda gidiyorum. Telefonum susmuyor. 09:30-10:00 suları Fox'a geldim. Ortalık yıkılıyor. Show Tv'den Aybars'a dedim ki ne yap ne et bana kasedi yolla 1 saat içinde. Benim yarışmanın çekimleri başladı. Yarışmacı kızları, çalışanları bikinili görüyorum. Neyse kaset geldi. Kasedi aldım, o bölümünü dinledim. Ve baktım ki benim açımdan problem yok. Bu arada Türkiye'nin yerli mayo firmaları bedava reklam bulmuşlar, fakslar, basın bildirileri geçiyor. Bu arada Avrupa'nın çok önemli bir otomotiv devinden 2009 modellerimiz için ilgilenir misiniz? diye telefon aldım. Bu arada gözümün önüne hep bikinililer geliyor. Bu arada Sabah'ta yazdığım yazı internette rekor kırmış. Show'da 600, Sabah'ta 1370, Fox'ta 160 bikini var. Bana göndermişler. Bütün gazetelerde ben. Altında ya etine dolgun bir kadın ya sırım gibi bir manken. Öyle bir durum içindeyim. RTRÜK'E sormuşlar 11'den önce giyemez, 11'den sonra giyebilir demişler. Gündem ben olmuşum. Herşey bitmiş, Türkiye 1 haftadır bir adamı yani beni konuşuyor"

Çakar bu tespitlerden sonra, "Lütfen görüntüleri izleyelim ve eğer bir taahhüt varsa yerine getireceğim" diyerek geçen haftanın görüntülerini yayına istedi.

Görüntülerde Çakar önce "F.Bahçe turu geçerse büyük olay olur. Böyle birşey olursa biki giyerim programda" diyor. Fakat sonra "Bu bir espiri, futbolda herşey olur" diyerek böyle bir taahhütte bulunamayacağını söylüyor.

Görüntülerden sonra Çakar, canlı yayında değil de içeride, kapıları kapatarak soyunma odasında 6 Pas programını yapan kişilere soyunabileceğini söyledi. Çakar'ın bu sözleri stüdyoda gülüşmelere neden oldu. Ahmet Çakar, "Şu anda Türkiye benim bikini giymemi istiyor" diyerek "Ben böyle bir taahhütte gerçekten bulunsaydım, şu anda soyunmaya başlardım. Herkes bana birşey giydirdi 1 haftadır. Ama ben böyle bir söz vermedim. Kapalı devre yapılmış bir espiri ve taahhüt var. Arkadaşlar isterse içeride soyunurum" dedi.

Çakar, "Schalke dışında bir takım F.Bahçe'nin rakibi olur da onu elerse ...." şeklinde konuşarak çok çarpıcı bir iddiada daha bulundu. Çakar, "Bikiniyi 1 hafta konuştu Türkiye, bu espiriyi yaparsam 1 ay konuşulur, lütfen beni konuşturmayın" şeklinde konuştu.




HABERTURK.COM


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.05.2024
02:39
Bingöl`de ‘Sesimin Yankısı` finalistlerinden unutulmaz performans
Bingöl'de 'Sesimin Yankısı' finalistlerinden unutulmaz performans
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 'Sesimin Yankısı' yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Yarışmada Türkçe, Zazaca ve Kürtçe eserler ile dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.
21.05.2024
02:38
Bingöl`de öğrencilere tabiatı koruma eğitimi
Bingöl'de öğrencilere tabiatı koruma eğitimi
Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere tabiatı koruma eğitimi verildi.
20.05.2024
13:56
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan, parti genel merkezinin 'Temayül Yoklaması' kararı üzerine il başkanlığından ve partisinden istifa ettiğini resmen açıkladı. Bugün parti binasında temayül yoklaması yapılacak. Peki yeni süreçte kimler il başkanlığına aday olacak, süreç nasıl işleyecek?
20.05.2024
11:47
Bingöl`de ölmenin maliyeti kaç para?
Bingöl'de ölmenin maliyeti kaç para?
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum, yüksek enflasyon ve alım gücünün düşmesi, yaşamın her alanı gibi cenaze masraflarını da etkiledi. Bingöl'de bir cenazenin defin sırasından sonrasına uzanan masrafları ne kadar? İşte o detaylar ve taziyelerde bütçeleri zorlayan gelenekler…
19.05.2024
23:11
Görür`den kritik Bingöl uyarısı;
Görür'den kritik Bingöl uyarısı; 'Deprem üretme zamanı dolmuş'
Katıldığı bir programda Tunceli ve Bingöl için kritik deprem uyarısını bir kez daha yineleyen Prof. Dr. Naci Görür; 'Erzincan, Bingöl-Karlıova arası endişe ettiğimiz yer. Deprem olma periyodu dolmuş, tehlikeli bir duruma gelmiş artık. Deprem üretme zamanı dolmuş' dedi.
19.05.2024
22:53
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yılı coşkuyla kutlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın