KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Kasım 2025 Perşembe
°C

Aile Destek Merkezi-2'ye ziyaretçi akını

Bayraktar: 'Devletimiz kadınlarımızın yanında. Her türlü imkân ve olanağın sunulduğu merkezimizi bu anlamlı günde ziyaret ederek bizleri onurlandıran herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz' dedi.

Aile Destek Merkezi-2`ye ziyaretçi akını
08 MART 2022 SALI 19:22
29
2968
1
AA aa

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınların mesleki kurslarda el becerilerini geliştirmenin yanı sıra çeşitli eğitim kurslarından da yararlandığı Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Aile Destek Merkezi-2, ziyaretçi akınına uğradı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve eşi Nurten Arıkan Hanımefendi, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, SYDV Müdürü Seyhan Savaş Yaraşır, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Şahin, Aile Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şahin Çahan, AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Boğatemur, Ülkü Ocakları Asena Birimi ve çok sayıda kişi, Aile Destek Merkezi-2'yi ziyaret etti.

Çiçek takdim ettikleri kadınların kurslardaki el emeği göz nuru eserlerini de yakından inceleme fırsatı bulan ziyaretçiler, çalışmalar hakkında Aile Destek Merkezi-2 Koordinatörü Dilan Bayraktar'dan bilgi aldılar.

Arıkan: “Kadınlarımız, toplumumuzun bel kemiğidir”

Eşi Nurten Arıkan Hanımefendiyle merkezi dolaşıp kursiyerlerle sohbet eden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; “Bizler, kadınlarımıza yönelik her türlü ayrımcılığı ve istismarı reddeden bir geleneğin, kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız. Toplumumuzda kadın annedir. Kadın, fedakâr ve cefakârdır. Kadınlarımız, toplumumuzun bel kemiğidir. Onları korumalı ve kollamalıyız. İnsanlığın acımasızca tükettiği tüm değerler, kadınlarımızın güçlenmesi ve yaşatılan olumsuzluklara el koyması ile kurtulacaktır. Kadına yönelik şiddetin son bulduğu yarınlar temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Arıkan, kadınların emeğinin desteklenmesi için de her türlü desteği sunduklarını, sunmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaya: “Kadınlarımızın üstün emekleriyle güçleniyoruz”

Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan pastanın kesimine eşlik eden Vali Yardımcısı Fatih Kaya da, bu merkezlerin, devletin kadına ve emeğine verdiği değerin bir neticesi olduğunu söyledi.

Mesleki ile beceri kurslarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasıyla kadınların gelişim süreçlerine önemli katkılar sağlandığını ifade eden Kaya: “Her türlü olanağın sunulduğu, kadınlarımızın kendilerini daha fazla değerli hissettiği bu merkezlerin içerik kalitesini arttırmaya dönük adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Bugün bir kez daha gülen yüzleri görmüş olduk ve onlarla bu anlamlı günde bir arada bulunmaktan büyük keyif aldık. Birlikte çok daha güzel başarılar elde edeceğiz inşallah” dedi.

Kaya, kadına yönelik şiddetin son bulması temennisini de paylaştı.

Bayraktar: “Devletimiz kadınlarımızın yanındadır”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yapılan ziyaretlerin kursiyerleri mutlu ettiğini ve bu ziyaretlerin bugünlerle sınırlı kalmaması gerektiğini ifade eden Aile Destek Merkezi-2 Koordinatörü Dilan Bayraktar: “Kamu kurum ve kuruluşları ile meslek ve sivil toplum örgütlerinin göstereceği ilgi, sunacağı destek, kadınlarımızın mutlu edecek, onları hayata bağlayacak, yaşamlarına pozitif bir yansıması olacak. Bu ziyaretlerin devamını diliyoruz” dedi.

Aile Destek Merkezi'ndeki kurslarda öğrendikleri becerilerle hayatlarına renk katan kadınlara imkanlar dahilinde her türlü desteğin sunulduğunu da dile getiren Bayraktar: “Devletimiz kadınlarımızın yanında. Her türlü imkân ve olanağın sunulduğu merkezimizi bu anlamlı günde ziyaret ederek bizleri onurlandıran herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_90237)
09 Mart 2022 Çarşamba 19:26
Hasbihal Erdal bey.....
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
06.11.2025
17:02
ÜNİPERSEN`dan zam talebi!
ÜNİPERSEN'dan zam talebi! 'Sefalet Zammı İstemiyoruz'
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
06.11.2025
16:47
Bingöl Umut Kervanı`ndan 141 aileye destek
Bingöl Umut Kervanı'ndan 141 aileye destek
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Ekim ayında; 141 aileye 291 bin 863 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği, 26 Kasım 2025 tarihinde Afrika'nın Benin bölgesinde yardım faaliyetinde bulunacak.
06.11.2025
16:12
FKA`dan 2026`ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80`i projelere ayrıldı
FKA'dan 2026'ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80'i projelere ayrıldı
Fırat Kalkınma Ajansı kasım ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli'de gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 2026 yılı bütçesinin yüzde 80'inin proje ve faaliyet desteklerine ayrıldığını belirterek, bölgenin sürdürülebilir kalkınması için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.
06.11.2025
13:54
Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine zam geliyor
Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine zam geliyor
Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 2,07 TL zam yapılacak. Yeni artışla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatı 60 TL'ye ulaşacak. Böylelikle geçen hafta gelen 3 TL'lik zammın ardından art arda ikinci zam gelmiş olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın